Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Jasno mi je to, nisam obratio pažnju da je drugi 2000, mislio sam da je 1000. Svakako mi je cilj ili 5k ili 10k. Ali ostaje pitanje da li moram da napravim još 2-3 kupovine u ovih 5 dana do kad mi važi ova prva kupovina, ili mogu lagano da skupljam 🙂
Evo novost vezano za ove vaučere. Imao sam jednu kupovinu, mogao da preuzmem vaučer od 500 do čini mi se 7.8. I onda pre toga poručim nešto, i promeni mi se status na "vačuer od 2000 na čekanju", tako nešto. Ali trebalo je da stigne porudžbina da bi se potvrdio taj vaučer. Dostava bi trebalo da mi bude sutra, ali danas već mi se promenio status na "vaučer od 500 na čekanju". Tako da ovo izgleda znači da mora da se u toku mesec dana poruči i preuzme x porudžbina da bi se ostvario ovaj vaučer.

Evo novost vezano za ove vaučere. Imao sam jednu kupovinu, mogao da preuzmem vaučer od 500 do čini mi se 7.8. I onda pre toga poručim nešto, i promeni mi se status na "vačuer od 2000 na čekanju", tako nešto. Ali trebalo je da stigne porudžbina da bi se potvrdio taj vaučer. Dostava bi trebalo da mi bude sutra, ali danas već mi se promenio status na "vaučer od 500 na čekanju". Tako da ovo izgleda znači da mora da se u toku mesec dana poruči i preuzme x porudžbina da bi se ostvario ovaj vaučer.
Bas su pametni, najbolje na nedeljnom nivou.

Lomim se da pazarim jednu mašinu, samo mi fali mali pogon u vidu kupona 10k da presečem😊
Ako neko ima viška neki kupon od 10k a ne treba mu, neka baci u DM – bio bih neizmerno zahvalan, a može i uplata pića negde u kafić 🍻

Je l' se desilo nekom da posle koriscenja kupona od 500 dinara ponovo dobije 500 dinara umesto 2000dinara? Napravio sam kupovinu od 6500 dinara i iskoristio kupon od 500.

Kad iskoristiš kupon krećeš ponovo od nule.

Kupujem nesto za 9000, pa ako neko ima odgovarajuci vaucer da prosledi. Ako se kojim slucajem nadje 2k vaucer, snaci cu se da kupim jos nesto da naguram 10k kupovinu.

Ima li ko vaucer kupujem ves masinu od 30k pa barem nesto da smanjim?

I ja sam uzimao mašinu sa sušenjem.
Sa vaučerima na Ananasu cene su ispale odlične. Bez vaučera, uz dostavu, ispalo je povoljnije u Eurotehna
Dovezli su je i postavili besplatno.
Sada sam obećao ženi onaj robot-usisivač, ali dobiće ga tek kad se pojavi neki kupon od 10.000 dinara. 😄 ili barem 5

Pozdav, potreban mi je vaucer od 2000din ili vise ukoliko neko ima da prosledi, hvala unapred.

Je l ima jos neko da jos nije dobio vaucer od 5000 od aik akcije? Bas razocaravajuce...

Nazad
Vrh Dno