Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Ako neko ima vaucer 2000 a ne planira da ga koristi moze meni da proaledi na pp. Planiram da kupim neke stvari. Hvala.

Ako ima neko višak vaučer od 2000 din.neka pusti u privatnoj poruci. Planiram kupovinu od 13000 dinara.

U toku nedelje (kada mi stigne porudžbina od danas) ću imati vaučer od 5000 na 30000, ako neko slučajno želi da se menja za onaj najveći od 10000 na 50000 bio bih zahvalan! Ili da mi pozajmi svoj, a ja ću posle te sledeće kupovine preko 50000 dobiti taj najveći i vratiti ga naravno.

Krenuo je drugi talas Aikove akcije sa Ananasom, ujedno i treći sa Shoppsterom, pa eto nove šanse ako je neko propustio. Ovaj traje do kraja septembra, a stranice su iste:
Edit: osnovne stvari o tekućim računima (npr. 6 meseci bez naknade za sve) nalaze se na linkovanim stranicama, a za dodatne detalje imamo ovu vrlo aktivnu temu na forumu.

Poslednja izmena:
Da li ima neko mozda neki vauceri na 8000 ako moze u pp hvala puno

Poslednja izmena:
Ako neko ima onaj od 500 dinara na 3-4 hiljade, molim da pusti u inbox.
Hvala unapred

Da li neko ima najveći vaučer za razmenu?
Prodao sam TV, treba da uzmem novi, napravio sam četvrtu porudžbinu preko 6000 i dobiću najveći vaučer kad stigne, ali to će biti tek krajem sledeće nedelje pa ne bih toliko da čekam. Hteo bih što pre da poručim TV pa ako neko ima da ustupi svoj vaučer sada - vratio bih mu isti krajem nedelje kada četvrta porudžbina stigne.
Hvala!

Prilozi

• Screenshot 2026-08-17 001658.webp
    Screenshot 2026-08-17 001658.webp
    54.4 KB · Pregleda: 51
Potreban je vaučer za kupovinu od 10k, da li ima neko?
Meni je istekao onaj streak.. Tako da sada nemam ni jedan vaučer.

U najgorem slučaju
Mogao bih da uplatim novac pa da mi neko uslužno naruči i uzme za sebe veći vaučer? Morao bih danas da naručim, tako da.. Pišite

Jel ima neko vaucer za kupovinu preko 10.000? Treba mi za ranac za skolu i još nešto.Moze pp. Hvala puno, unapred.

Ako neko bude imao 500 din vaucer bio bih zahvalan da mi posalje.

Jel ima neko neki vaučer za kupovinu preko 180.000,00? Treba da uzmem MacBook pa da probam da napravim istu cenu kao na KP 😎

Menjam vacuer 2k na 10k
Treba mi neki manji

Mene interesuje sta je bilo na kraju sa onim datumom za preuzimanje vaucera, jel se anulira sve ispocetka ako se do tad ne napravi kupovina?

Meni ni posle 3 nedelje nije stigao vaucer na 5000 od aik-a, a pozajmio od coveka pa da vratim kad stigne.

Pisao nekoliko puta, prvo je bilo od 7 d0 10 dana, Tamara, onda od nje ni traga ni glasa. Poslao sve podatke, skrinshotove otvorenog racuna...

Opet pisao na 2 razlicita mejla posle 15 dana, opet da provere su odgovori i vaucera nema. Od shopstera stigao brzo.

Negativno iskustvo svakako...

Meni ni posle 3 nedelje nije stigao vaucer na 5000 od aik-a, a pozajmio od coveka pa da vratim kad stigne.

Pisao nekoliko puta, prvo je bilo od 7 d0 10 dana, Tamara, onda od nje ni traga ni glasa. Poslao sve podatke, skrinshotove otvorenog racuna...

Opet pisao na 2 razlicita mejla posle 15 dana, opet da provere su odgovori i vaucera nema. Od shopstera stigao brzo.

Meni su isto kasnili, ali su poslali na kraju, kada sam kopiju mejla prosledio Ananasovoj podršci. Vaučer mi je poslat sa mejla [email protected]

• Like
Reagovanja: M J
Mene interesuje sta je bilo na kraju sa onim datumom za preuzimanje vaucera, jel se anulira sve ispocetka ako se do tad ne napravi kupovina?
Da, izvini zaboravio sam da pišem. Pisao sam im na support, odgovorili da je tako i zamišljeno, i tako i piše u uslovima kupovine. Nisam se dalje udubljivao.

I meni su poslali nakon što su ovde svi koji su posle mene otvorili račun dobili... Ista situacija Tamara, pa ni traga ni glasa, posle stiglo od Luke.

Isto je i kod mene. Kad sam se žalio rečeno mi je da će biti u toku dana ili sutra, od toga je prošlo 7 dana...

• Like
Reagovanja: M J
Da, izvini zaboravio sam da pišem. Pisao sam im na support, odgovorili da je tako i zamišljeno, i tako i piše u uslovima kupovine. Nisam se dalje udubljivao.
Ne znam na šta misle pod uslovima kupovine, ali ovde je konkretno definisan mehanizam Vaučerice. Jeste neprijatnost ako se dostava kvalifikovane porudžbine oduži, ali doslovno tumačenje mehanizma je baš takvo kako su rekli: između dve isporuke može proći najviše 30 dana. Datum porudžbine prosto nije deo računice, a slažem se da je to bez veze.

Ne znam na šta misle pod uslovima kupovine, ali ovde je konkretno definisan mehanizam Vaučerice. Jeste neprijatnost ako se dostava kvalifikovane porudžbine oduži, ali doslovno tumačenje mehanizma je baš takvo kako su rekli: između dve isporuke može proći najviše 30 dana. Datum porudžbine prosto nije deo računice, a slažem se da je to bez veze.
Ali najbolji su mehanizmi koji oni sami ne ispoštuju ? Jedna porudžbina mi je otkazana od strane prodavca, što ne bi trebalo da utiče na vaučer. Ali ja dobijem mail gde piše da mi je vaučer otkazan, jer je porudžbina otkazana ??? I sada se ja ganjam sa njima, kažu da sam u pravu, ali vaučera nema.

Za početak je važno da su priznali, tako da ga kad-tad moraju dati. Naravno, ako si planirao njime da uzmeš nešto što je na kratkotrajnom popustu, u problemu si, ali nema tu nekog rešenja. To sa otkazivanjem im je inače loše definisano, jer nisu napisali kad se taj vaučer dobija. Pošto tu nema isporuke, logično bi bilo da je na dan otkazivanja, ali ne piše. Piše samo da porudžbina ostaje kvalifikovana, ali tome prethodi da se takva porudžbina mora isporučiti, što za otkazane nije moguće. Nisu lepo promislili, samim tim ni implementirali.

Kupio bih 1 ili 2 vaučera od 10.000. Došao sam do svog i potrošio, a treba mi još.
Jesu napravili ovu vaučericu samo da se nerviraš 🙂

Ako se vrati paket na kom je iskoriscen vaucer, da li se moze traziti reaktivacija vaucera?

Reaktiviraće se automatski uz refundaciju. Potvrđeno važi za otkazivanje (uključuje nepreuzimanje poslate porudžbine), pa ne vidim razlog da ne važi za vraćanje, jer refundacija je refundacija. Važno je samo da je reč o celoj porudžbini, jer nema delimičnih reaktivacija vaučera. I u tom slučaju, naravno, možeš da im pišeš radi povrata razlike, ali je komplikacija.

Hvala. Moracu da im pisem onda jer mi ne prihvata vaucer ponovo a sama isporuka, pa povrat i povrat novca su se oduzili toliko da je prosao originalni rok za upotrebu.

Nazad
Vrh Dno