Ja nemam takva iskustva. U poslednjih godina dana sam kupio dva komada bele tehnike, jedan isporučen bez dodatnih troškova, drugi naručio da preuzemem u radnji i platio prilikom preuzimanja (naručio par dana ranije).Odavno svi za belu tehniku čak i prodavnice tehnike naplaćuju 2000 dinara. Istina nekada je bilo da za takve porudžbine isporuka bude besplatna sad čak i ako imaju u radnji a hoćeš da ti oni isporuče naplaćuju tih 2000. A najsmešnije od svega što ti isporuka ne bude taj dan već imaju isporuke samo 2 sedmično. Takođe ako nema u radnji nekad je bilo ako naručite na radnju zavisno od prodavca ili ne platiš ništa unapred ili samo avans,sada svi traže kompletno plaćanje unapred.
Danas je 11.8.2026. - vraćen je novac, prodavac btc smart uplaćuje 1598 dinara. Onog dela za dostavu nema iako je njihova greška sa kurirskom službom od početka.
Ono što sam gledao, misli se na sve proizvode koji inače mogu da stanu u paketomat. Za sve te manje stvari a ispod 2000 mi stoji 'besplatna dostava'.Ih, na.kraju piše "za izdvojenu ponudu"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari