Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ajde jedno "glupo" pitanje...
Da li je dozvoljeno prodati broj, oglasiti ga na KP i Halooglasi i ponuditi broj na prodaju?
Da li to dozvoljava ili tolerise MTS, da li oglasi (KP i lsicni) dozvoljavaju takvu ponudu?
Imam mnogo lep broj 🙂
p.s. meni je lep
Puni oglasi "lepih" brojeva. Samo racunaj da ces morati do poslovnice sa kupcem da preregistrujete broj... ti da se odreknes, on da ga prizna 😀

Da li je dozvoljeno prodati broj, oglasiti ga na KP i Halooglasi i ponuditi broj na prodaju?
Da li to dozvoljava ili tolerise MTS, da li oglasi (KP i lsicni) dozvoljavaju takvu ponudu?
Imam mnogo lep broj 🙂
p.s. meni je lep
Možeš da prodaš broj, samo je potrebno sa novim vlasnikom da odeš u poslovnicu da se uradi preregistracija.

Muke sa mts-om nikad dosta... *** nikad za sebe ne bih rekla da sam mazohista i onda se uredno samodemantujem 😀

Uglavnom, pisala sam već da planiram "selidbu" na 5L, prvenstveno zbog besplatnog MOVE tokom celog ugovora, pošto mi to taman popunjava pozamašnu rupu u kablovskoj (Jotel) za relativno sitne pare.

Potvrde mi mejlom da mi ostaje 50% na paket, super. Prebacim juče paket na 5L, sve prođe u najboljem redu, super.

Move mi još uvek u promo gratis periodu, to ističe 12. avgusta pa kreće naplata, do sada super.
Posle prelaska na paket gde je Move besplatan istom ostaje da kucka sat do naplate, e to već nije super.

Pokušam da se dogovorim prvo s Milom, onda sa "živim" agentom na chatu, mrka kapa. Obrnem call centar.
Posle cele večnosti (~45 minuta) dobijem agenticu. Sve ona lepo proverila, kaže bag u sistemu (pošto sam očigledno jedina ili makar prva budala koja je to uradila u istoriji mts-a) i da deaktiviram/reaktiviram Move.

Ok, super - ali Move kad se deaktivira, ostaje aktivan do kraja meseca nakon čega se stvarno deaktivira, uz brisanje korisničkog profila, blablabla - cela stranica sa upozorenjem iskoči na tom koraku. No bueno.

Kaže operatorka nema druge, toeto, razgovori se snimaju tako da mora da bude kako je ona rekla, pa ako bude problema (khm khm) slobodno se javite ponovo.

...
ups. 💩💀

Naravoučenije: ne budite ja i ne eksperimentišite, sve su šanse da se desi eksplozija i da izginete na pravdi boga.

Muke sa mts-om nikad dosta... *** nikad za sebe ne bih rekla da sam mazohista i onda se uredno samodemantujem 😀

Uglavnom, pisala sam već da planiram "selidbu" na 5L, prvenstveno zbog besplatnog MOVE tokom celog ugovora, pošto mi to taman popunjava pozamašnu rupu u kablovskoj (Jotel) za relativno sitne pare.

Potvrde mi mejlom da mi ostaje 50% na paket, super. Prebacim juče paket na 5L, sve prođe u najboljem redu, super.

Move mi još uvek u promo gratis periodu, to ističe 12. avgusta pa kreće naplata, do sada super.
Posle prelaska na paket gde je Move besplatan istom ostaje da kucka sat do naplate, e to već nije super.

Pokušam da se dogovorim prvo s Milom, onda sa "živim" agentom na chatu, mrka kapa. Obrnem call centar.
Posle cele večnosti (~45 minuta) dobijem agenticu. Sve ona lepo proverila, kaže bag u sistemu (pošto sam očigledno jedina ili makar prva budala koja je to uradila u istoriji mts-a) i da deaktiviram/reaktiviram Move.

Ok, super - ali Move kad se deaktivira, ostaje aktivan do kraja meseca nakon čega se stvarno deaktivira, uz brisanje korisničkog profila, blablabla - cela stranica sa upozorenjem iskoči na tom koraku. No bueno.

Kaže operatorka nema druge, toeto, razgovori se snimaju tako da mora da bude kako je ona rekla, pa ako bude problema (khm khm) slobodno se javite ponovo.

...
ups. 💩💀

Naravoučenije: ne budite ja i ne eksperimentišite, sve su šanse da se desi eksplozija i da izginete na pravdi boga.
Ma teška mafija. Ja ugasim BOX3 (bakar), a na njemu imao besplatni iris Go koji uglavnom nisam ni koristio, ponekad na mobilnom. Računam gašenjem BOX3 sve je to pogašeno. Posle dve nedelje slučajno po navici pokrenem Iris Go umesto MOVE koji sad koristim kad on radi. Odem na nalog i ručno ga deaktiviram. Kad stiže račun kao da sam koristio ceo BOX3 do te deaktivacije pa još uvećan pošto je prošla UO pa sad puna cena a ja opremu komplet predao dan nakon isteka UO. Uložio prigovor na taj račun pa ću da vidim kako ću da prođem. Mada imam potvrdu da sam opremu prdao na vreme pa bez opreme nisam ni mogao koristiti BOX3 (internet i TV. jedino sam zadržao fiksni broj) sad koliko će to biti od koristi će vidimo. Mnogo problema sa MTS-om ali i nemam neki izbor.

Da li mogu dobiti neki popust prelaskom sa pripejda na pospejd u pitanju je mts

Imam mnogo lep broj 🙂
p.s. meni je lep
To se zove prenos vlasnistva ja sam to odradio ... sa caleta na mene ali moze bilo ko..kostalo reda 500 din

Uslovi na sajtu i uslovi kada ja na Moj Mts hoću da promen tarifu nisu isti.

Prilozi

• 1000006129.webp
    1000006129.webp
    35.9 KB · Pregleda: 51
  • Screenshot_20260810-061711_Moj mts.webp
    Screenshot_20260810-061711_Moj mts.webp
    25.4 KB · Pregleda: 51
  • EDIT_20260810_062252.webp
    EDIT_20260810_062252.webp
    33.3 KB · Pregleda: 51
Za tu tarifu trazi 50% popusta na 24 meseca nakon podnosenja zahteva u A1.
Sa e racunom dodje 650 din.

Mene zvali, nude UO 24 Box paket po ceni od 1 din tokom celog trajanja UO ??!
Ne razumem o čemu se radi, mora da je neka zamka ??
Da li neko zna o čemu se radi, ima li neko slično iskustvo ??

Na kojoj lokaciji? Na ovoj temi o BOX paketima, koja i jeste za ovo što navodiš, često se ta ponuda pominje u kontekstu mesta gde žele da pridobiju korisnike. Čak su i poslednje poruke o tome. Nema zamke (osim što je to MTS, heheh), ideja je da te po svaku cenu dobiju kao korisnika. Pominje se čak da negde i uz faktički besplatne pakete dele i televizore, što je tek hit.

Nazad
Vrh Dno