Može e-banking kao ovlašćeno lice. Bar za račun plus. Svi računi kod Poštanske, lični i po ovlašćenju su vidljivi u aplikaciji@uji
Procitah negde, da ne mogu na osnovu ovlascenja da dobijem e/mBanking, vec da mora vlasnik licno, zato sam ovo i pisao/pitao...
Koristim RF Vizu vezanu za devizni iRacun, za online i inostranstvo, ne korisim mnogo, pa mi je i provizija od 1% ok, a ovde me odbija samo jedna filijala u mom mestu i 2 bankomata, na kojma su moguce samo isplate.
Namenske račune ne možeš da zatvoriš. Jedan moguće da je za akcije, drugi za NSZ ako si koristio naknadu nakon otkaza ili zatvaranja radnje posle minimalno godinu dana radnog staža, eventualno od AMSS Dine koja je ujedno i članska karta. Možda je i mogla na osnovu NSZ računa da ih izda.Vide još dva računa, koja nemam pojma za šta su otvorena, jedan iz 2018 i jedan iz 2009, na kojem ima skoro 2k dinara, ne znam da li nije to onaj od onih akcija...
Mozda je mogla i na osnovu ovih racuna da izda parametre za e/mBanking, nije ni proveravala da li ih imam...🤔 Da li da ih pozatvaram, kada odem po karticu?!
Informacije se ovežavaju na dnevnom nivou. Ne znam za kašnjenje, ali ako npr. danas uzmeš neki kredit, odmah će se sutra videti na izveštaju.Samo ne znam jel' se to dešava po automatizmu kod svi banaka, ili svako ima svoj sistem za detekciju i prijavu kašnjenja/minusa?
Pa to je onda. Kontam da si zaboravio da ta kartica nije besplatna. Košta 350 dinara (re)izdavanje. Ali izgleda da imaju neki problem sa računicom kada nemaš dovoljno sredstava na računu, pa zato vidiš to što vidiš. Trebalo bi inače prilikom reizdavanja da ti se ta naknada prikaže kao odliv, makar je tako kada imaš sredstava. Ali eto, nije greška da im za to duguješ.P.S. Baš prije par dana mi je stiglo obavještenje da mi je izrađena nova MasterCard, pa uđoh u aplikaciju da vidim, inače ko zna kad bih skontao minus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari