Kurttrasel
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2018
- Poena
- 185
Jeste, bas su ispali veliki carevi - zakljucali trejler iza Netflix pretplate. Neki ovde pomnju kao nema poente da uplacujes ako vec nemas aktivnu pretplatu, jer je razlika 6h izmedju premijere, tu se ne slazem nimalo jer su ljudi toliko nestrpljvi pogotovo danasnje generacije a i moderni covek - nemuju strpljenja ni 10 sekudni da odgledaju dugacak klip, a kamo li da cekaju 6h da bi pogledali GTA 6 trejler.Carevi bre. Mogli su premijeru i u bioskopima širom sveta, fazon extended introduction with gameplay , sat i po vremena. Raspičili bi. Uz to naravno bi išle GTA kokice i GTA tortilja čips.
Ja bih pre rekao da je to Netflixova ideja. Jer ne verujem da nikome pre nije palo na pamet da ponudi rekklamu za igru Netflixu?! Pa ono, Netflix bi ih odrao sve da im se pusti trejler na njihovoj platformi... Vise Netflix trazi plen za svoju gledanost nego GTA 6. Rockstaru nije potreban toliki marketing koliko Netflixu, pre bih pomislio da je tako.Prevazišli su sebe, uspeli su od trailera da naprave pa maltene event i da na njemu zarade preko Netflixa. Vrhunac kapitalizma u digitalnoj sferi. Uzmeš pare na trailer, svaka čast. Aj neće biti samo trailer ali ukratko to je to. Ko ume njemu dvije.
Razmisljao sam o tome, isto sam prosao kroz sve te vremense periode i nikada GTA nije bio iznad Half LIfea, Dooma, Quakea, Haloa, CODa, BFa, ne kazem da nije bio popularan ali nije bio najiscekivanija igra, mozda jeste nekome ali to je vise na nekom sad subjektivnom nivou, ali generalno kada se gleda i objektivno nije nikada bio na ovom nivou da se godinama cekao neki GTA naslov. Ne mozes mi reci nikako da je GTA 3 bio iscekivan isto kao i HALF LIFE 2, DOOM 3, CRYSIS...Igrao sam ih sve od početka i ptičje perspektive kako su izlazili pa do sada i GTA je uvek bio najiščekivanija igra oored ostlaih aktuelnih u tom trenutku. Što se mene tičr nrka bude kao 4 i 5 samo nov materijal i milina. Ali nešto sumnjam da nisu nove mehanike smislili. Kako god bude gulimo palčeve.
A što se trejlera tiče sarkazam je da su carevi a ko plati netflix za trailer pored warez scene i zaslužuje da bude ovca.
Pa ako pod novom mehanikom smatras lootovanje protivnika, mini dijaloske opcije sa NPCima, sve te mini interakcija kao u RDR2 onda da, bice ih jer su mogleda se vide na leakovanim video klipovima od pre par godina.Ali nešto sumnjam da nisu nove mehanike smislili.
45 strana je ispisano na temi, a igra jos nije ni izasla; moracemo u prvi post linkovati prvi komentar sa utiscima kada igra zaista izadje.
Koje su novine dale RDR2 status remek dela?Ja sam i dallje ubedjen da ce GTA6, sto se tice gamedizajnerskog dela podbaciti tj. da nece biti nista novo, nesto sto nismo vec videli u RDR2 ili prethodnim GTA naslovima.
Jeste, bas su ispali veliki carevi - zakljucali trejler iza Netflix pretplate.
Carevi su kako da na budalama zarade milijarde.
Ciljna grupa ovog poduhvata su non gameri ljudi koji uzivaju u "entertainmentu" ali nisu gameri. Tako je barem rečeno. Neko ko bindzuje serije i filmove. Verujem da ćemo videti neki heist ili tako nešto.Ja bih pre rekao da je to Netflixova ideja. Jer ne verujem da nikome pre nije palo na pamet da ponudi rekklamu za igru Netflixu?! Pa ono, Netflix bi ih odrao sve da im se pusti trejler na njihovoj platformi... Vise Netflix trazi plen za svoju gledanost nego GTA 6. Rockstaru nije potreban toliki marketing koliko Netflixu, pre bih pomislio da je tako.
Razmisljao sam o tome, isto sam prosao kroz sve te vremense periode i nikada GTA nije bio iznad Half LIfea, Dooma, Quakea, Haloa, CODa, BFa, ne kazem da nije bio popularan ali nije bio najiscekivanija igra, mozda jeste nekome ali to je vise na nekom sad subjektivnom nivou, ali generalno kada se gleda i objektivno nije nikada bio na ovom nivou da se godinama cekao neki GTA naslov. Ne mozes mi reci nikako da je GTA 3 bio iscekivan isto kao i HALF LIFE 2, DOOM 3, CRYSIS...
