Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Za rashladnu vitrinu, platih troskove isporuke 3790, a za neke je 1990, nepravda...🙄😀

Odavno svi za belu tehniku čak i prodavnice tehnike naplaćuju 2000 dinara. Istina nekada je bilo da za takve porudžbine isporuka bude besplatna sad čak i ako imaju u radnji a hoćeš da ti oni isporuče naplaćuju tih 2000. A najsmešnije od svega što ti isporuka ne bude taj dan već imaju isporuke samo 2 sedmično. Takođe ako nema u radnji nekad je bilo ako naručite na radnju zavisno od prodavca ili ne platiš ništa unapred ili samo avans,sada svi traže kompletno plaćanje unapred.
Ja nemam takva iskustva. U poslednjih godina dana sam kupio dva komada bele tehnike, jedan isporučen bez dodatnih troškova, drugi naručio da preuzemem u radnji i platio prilikom preuzimanja (naručio par dana ranije).
U pitanju jedan od najvećih lanaca u Srbiji

U tom najvećem lancu je neretko i sa šok i sa sniženim cenama sve skuplje od ananasa.

Pa bude nekad skuplje, a nekad i jeftinije. Uvek naravno sve proverim i obavezno uračunam i dostavu u cenu, tako da nije bitna samo osnovna cena.
Za jednu stvar, konkretno ugradnu rernu, mi je i sa vaučerom od 5k bilo skuplje na ananasu. Naravno, to nije često ali treba sve proveriti, bar danas to nije teško, provere se cene za par minuta.
Poenta je da treba uračunati i dostavu u cenu proizvoda

Nazad
Vrh Dno