Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Zavisi šta se poručuje i ko to isporučuje.

Primer primeri nekih od poslednjih isporuka kod mene:
BEX: Vreme porudžbine: 5. avgust, 2026. -> Isporučeno 12. avgust, 2026. (7 dana)
BEX: Vreme porudžbine: 30. jul, 2026 -> Isporučeno 10. avgust, 2026. (11 dana)
AKS: Vreme porudžbine: 19. jul, 2026. -> Isporučeno 7. avgust, 2026. (19 dana)
AKS: Vreme porudžbine: 28. jun, 2026. -> Isporučeno 28. jul, 2026. (30 dana)

Da li je neko dobijao onaj povrat sredstava bez vracanja predmeta za neki skuplji predmet? Znam da moze jednom da se iskoristi, nisam do sad koristio tu opciju, nisam generalno mnogo zalbi imao, a sad mi je stigao mobilni placen oko 15k a vidi se da je otvoren, nije nov, pa razmisljam da mozda posaljem zalbu.

Da li je neko dobijao onaj povrat sredstava bez vracanja predmeta za neki skuplji predmet? Znam da moze jednom da se iskoristi, nisam do sad koristio tu opciju, nisam generalno mnogo zalbi imao, a sad mi je stigao mobilni placen oko 15k a vidi se da je otvoren, nije nov, pa razmisljam da mozda posaljem zalbu.
Ako nije proslo 90 dana od kupovine, mozes slobodno da ga vratis i vratice ti novac. Zatim poruci opet i sve dok ne dobijes vakuum pakovanje.

Pa probas da vratis i videces dal moze ili ne, ja sam davno u pocetku temua hteo da vratim jedan usisivac placen 8000 i duvac lisca 6000 ali su mi dali bez povracaja i bio sam ono bas u cudu.
Mogu da ti ponude nesto para a ostala suma u vauceru bez uslova,sto mu dodje ko kes isto, to je sad neka nova fora barem kod mene.

Mislim da skuplje predmete moras da vratis, za jeftinije predmete vracaju novac bez vracanja predmeta to znam sigurno jer znam ljude kojima je vraceno, a predmet nisu morali da vrate.
Ja sam prosle godine dobio na qqqq kalendaru torbu za alat, kad je stigla uz torbu nije stigao kais za rame i vratili su mi komplet iznos torbe iako sam torbu dobio na poklon, ako se dobro secam bilo je oko 1200 rsd u kreditu.

Mislim i da zavisi od razloga vraćanja. Ako je nešto polomljeno ili pokvareno, što može da se dokumentuje snimkom ili slikama, onda možda neće tražiti povrat. Ali za sitne zamerke, a stvar je skuplja, ispravna i može ponovo da se uvali, hoće.

Ja sam naručio onaj beli sto i 6 stolica na preklapanje, bilo je oko 8000 sa nekim popustima. Sto i stolice funkcionalne, ali oštećenje (ulubljene, izgrebane itd). Slikao i refundirali mi sve, bez vraćanja. Ali išao sam preko korisnicke službe, a ne preko refunda

Mislim da je hteo da "i pare i jare" 🙂
Da, upravo o tome razmisljam. Generalno ne zloupotrebljavam rupe u pravilima, cak i na svoju stetu ponekad..u fazonu sam zeznuo me kinez, podvalio mi, eventualno ostavim recenziju i teraj dalje, ali sad sam malo i revoltiran ovim podizanjem cena i pogorsanjem uslova kupovine generalno pa sam u fazonu treba i njima ici djonoom kad smo vec poceli tako da se igramo.

Stigle torbice. Verujem da nam svima treba nekoliko. Ja uzeo dve za početak.

Prilozi

• 20260814_110602.webp
    20260814_110602.webp
    150.9 KB · Pregleda: 41
Danas stigao mom kolegi Roenllce tablet od 10'' sa flashsale.
Prvi za kog sam čula mesecima.
Tablet je krščina inače, ali daj šta daš za 99 dindže, pa makar bio elektronski otpad 💀

37943.webp

RIP claim credit. Čini mi se da neće više biti dobrih ponuda, pogotovo sa dažbinama

Nazad
Vrh Dno