A šta ako stavim karticu u telefon i idem po gradu, i tada nisam na svojoj lokaciji, hahahaahKaže agent ne mogu 5G van svoje adrese da prijavim. Uskoro će sistem početi da prati ko koristi 5G rutere van lokacije, u 4G mreži, pa će gasiti signal 🤷
Pisaće ti na poleđini računa koliko GB si potrošio.Uskoro će mi stići prvi račun od kada sam uzeo kućni net paket.
Da li neko zna kako mogu da proverim koliko podataka (kB) sam potrošio u prethodnih 30 dana?
Dok znam da 5G KN nema ograničenja, baš me zanima da vidim kolika mi je prosečna saobraćajna trošnja za ubuduće u slučaju ako budem uzimao neki net sa ograničenjem, ili ako A1 opet krene da uvede ograničenje podataka kao na 4G netu.
Odakle ti to da ima ograničenje na 4G netu (Ako misliš na Kućni internet)?Uskoro će mi stići prvi račun od kada sam uzeo kućni net paket.
Da li neko zna kako mogu da proverim koliko podataka (kB) sam potrošio u prethodnih 30 dana?
Dok znam da 5G KN nema ograničenja, baš me zanima da vidim kolika mi je prosečna saobraćajna trošnja za ubuduće u slučaju ako budem uzimao neki net sa ograničenjem, ili ako A1 opet krene da uvede ograničenje podataka kao na 4G netu.
Moja greška, mislio sam na raniju verziju mobilnog/kućnog neta, pre nekoliko godina.Odakle ti to da ima ograničenje na 4G netu (Ako misliš na Kućni internet)?
Hvala! To je šta sam tražio.Pisaće ti na poleđini računa koliko GB si potrošio.
Pisace ti na racunu, koliko potrosenih podataka i period u kojem je ostvarena potrosnja. Meni je vec stigao prvi racun.Moja greška, mislio sam na raniju verziju mobilnog/kućnog neta, pre nekoliko godina.
Sećam se kada sam čitao temu o ovome, mnogi korisnici koji su uzimali taj net su spominjali da je bilo ograničenja. Ne sećam se tačno koliko (možda 500 GB do 1 TB), ali znam da ga je bilo.
Hvala! To je šta sam tražio.

Otkud ti ovo?! Ovo nije tačno.Zanimljiv podatak.
Kako ZTE MF296R koristi antenske portove?
Za razliku od drugih rutera, ZTE MF296R nema klasičan MIMO sistem gde oba porta pokrivaju sve frekvencije. Kod njega je signal podeljen:
- Jedan antenski port je striktno zadužen za niže i srednje frekvencije od 800 MHz do 2100 MHz.
- Drugi antenski port radi isključivo na visokoj frekvenciji od 2600 MHz.
i na koji način bi ugasili signal.... ovo je neko lupio samo tako....A šta ako stavim karticu u telefon i idem po gradu, i tada nisam na svojoj lokaciji, hahahaah
Sledeće nedelje ću baš da probam, ali to deluje potpuno nelogično. Idalje stojim iza toga da to uopšte nije tačno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari