Pa da sačekam neko vreme da nadjem neki XL model a da mi se svidi. Preskočio sam trening ovog vikenda da bi sanirao koleno. 🙁
Sve to stoji, ali kao što gore neko reče, nisu nam potrebni toliki televizori, a ni flagship telefoni, al' volEmo 🙂te godine sam se bas navozao i uzivao na bajsu koji je koji je imao altus alivio delove, iz lidla onaj smesni crivit...
nekom je bitna oprema tezina da juri proseke komove a nekom samo dobra volja. kupim ja posle nekog karbonca i to sa ultegra opremom i... 500km napravim i prodam, prosto nije to bilo za mene pogotovo me smorilo krenem na fruskac i dve gume probusim dok dodjem do dunava, reko aj ti nazad na svoje magare.
Muka sa ovakvim projektima je što će se doneti na nivou republike/pokrajine, a realizacija će biti dodeljena lokalnim samoupravama, pa broj koliko ih ima na putu 100, od Horgoša do Beograda.
Hteo sam da skrenem pažnju da nisu svima iste potrebe, želje, navike...Možda se nismo razumeli...
Navigacija na garminu je sasvim upotrebljiva.
Navigacija na ovim Kinezima nije turn by turn nego ume samo da prati unapred zadanu rutu i ako skrenes on ne ume da uradi rekalkulaciju rute
Čim skrenes biće izgubljeniji nego njegov vlasnik😂
Sve mu je sasvim dobro ali navigacija je ispod nivoa garmina 510... a ne garmina 1040
Slican problem 😃Meni prođe leto a neću naći XL gravel 🥲
Baš slabo šta se pojavljuje u XL, a i to što se pojavi uglavnom mi se ne sviđa. Bila je jedna dobra prilika, ali dok sam se ja razmišljao prodalo se...
koje srafove si zategao?Kvrcka mi nešto ispod volana ,oko rama i viljuške ne mogu tačno da procenim ... prvo je krenulo jedva primetno sada baš nervira ,naročito kada sam na
neravnom terenu cak cak cak cak cak ,gledao sam ram ne vidim da je negde naprslo ,zategao sam šrafove ,skidao volan ,e sad nisam komplet viljusku jer mi je to komplikovano
a možda napravim neku štetu ...jel ima neko ideju šta bi moglo da bude?
Ovako nešto kao sa početka klipa ,malo tiše. Ma mogao bi ja to da rastavim nego možda ni tada ne bi ustanovio šta je problem ,a ne deluje mi da bi viljuška lako spala ,pa bi se tu pomučio a nemam stalak ... možda ipak potražim majstorakoje srafove si zategao?
Kao sto kolega rece, moze biti luft u lezajevima, to je normalno. Menja se ceo headset. Nije skupo, nije preterano komplikovano, ali kao i uvek, moras da znas sta radis

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari