Šta je novo?

LG Televizori

kupio 55 inča B5 seriju.
plašio se review-a u kojima se iznova pominje kako nije dobra kupovina ako se koristi u jako osvetljenim prostorijama (kao što je moja).
znači niđe veze, tv kida sa jačinom osvetljenja. za 100k sa 5 godina garancije, po meni best buy...

Koji model 😃

Pozdrav! Da li je moguće na lg web os, kad se izađe iz neke aplikacije da se ne vraća na Home Dashboard, nego na hdmi ulaz odmah, na kome mi je eon box? Ne mogu da verujem da nemaju tako jednostavnu stvar koja je radila na starijim webOS verzijama. Znam da može da se doda HDMI u quick access, ali neću to.
Koristim source dugme za te stvari.

1000035102.webp

Koristim source dugme za te stvari.

Pogledajte prilog 548785
Hvala, ali to je sve dodatni klik i zaobilazni put. Isto kao dodavanje HDMI-ja u quick access. Hoću Exit i eto me na hdmi source. Kao što je i bilo. Ne razumem kako su tako korisnički jednostavnu stvar eliminisali. Kao što ne možeš da pristupiš traci sa aplikacijama dok gledaš neki kanal. A moglo je. Očigledna je namera da te nateraju na Home dashboard da bi gledao preporučeni sadržaj.

@miler Kod mene na C4 kad god izađem iz neke aplikacije odmah dobijem Home. A taj deo mene nervira, zašto ne skoči na neki input. Ali ja nemam ništa slično u HDMI, ništa što je CEC eneblovano. Gledam kablovsku preko CI Modula/kartice.

@miler Kod mene na C4 kad god izađem iz neke aplikacije odmah dobijem Home. A taj deo mene nervira, zašto ne skoči na neki input. Ali ja nemam ništa slično u HDMI, ništa što je CEC eneblovano. Gledam kablovsku preko CI Modula/kartice.
Pa to i kažem; čim izađeš iz bilo koje aplikacije vrati te na Home, a ne na ono što si gledao pre toga. Jedino da koristiš prečice ali u tom slučaju ti se aplikacija ne zatvara nego ostaje da radi u pozadini.

Kad izadjes iz apps, mislis back back? Meni na home kad pritisnem back daje recent list

Prilozi

• 20260807_163219.webp
    20260807_163219.webp
    79.1 KB · Pregleda: 44
Kad izadjes iz apps, mislis back back? Meni na home kad pritisnem back daje recent list
Mislim na exit, ali svejedno ne radi onako kako bi bilo , po mom mišljenju, logično, a to je da te vrati na ono što si gledao pre ulaska u aplikaciju. Pa ako si prvo išao na home dashboard neka te vrati tamo, ali ako si prečicom ušao u neku aplikaciju dok si gledao progam sa HDMI izvora. onda bi trebalo i da te vrati na HDMI odmah.

Nazad
Vrh Dno