Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)
Obrati pažnju na optiku kod A1, i dalje imaju problem (od oktobra 2025.)da ne može da se sistemski prenese ugovor na drugo lice iako je Opštim uslovima ganantovano da može.
U pravu si, tako su mi i rekli kada sam zvao. Malo je to bezveze, pogotovo sto se studenti stalno sele iz stana u stan. Najgore je sto moze eventualno da se desi da na nekoj lokaciji nemaju optiku pa bi u to slucaju mora da placam sve penale za raskid. Mislim da cu im uzeti neki mobilni net, to barem moze da se nosi kako hoces.
Pozdrav, 13.08. mi istice ugovorna obaveza za Supernovu Super Plan 2S internet+tv. Nudili su mi 1 mesec 50%, pa onda 6 meseci 50%, a kada sam pitao za bolju ponudu rekli su mi da mogu da podnesem zahtev za raskid ugovora. Ako ima neka mnogo bolja ponuda ostao bih u Supernovi, medjutim voljan sam preci i u A1 ako je ponuda dobra. Pozdrav iz Sokobanje.
Trazim najbolju ponudu za produzenje ugovora kod Supernove/ MTS-a, trenutno imam Super plan 3 koji ističe 08. septembra, postoji tehnička mogućnost za optikom,
Zainteresovan sam i za prelazak na A1 optički net duo ili duo plus paket naravno uz adekvatnu ponudu, Smederevo. Hvala
Potrebna ponuda za produženje ugovora u mts-u (Čelarevo, optika), u pitanju je BOX 3 S paket. Idealno bi bilo popust na pretplatu tokim trajanja ugovorne obaveze (trenutno se plaća 4300 din).
Potreban agent za prelazak sa mts optike box4 na yettel optiku ili sbb (imaju obe infrastrukture u ulazu). Molim samo za dobre ponude, značajno bolje od onih sa sajta. Može i sa mobilnim
Tražim najbolju ponudu za internet. Novi sam korisnik, nemam nikakvu ugovornu obavezu kod bilo kog provajdera
Potrebna mi je brzina 1000/500 Mbps, bez obavezne ugovorne obaveze na 24 meseca. Na mojoj adresi postoji optička infrastruktura. Zanima me samo internet, bez TV-a i drugih dodatnih usluga
Tražim najbolju ponudu za internet. Novi sam korisnik, nemam nikakvu ugovornu obavezu kod bilo kog provajdera
Potrebna mi je brzina 1000/500 Mbps, bez obavezne ugovorne obaveze na 24 meseca. Na mojoj adresi postoji optička infrastruktura. Zanima me samo internet, bez TV-a i drugih dodatnih usluga
Pozdrav, ističe ugovor u Septembru, Supernova, dajte šta ko ima da ponudi, u pitanju je Beograd Voždovac, ali optika nije stigla do mene još uvek, mogu dati adresu jer je došla do maltene susedne ulice pa ako možete proveriti kada će i moja ulica biti obuhvaćena optikom to bi bilo sjajno, vidimo se u PM
Novogradnja u Nisu, trazim alternative MTS optici koja je jedina prisutna u zgradi trenutno posto je kada se kopalo za povezivanje optike sa ulice jedino Telekom dosao da obavi svoj deo iako su kroz celu zgradu i u svaki stan pojedinacno provuceni kablovi za 2 potpuno odvojene, nezavisne optike. SBB je bio drugi igrac na koga smo cekali i sa kim je investitor imao dogovor, ali nisu dosli jer je Yettel tada kupio SBB i potpuno poremetio planove sirenja SBB mreze u Nisu.
Ponude saljite u PM, vise novih korisnika je u pitanju i zainteresovani smo za pakete internet + TV. Hvala unapred!
Sledećeg meseca mi istice ugovor sa MTS, trazim najbolju ponudu za opticki internet, moze i sa TV-om u paketu ili ne mora.Čuo sam da A1 zna imati solidnih ponuda? Novi Sad
Ponuda za opticki internet za fizicko lice. SAMO INTERNET! Novi Sad. Ne trazite mi adresu da proverite dostupnost signal je pusten
Internet ✅
Tv ❌
Telefon ❌
Pozdrav, ističe mi na jednoj adresi SBB (net+tv+fiksni). Zainteresovan sam za paket net+tv (fiksni može i ne mora) kod bilo kog operatera. Ako neko može ponuditi nešto, molim vas obratite se dm za podatke adrese za tehnički proveru.
Ugovor mi ističe za 9 dana kod Yettela (optički internet). Tražim ponudu za:
produženje kod Yettela, ili
prelazak kod drugog operatera (A1, MTS, Yunet — otvoren sam za sve)
Primarno mi treba samo internet, bez TV-a, ali ako neko ima jaku ponudu koja uključuje i TV po sličnoj ili boljoj ceni, razmotriću i to.
Prošli put sam imao odličnu Yettel promo cenu — prvih 12 meseci po 1 dinar, pa narednih 18 meseci sa 50% popusta. Zanima me da li neko trenutno može da ponudi nešto slično ili približno tome, kod bilo kog operatera.
Brzina: što brže za razumnu cenu 😎
Molim agente da mi se jave u PM sa konkretnom ponudom. Hvala unapred!