Šta je novo?

Vojvodjanska (OTP) mbanking

Ranije su na sajtu imali informaciju da uz Prestiž paket (i odgovarajuću visinu plate koju primaš kod njih) imas mogućnost kupovine evra po srednjem kursu. Više tu informaciju ne nalazim na sajtu, pa ako može neko da mi potvrdi da li ovo važi još uvek? To mi je najvažniji benefit da otvorim račun kod njih 🙂

Važi sigurno i trebaš da tražiš od ličnog bankara da kontaktira odgovarajuću službu i tokom dana to i odobre, samo donesi zpotvrdu o platama prethodna tri meseca, a ona mora da je iznad 180000 dinara.

Imam problem sa OTP Mastercard Gold i google wallet. Uzeo sam novi telefon Poco 8X Pro Max i hteo da dodam pomenutu karticu u google wallet ali neće. Odoh do banke i kažem moj problem, službenica proba isto neće. Dolazi šef odseka i kaže mi da OTP ne dozvoljava plaćanje ovim karticama preko walleta iz bezbednosnih razloga. Kažem mu da sam do sada unazad tri godine bez problema plaćao ovako na Xiaomi 10t Pro, ne vidim razlog da to ne mogu raditi na Poco. Kaže možda Poco ne podržava ovakvo plaćanje. 😛
Nakon što sam stigao kući obrišem OTP karticu na 10t Pro i probam ponovo da dodam naravno da mi javlja grešku. Nazovem korisničku službu gde mi kažu da povežem Dina karticu u wallet. Pitam ih zašto bih to radio kada već imam devizni račun u okviru paketa. Ludo. Ima li rešenja?

Da li si zvao kontakt centar? Mozes i da pises putem aplikacije sto je i bolje da imas pisani trag. Nazalost u ekspoziturama su mahom neobuceni ljudi.

Katastrofa, svako je uspeo da lupi nešto originalno. Nego, nisi nam uopšte rekao glavnu stvar: šta znači da kartica neće da se doda? Dina ne može svakako.
Nakon maratonskog razgovora sa tetkama iz korisničke službe ustanovile su da mi treba nova MC kartica bez obzira što je ova sadašnja validna do 06/28. Sutra idem do filijale....

Ne vidim logiku iza toga, ali javi svakako epilog. Mada i dalje nije jasno šta znači da neće da se doda. Odbijena je potpuno ili samo traži verifikaciju, tj. "dovršavanje konfiguracije"?

Procedura za dodavanje OTP kartice u Wallet koja kod mene uvek funkcioniše je sledeća:
  • pokrenem dodavanje na telefonu
  • kad dođem do koraka gde kaže da treba da kontaktiram banku, nazovem 0800 333 338, kažem model uređaja i za par minuta omoguće dodavanje kartice (nije potrebna nikakva nova akcija na telefonu)

Probao više puta kad sam dodavao i na telefon i na sat..

Upravo, zato i pitam šta mu znači da ne može da se doda. Ako je iz nekog razloga sam novčanik, tj. Gugl, ne prihvata, okej. Ako je samo do verifikacije, onda su ga baš dezinformisali.

Nazad
Vrh Dno