Ma da, kontam ja sve to, nego bih pre rekao da je to bilo vise na Netflixovu inicijativu i da su oni pokucali na Rockstarova vrata.Ciljna grupa ovog poduhvata su non gameri ljudi koji uzivaju u "entertainmentu" ali nisu gameri. Tako je barem rečeno. Neko ko bindzuje serije i filmove. Verujem da ćemo videti neki heist ili tako nešto.
Pa ja sam vec to pomenuo, bas odlaskom stare ekipe devova mislim da ce to biti skroz drugacije i razvodnjeno u odnosu na prethone dlove, tu promenu i kvalitet narativa mozes da vidis u svim ovim novim DLC ekspanzija, misijama, koje izbacuju za GTA5 Online, to je goli krindz...a jel vas strah malo da ovaj gta nece biti toliko zanimljiv,duhovit kao petica
Remek delo, ne znam za te novine, ali neki prosecni konzument svega i svacega ce to reci. 😉Koje su novine dale RDR2 status remek dela?
Gomila sitnica.
Sitnice cine zivot lepsim.Koje su novine dale RDR2 status remek dela?
Gomila sitnica.
Objasni genije leba ti ako pogledas jedan te isti film u 4 popodne ili u 9 uvece u cemu je razlika sta ce magicno da se desi pri tom ovaj u 9 je free?Jeste, bas su ispali veliki carevi - zakljucali trejler iza Netflix pretplate. Neki ovde pomnju kao nema poente da uplacujes ako vec nemas aktivnu pretplatu, jer je razlika 6h izmedju premijere, tu se ne slazem nimalo jer su ljudi toliko nestrpljvi pogotovo danasnje generacije a i moderni covek - nemuju strpljenja ni 10 sekudni da odgledaju dugacak klip, a kamo li da cekaju 6h da bi pogledali GTA 6 trejler.
Carevi su kako da na budalama zarade milijarde. Da li ce biti carevi tamo gde se zaista to ocekuje, cisto sumnjam.
Premda čekam igru kao i svi, ima istine.Ja sam i dallje ubedjen da ce GTA6, sto se tice gamedizajnerskog dela podbaciti tj. da nece biti nista novo, nesto sto nismo vec videli u RDR2 ili prethodnim GTA naslovima. Ono sto jedino vidim da je vredno hajpa jesu tehnicke karakteristike, grafika, animacije, fizika, AI rutina... Takodje ne ocekujem ni neki narativni spektakl tu, narocito jer u timu Rokstara vise nema stare ekipe, posledice toga mozete videti u svim ovim DLC misijama koje su izlazile za GTA 5.
Ocekijem isti dizajn misija kao i u GTA 5, gde ti ne mozes da skrenes sa glavne misije ni makac jer ces popiti "game over". Kao sto su neki vec i dobro to okarakterisali, RDR2 i GTA 5 su hibridni open world naslovi, to su igre koje na prvu loptu deluju kao da su open world ali cim krenes da igras misije onda igra postane linearna, nivoi se suzavaju, ogranice nevidljivim zidovima i samo u tom predodredjenom prostoru mozes da manevrises i to samo onako kako su dizajneri zamislili.
U svakom slucaju, jako mi je cudno da je jedan GTA naslov postao najiscekivanija igra u univerzumu, da me je neko pre 10 godina pitao koja ce biti najiscekivanija igra u 2026 godini rekoa bih mu Half Life 3, StarCraft 3, Warcraft 4, BloodBorne 2, KOTOR 3... Nesto na tu foru, GTA bih stavio u isti kos kao i COD, BF i tome slicno, za najsirokije narodne mase. 🙂
Deluje mi da je svom ovom hajpu dosta doprinelo i to sto je RDR2 bas dosta postao viralan sa vec sada famoznim meme video klipovima gde uporedjuju sve ostale igra sa RDR2.
...a tek za PC dok izadje. 🙂45 strana je ispisano na temi, a igra jos nije ni izasla; moracemo u prvi post linkovati prvi komentar sa utiscima kada igra zaista izadje.
Upravo tako, da bude na tom nivou i ja zadovoljan...Što se mene tičr nrka bude kao 4 i 5 samo nov materijal i milina...
Nedelju dana u mesecu debuf helta na max 20%, ali se 6 puta brže puni stamina za rage mode 😀Eto novine -ženski lik i njen set emocija i situacija i stereotipa koji do sada nismo imali. To je bukvalno ogromna promena koju već znamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari