Znas kako, zaludni ljudi, nista manje zaludni od onih koji dodju na neku temu i napisu komentar nevezan za temu samo da bi pametovali. 😉Meni je od toga što AI izmišlja i laže, još neverovatnije da neko ulaže svoje vreme i trud da poboljša taj isti AI, tako što sam traži i prezentuje tačne podatke AI-ju.
Pozdrav
To je zato što fundamentalno ne razumeju šta je to LLM. To su pre svega alati koji fanstastično tranformišu text iz jedne forme u drugu. Dati mu tačne izvore (linkove, dokumente, etc.) da vam to prebaci u neki drugi format i-ili summary je bukvalno najbolja moguća primena LLM koja postoji...Meni je od toga što AI izmišlja i laže, još neverovatnije da neko ulaže svoje vreme i trud da poboljša taj isti AI, tako što sam traži i prezentuje tačne podatke AI-ju.
Pozdrav
Kolegi iz Supporta na pitanje koje je postavio Gemini - ju: zašto slika treperi na računaru dao je obrazloženja da je to to kablova najčšćši uzrok.
Ja mu kažem šanse nema da je do kablova (jer je u pitanju AIO) i da jedini kabal koji ima taj računar je onaj od struje (pošto su tatstuara i miš bežični) .
Nije bilo sile, do kabla je. Pa su dva dana dana šetali kabal, probali drugi kabal, zvali tehničku službu , zamijenili utičnicu , zamijenili UPS. . .
Slika je i dalje treperi la 🤣
Ne znam koji ti Gemini koristis, ali moj npr na pitanje gde ima da se kupi Forza Horizon 6 mi je izlistao dugacak spisak gde kod nas moze da se uzme..Gemini je glup ko noc, njemu npr Forza Horizon 6 jos nije najavljena, nije izasla
To je samo deo , retko kad odgovori kako treba ili uporedi
Ne citaju detaljnije specifikacije uredjaja npr
Posto meni sluzi za te stvari
Sada je 2.5 ako se ne varam, u njegovu odbranu na Forzu, bilo je pre mesec dana to pitanje.Ne znam koji ti Gemini koristis, ali moj npr na pitanje gde ima da se kupi Forza Horizon 6 mi je izlistao dugacak spisak gde kod nas moze da se uzme.
Uporedjivao sam sa nekim drugim i mogu reci da daje tacnije i preciznije odgovore.
Gemini je glup ko noc, njemu npr Forza Horizon 6 jos nije najavljena, nije izasla
To je samo deo , retko kad odgovori kako treba ili uporedi
Ne citaju detaljnije specifikacije uredjaja npr
Posto meni sluzi za te stvari
Necu da branim Gemini, ali je mozda problem u vasim pitanjima? Evo ja koristim besplatnu verziju i pokazao je podatke tacnim.Gemini pro ne zna da je izašao Galaxy S25 Edge.
Kada ga ubijediš da je izašao onda laže za visinu i težinu telefona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari