Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. 2

• Začetnik teme Začetnik teme starac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tako je promo video za osnovnu igru S2 navodno iz igre izglado fantasticno, medjutim ili je to bilo dodatno doradjeno ili su u finalnoj verziji igre smanjili grafiku jer nije bilo hardvera koji to moze da izgura. Ni ovo sto sad moze da se vidi ne radi najbolje a kamoli da moze to sto je vidjeno u promo videu koji smo gledali pre nego sto je igra izasla.
Grafika kakvu sada vidimo u igri uklapa se u turobnu atmosferu igre pa to nekako deluje kao kompaktna celina, ali kad se malo zageleda vidi se da je zapravo u detaljima bljtava i gruba sacuvaj boze kao da je od pre 10~15god. Ocigledno im nije lego unreal engine, al postoji nada da su se do sada izvestili i da ce nadogradnja na poslednju verziju doneti ono sto smo videli u promotivnom materijalu.
Stet velika steta sto ne radi sve kako bi trebalo jer igra je odlicna. 2x sam je odigrao bez obzira na sve, modovi su malo povadili situaciju.

Pozdrav drustvo, da li neko ima save game za ovu igru gdje je barem cijela mapa otkljucana? Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da ga podijeli.
Samo je bitno da je save za Standard Edition, a ne Ultimate Edition. Saveovi koje sam pronasao na internetu su svi bili za Ultimate i ne mogu se ucitati jer igra trazi kupovinu DLC-a :/.

Hvala

Pozdrav drustvo, da li neko ima save game za ovu igru gdje je barem cijela mapa otkljucana? Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da ga podijeli.
Samo je bitno da je save za Standard Edition, a ne Ultimate Edition. Saveovi koje sam pronasao na internetu su svi bili za Ultimate i ne mogu se ucitati jer igra trazi kupovinu DLC-a :/.

Hvala
najlakse aktiviraj ultimate verziju sa creamapi

^Hvala puno Nex, to je to, radi savrseno. Nemam vremena da prelazim igru, a vezano je za jedan posao gdje snimam specifican video materijal, pa mi je bio potreban save file koji barem ima otkljucanu mapu 100%. Vidim da je kod tebe jos bolje. Dugujem ti kafu, pa me mozes dodati na Steam-u da to sredimo. 🙂

https://steamcommunity.com/id/ejtarop/

mora da se proba 2.0 cim izadje, bas me zanima da li ce biti ispeglana igra sad, bio sam presao decembra 2024. i od tada je nisam ni pipnuo 🙂

Vredi ova igra svake pare a tek ce vredeti ako nastave da rade na igri. Ovo sto se sada vidi mirise na dobro, na nesto sto je trebalo da bude od samog pocetka, a nije, sto znaci mozda ne bude ni sada.
Igra je predobra u sustini. Vec svi znam sto nije dobro, ali i pored toga mnogo toga vredno je hvale. Meni se naijvse dopada sto na vecem nivou tezine nemoze da dodje do toga da se opremis tako da kroz igru prolazis kao super heroj, mora da se taktizira sta god da se koriti od opreme da bi se sa protivnicima uspesno izaslo na kraj. Samo malo da poprave AI i neke iritamtne detalje za ovaj tip ogre, i gra je vise nego odlicna.

Nazad
Vrh Dno