Videćemo na mom primeru uskoro.
Ne bi trebalo da se gleda isto od strane tete za brigu o korisnicima.
Jedno je kad neko prenosi broj u drugu mrežu, a drugo kad hoće da ostane postojeći korisnik pa menja paket, ili treća solucija kad sa post pejda ide na pri pejd...
Najkriticniji je onaj koji je podneo zahtev za prenos broja, i njega treba zaustaviti i dati mu možda malo bolju ponudu..
Videću uskoro kako ću proći.
Ovako, da se javim sa lošom prođom od strane A1 i službe za brigu o korisnicima..
Majci istekao ugovor u sredu, 12.7.. Pošaljem majku u četvrtak 13.7. u poslovnicu Yettel da podnese prenos broja. Uradi sve kako treba, dobije karticu, vrati se kući, pita šta sad, rekoh čekamo poziv iz A1..
U petak 14.7. stiže poruka preko dana od strane Yettela da će se prenos broja izvršiti 15.8. Od 2h-4h ujutru.
U 18:00h dobija se poziv iz A1 sa broja 0601238,u momentu kad majka prica sa sestrom.. Prekida poziv sa njom, zove me i kaze da su je zvali, kazem joj pozvaće ponovo uskoro.
Ona zove na taj broj u 18:08,javlja se operater i kaze da su je zvali ali da te kolege rade do 17h, zvaće je sutra..
Jutros mi kaze da nema domet, ne moze je niko pozvati. Ubacim karticu Yettela i aktivira se kartica..
Eto, mnogo brzo su je pustili kod drugog operatera, bukvalno jednom pozvali i to u nezgodno vreme da se nije imalo šanse za ponovnim pozivom od strane njih ili da se stupi u kontakt sa tom službom.
Za jedan dan od podnošenja zahteva za prenos broja, pustili su a da su pri tom zvali samo jednom u nezgodno vreme dok je majka pričala sa sestrom..
Nisam čuo za ovakav slučaj.
Sad čekam da se pojavi u Yettel aplikaciji 50% popust na Yettel 30,sto će joj biti nekih 1700 sa sve e-računom..
A išao sam na to da napravim dil sa A1 za Neo 50 za 1200din.