Nama je jedina frka bila (tj. više njemu nego meni) da se u tom šetanju ne ošteti ploča, pošto em nije bila jeftina, em nije bila baš jednostavno nabavljiva.
Na kraju je sve bilo okay, ja sam je dobro zapakovao, tako da kad je stigla čovek je bio presrećan.
A imao sam i jedan smešan slučaj, isto LP ploča u pitanju, ovaj put USA, sever, neka selendra od 1.500 stanovnika blizu Kanade.
Ploča poslata, stiglo jako brzo i tačno gde treba, ali čovek nije stigao tog dana da izvadi ploču iz sandučeta (imaju neko prilično veliko sanduče, ono ko u filmovima, samo veće, može i LP ploča da stane), krenula snežna oluja i tako padao sneg nekoliko dana, zatrpao ih, nisu mogli iz kuća da izađu. Kada je stalo i kada su krenuli sa mehanizacijom da im prave prilaze do kuća i vrata, da mogu da izađu, čovek je izašao i lopatao par sati da oslobodi sanduče i dođe do paketa. Kaže da nije neobično kod njih tako zimi, ali ova je bila malo jača, nisu se nadali da će toliko snega da padne, kaže da je na nekim mestima bilo snega do krovova kuća.