Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Videćemo na mom primeru uskoro.
Ne bi trebalo da se gleda isto od strane tete za brigu o korisnicima.
Jedno je kad neko prenosi broj u drugu mrežu, a drugo kad hoće da ostane postojeći korisnik pa menja paket, ili treća solucija kad sa post pejda ide na pri pejd...
Najkriticniji je onaj koji je podneo zahtev za prenos broja, i njega treba zaustaviti i dati mu možda malo bolju ponudu..
Videću uskoro kako ću proći.

Izvinjavam se ako je bilo, da li se vauceri za 20% popusta za davanje ponistavaju ako se obnovi ugovor? Drugim recima, da li korisnik moze da obnovi ugovornu obavezu za koju je vezan taj vaucer i da ga nakon obnove dodeli kako bi ostvario popust na svoju pretplatu? Ugovor istice pocetkom septembra

pitanje: da li je moguć prenos broja u noći petak/subotu tj. u subotu ujutru da je broj u A1 ako je zahtev za prenos iz MTS podnet u četvrtak u 13h?

Koliko ja računam, pošto se i subota ubraja u radne dane, a zahtev je podnet pre 18h, sutra bih trebao dobiti poruku o odobrenom prenosu i onda u subotu ujutru da sam u A1, ali me prodavac ubeđuje da će to biti gotovo tek u ponedeljak

Naravno da je moguce ali kada ce biti prenos,zavisi iskljucivo od njih a ne tvojih zelja. Na zalost,moze im se. Ako je prenos prihvacen,jedan dan(kao).

Ne pričam o željama nego o rokovima, jedan dan od podnošenja zahteva, dakle sutra moraju da me obaveste je li prenos prihvaćen, i od tada jedan dan (petak->subota) da prenos izvrše

No videćemo, valjda ne moram put pomerati za ponedeljak popodne

Nemoj se hvatati za rokove. Može broj da ti bude prenet i tek sledećeg četvrtka. Dešavalo se, navodno jer je A1 u gužvi sa tim, tehnička služba ne postiže sve. Iako rokovi postoje, nije propisana nikakva kazna za njihovo nepoštovanje. Ne znam sad o kakvom je putu reč, ali bolje spremi alternativu, da ne bude posle neprijatnih iznenađenja.

Dobih info od mts-a (zvali sat vremena posle zahteva da nude ponudu), broj ide u proceduru sutra posle 18h, u toku noći petak na subotu prenos.

Koliko shvatam, MTS će sutra obavestiti A1 da je prenos prihvaćen, ali na A1 je kada će to realizovati. Svakako, držim ti palčeve da u subotu osvaneš u A1.

s obzirom da mi je treći prenos, valjda će se nastaviti dobra praksa poštovanja rokova iz prethodna dva slučaja.

Inače, koga interesuje, mts je nudio 5icu L 450din prvih 6 meseci i 2100 narednih 18.

Imam jedno pitanje. Prošle nedelje sam uzeo neo 50 paket po ceni od 2499. Din mesečno. Danas otvorim a1 aplikaciju i tamo vidim znatno veću cenu paketa iako je naznačeno da je u pitanju neo 50 paket.U čemu može biti problem?

Prilozi

• IMG_20260813_144328.webp
    IMG_20260813_144328.webp
    31.7 KB · Pregleda: 68
A1 aplikacija inače ima problema sa prikazom cena (tj. pogodnosti, prikazuje defaultnu cenu paketa a umanjenja izignoriše). Bitno je šta bude stiglo na računu, tu greške nema

To bi trebalo da je cena bez UO, menu prikazuje za 5g KN Duo cenu od 4049 dinara iako mi je na računu 3499.

To je puna cena, bez ugovorne obaveze. Dobio si 800 dinara popusta na UO, kao i 50 na elektronski račun, pa je otud razlika tačno 850 dinara. I to piše na sajtu, inače, u dodatnim informacijama, a sigurno ti stoji i u ugovoru.

Hvala puno!

Zanimljivo je da za stari broj stoji naznačena svaka stavka popusta.

Prilozi

• Screenshot_2026-08-13-15-20-40-833_rs.vipmobile.mojvip2.webp
    Screenshot_2026-08-13-15-20-40-833_rs.vipmobile.mojvip2.webp
    33.9 KB · Pregleda: 64
Pojaviće se i na ovom sigurno, samo treba vremena da se svi popusti učitaju. Zašto se to ne dešava odmah, stvarno je dobro pitanje, ali čini se da to neko ručno unosi u sistem ili šta već. Moglo bi, doduše, tebi da bude i nešto drugo, npr. da su ti uvalili prvi obračunski period bez popusta, ali pošto ti piše da je krenuo baš onda kad si ga uzeo, ne bi trebalo da je to slučaj. Svakako, ostaje predlog da proveriš ugovor. Tu bi trebalo da sve tačno piše i to je jedino relevantno. Aplikacija je samo nesavršeni interfejs, koji još nisu namestili kako treba.

Inače, koga interesuje, mts je nudio 5icu L 450din prvih 6 meseci i 2100 narednih 18.
Da, cifre odgovaraju popustu od 60% sto je neka praksa da se na kraju ponudi korisnicima koji prelaze sa mts na A1.
Za dva njamanja paketa hoce iz mts-a da ponude preletačima ponekad, ponekome i 70%.

Videćemo na mom primeru uskoro.
Ne bi trebalo da se gleda isto od strane tete za brigu o korisnicima.
Jedno je kad neko prenosi broj u drugu mrežu, a drugo kad hoće da ostane postojeći korisnik pa menja paket, ili treća solucija kad sa post pejda ide na pri pejd...
Najkriticniji je onaj koji je podneo zahtev za prenos broja, i njega treba zaustaviti i dati mu možda malo bolju ponudu..
Videću uskoro kako ću proći.
Ovako, da se javim sa lošom prođom od strane A1 i službe za brigu o korisnicima..
Majci istekao ugovor u sredu, 12.7.. Pošaljem majku u četvrtak 13.7. u poslovnicu Yettel da podnese prenos broja. Uradi sve kako treba, dobije karticu, vrati se kući, pita šta sad, rekoh čekamo poziv iz A1..
U petak 14.7. stiže poruka preko dana od strane Yettela da će se prenos broja izvršiti 15.8. Od 2h-4h ujutru.
U 18:00h dobija se poziv iz A1 sa broja 0601238,u momentu kad majka prica sa sestrom.. Prekida poziv sa njom, zove me i kaze da su je zvali, kazem joj pozvaće ponovo uskoro.
Ona zove na taj broj u 18:08,javlja se operater i kaze da su je zvali ali da te kolege rade do 17h, zvaće je sutra..
Jutros mi kaze da nema domet, ne moze je niko pozvati. Ubacim karticu Yettela i aktivira se kartica..
Eto, mnogo brzo su je pustili kod drugog operatera, bukvalno jednom pozvali i to u nezgodno vreme da se nije imalo šanse za ponovnim pozivom od strane njih ili da se stupi u kontakt sa tom službom.
Za jedan dan od podnošenja zahteva za prenos broja, pustili su a da su pri tom zvali samo jednom u nezgodno vreme dok je majka pričala sa sestrom..
Nisam čuo za ovakav slučaj.
Sad čekam da se pojavi u Yettel aplikaciji 50% popust na Yettel 30,sto će joj biti nekih 1700 sa sve e-računom..
A išao sam na to da napravim dil sa A1 za Neo 50 za 1200din.

Što si išao u Yettel? Cela ova tema priča o tome da se zahtev podnosi u MTS..

Može i Yettel, za ženin broj sam išao u yettel i zvali je posle 3 dana, stupili u razgovor iz drugog puta

Raspala se A1 aplikacija?

Da,bio sam na vezi s njima,do malo pre. Obavestio sam ih da je globalni problem,on je pokusavao da resi moju aplikaciju,nalog,reinstal i nista nije pomoglo. Rece da je prijavio tehnickoj sluzbi. Bio sam malo grub,na prvu pa ih pitao hoce se tamo neko probuditi ,konstatovati problem i resiti.😂😂😂

Edit. Web portal radi.

Uspeo sam da se ulogujem u aplikaciju. Kako je sa ostalima?

Sad radi, a meni inače u ovakvim slučajevima nikad nije bila potrebna ponovna prijava, pa ni sad. Dok aplikacija ne radi kako treba, nudi mi prijavu, to stoji, kao da sam odjavljen. Ipak, čim je poprave, vrati se i evidencija da sam prijavljen, na svim nalozima, ne samo glavnom. Nema, dakle, potrebe za ponovnom prijavom. Samo sam ušao i već je bila na glavnom nalogu.

Nazad
Vrh Dno