Meni su isto kasnili, ali su poslali na kraju, kada sam kopiju mejla prosledio Ananasovoj podršci. Vaučer mi je poslat sa mejla [email protected]Meni ni posle 3 nedelje nije stigao vaucer na 5000 od aik-a, a pozajmio od coveka pa da vratim kad stigne.
Pisao nekoliko puta, prvo je bilo od 7 d0 10 dana, Tamara, onda od nje ni traga ni glasa. Poslao sve podatke, skrinshotove otvorenog racuna...
Opet pisao na 2 razlicita mejla posle 15 dana, opet da provere su odgovori i vaucera nema. Od shopstera stigao brzo.
Negativno iskustvo svakako...
Da, izvini zaboravio sam da pišem. Pisao sam im na support, odgovorili da je tako i zamišljeno, i tako i piše u uslovima kupovine. Nisam se dalje udubljivao.Mene interesuje sta je bilo na kraju sa onim datumom za preuzimanje vaucera, jel se anulira sve ispocetka ako se do tad ne napravi kupovina?
Isto je i kod mene. Kad sam se žalio rečeno mi je da će biti u toku dana ili sutra, od toga je prošlo 7 dana...Meni ni posle 3 nedelje nije stigao vaucer na 5000 od aik-a, a pozajmio od coveka pa da vratim kad stigne.
Pisao nekoliko puta, prvo je bilo od 7 d0 10 dana, Tamara, onda od nje ni traga ni glasa. Poslao sve podatke, skrinshotove otvorenog racuna...
Opet pisao na 2 razlicita mejla posle 15 dana, opet da provere su odgovori i vaucera nema. Od shopstera stigao brzo.
Negativno iskustvo svakako...
Mene interesuje sta je bilo na kraju sa onim datumom za preuzimanje vaucera, jel se anulira sve ispocetka ako se do tad ne napravi kupovina?
Ne znam na šta misle pod uslovima kupovine, ali ovde je konkretno definisan mehanizam Vaučerice. Jeste neprijatnost ako se dostava kvalifikovane porudžbine oduži, ali doslovno tumačenje mehanizma je baš takvo kako su rekli: između dve isporuke može proći najviše 30 dana. Datum porudžbine prosto nije deo računice, a slažem se da je to bez veze.Da, izvini zaboravio sam da pišem. Pisao sam im na support, odgovorili da je tako i zamišljeno, i tako i piše u uslovima kupovine. Nisam se dalje udubljivao.
Ali najbolji su mehanizmi koji oni sami ne ispoštuju ? Jedna porudžbina mi je otkazana od strane prodavca, što ne bi trebalo da utiče na vaučer. Ali ja dobijem mail gde piše da mi je vaučer otkazan, jer je porudžbina otkazana ??? I sada se ja ganjam sa njima, kažu da sam u pravu, ali vaučera nema.Ne znam na šta misle pod uslovima kupovine, ali ovde je konkretno definisan mehanizam Vaučerice. Jeste neprijatnost ako se dostava kvalifikovane porudžbine oduži, ali doslovno tumačenje mehanizma je baš takvo kako su rekli: između dve isporuke može proći najviše 30 dana. Datum porudžbine prosto nije deo računice, a slažem se da je to bez veze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari