Šta je novo?

[A1] Kucni net

Želeo bih da pređem na A1 kućni internet. Da li ima neko kontakt nekog agenta da probam na taj način? Da li treba da bude agent za neki region?

Uskoro će mi stići prvi račun od kada sam uzeo kućni net paket.

Da li neko zna kako mogu da proverim koliko podataka (kB) sam potrošio u prethodnih 30 dana?

Dok znam da 5G KN nema ograničenja, baš me zanima da vidim kolika mi je prosečna saobraćajna trošnja za ubuduće u slučaju ako budem uzimao neki net sa ograničenjem, ili ako A1 opet krene da uvede ograničenje podataka kao na 4G netu.

Da li neko zna kako mogu da proverim koliko podataka (kB) sam potrošio u prethodnih 30 dana?

Dok znam da 5G KN nema ograničenja, baš me zanima da vidim kolika mi je prosečna saobraćajna trošnja za ubuduće u slučaju ako budem uzimao neki net sa ograničenjem, ili ako A1 opet krene da uvede ograničenje podataka kao na 4G netu.
Pisaće ti na poleđini računa koliko GB si potrošio.

Odakle ti to da ima ograničenje na 4G netu (Ako misliš na Kućni internet)?

Odakle ti to da ima ograničenje na 4G netu (Ako misliš na Kućni internet)?
Moja greška, mislio sam na raniju verziju mobilnog/kućnog neta, pre nekoliko godina.

Sećam se kada sam čitao temu o ovome, mnogi korisnici koji su uzimali taj net su spominjali da je bilo ograničenja. Ne sećam se tačno koliko (možda 500 GB do 1 TB), ali znam da ga je bilo.

Pisaće ti na poleđini računa koliko GB si potrošio.
Hvala! To je šta sam tražio.

Moja greška, mislio sam na raniju verziju mobilnog/kućnog neta, pre nekoliko godina.

Sećam se kada sam čitao temu o ovome, mnogi korisnici koji su uzimali taj net su spominjali da je bilo ograničenja. Ne sećam se tačno koliko (možda 500 GB do 1 TB), ali znam da ga je bilo.

Hvala! To je šta sam tražio.
Pisace ti na racunu, koliko potrosenih podataka i period u kojem je ostvarena potrosnja. Meni je vec stigao prvi racun.
3338.webp

Zanimljiv podatak.

Kako ZTE MF296R koristi antenske portove?
Za razliku od drugih rutera, ZTE MF296R nema klasičan MIMO sistem gde oba porta pokrivaju sve frekvencije. Kod njega je signal podeljen:
  • Jedan antenski port je striktno zadužen za niže i srednje frekvencije od 800 MHz do 2100 MHz.
  • Drugi antenski port radi isključivo na visokoj frekvenciji od 2600 MHz.
Otkud ti ovo?! Ovo nije tačno.

Nazad
Vrh Dno