Ne, stolice su identicnih dimenzija, nista nije sire.
Ako nisi 195+cm, jako je velika sansa da si uzi od mene, a meni ni u kom trenutku Embody nije bila uska.
Rhythm tkanina nije losijeg kvaliteta, vec boljeg, duplo je izdrzivija od Sync i Medley tkanina, koje su novije.
Rhythm se proizvodi u USA, Sync u Litvaniji, a skuplja je samo zato sto je skuplja za proizvodnju i nista vise.
Dodatno, Sync se pravi od recikliranog poliestera, Rhythm ne.
Isto tako je identicna Sync u jednoj boji 70e skuplja od druge...pa to ne znaci da je boja kvalitetnija.
Medley je najhrapavija, Rhythm je izmedju, a Sync skroz glatka kao najlon.
Moje iskustvo je da je i Rhythm previse glatka i da klizis na njoj, a Sync je preglatka, pa ako volis da iole zavaljeno sedis, drzaces peskir na njoj.
Na Rhythm sedis bez problema bez majice, jako je mekan i prijatan materijal, a mogu i ostali ljudi ovde sa Embody da ti kazu njihove utiske tkanine.
Drugar na svojoj Gaming drzi peskir, jer se znoji i istina, dosta je toplija od moje stolice na ledjima, ovde nikada nisam osetio ni blizu da mi bude vruce.
Mislio sam da je razlika samo u teksturi i da samo ima deblju tkaninu na ispupcenjima, ali eto, nisam znao da zapravo ima i dodatni sloj na ledjima, to objasnjava zasto je dosta toplija.
Malo mekse ne znaci i udobnije, a iznenadio bi se koliko je mala razlika.
Treba to probati i videti da li ti je to toliko bitno.
Ako trazis mekanu stolicu, Embody u bilo kojoj verziji nije to, bolje gledaj Leap ili Libernovo, generalno ozbiljne stolice sa padded osnovom, a ne Embody.
Embody ima padding samo da se ne bi osecala njihova specificna plasticna mreza sa amortizerima ispod, a udobnost donosi bas ta konstrukcija sedista i ta mreza koja se tako ponasa da nemas pressure points dok sedis i jednako rasporedjuje tezinu.
Takodje, Aeron ti je ekstremno mekan, meni je bilo zao sto ne stajem u nju.
Paket ima oko 30kg, sto znaci da je slanje oko 150e, sto dalje znaci da te stolica trenutno izlazi 1700e.
Nije ovo moje ubedjivanje da je ovo bolje od onoga, 95% iste stolice(I sam sam otisao u Niteu da pitam koliko bi kostalo da uvezu, da li mogu da povuku sa EU lagera, direktorka mi rekla da ne mogu i ako vec duze vreme pokusavaju da je uvrste u ponudu), nego mislim da te sitne razlike prosto ne vrede gubljenja garancije.
Moje(181cm, 120-130kg) iskustvo nakon 3 godine koriscenja sa prosecno 10 sati svaki dan(cesto i spavam po nekoliko sati iz komada) je da je stolica jako udobna, da te podrzava u svakom mogucem polozaju sedenja i lezanja, da ces uvek imati neku buku od nje i da se i pored svoje cene, desavaju kvarovi.
Samo sam ja imao 2 reklamacije, od kojih je prva bila u prvih mesec dana.