Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Ne znam šta će im ta "Oprema", specijalno oni stari prijemnici sa karticom kao što je moj bio. Nisu isti kao MTSovi i svejedno ih zamene ako pređaš na MTS. Ako oni gase servis a time i ugovor onda nemaju šta da traže. Ja im (TotalTV) ništa vratio nisam mada je to bio specijalan slučaj jer je ugovor bio na pokojnog brata a istekao je par godina. Tada je Total još bio nezavisan, jednom pretili i posle ništa. Idioti tražili da im vlasnik ugovora lično donese a on mrtav. Nudio sam im da dođu po opremu, nisu hteli ni da im pošaljem po kuriru naravno da oni plate.
Kada sam prešao na MTS, monter bukvalno bacio antenu sa krova, stavio njihovu, dao novi prijemnik i nije hteo ništa da uzme. Sada i da me nateraju da vratim, priključio bih ga na 19v ili više pa neka izgori.

Mene je neko juce zvao da li iz MTS-a, da li ovi monteri. Samo su me pitali da li sam skinuo Total TV, ja rekoh da sam sve poskidao, resivere sklonio daljince i da ne koristim vise Total. Pa su me pitali da li sam uzeo nesto drugo za TV, rekao sam da jesam da sam uzeo Yettel TV.

Imam ugovor do oktobra
28.05.2026. sam napisao zahtev za raskid jer su ukinuli arene,filmske kanale EON itd i da neću da predjem na MTS Sat jer mi se ne dopada kvalitet usluge.Mislim da je mnogo lošiji.Rekli su da će uskoro da mi odgovore,Prošlo je više od dva meseca bez odgovora ,bio sam do MTS poslovnice i nemaju nikakav odgovor kao da nemaju nikakve veze sa tim.Od 28.05. nisam dobio nijedan račun(mislim dva a uskoro i treći)?

Čim nisu dobijao račune onda su te "otkačili" samo što se nisu udostojili i da ti to zvanično saopšte.

Ne znam šta će im ta "Oprema", specijalno oni stari prijemnici sa karticom kao što je moj bio. Nisu isti kao MTSovi i svejedno ih zamene ako pređaš na MTS. Ako oni gase servis a time i ugovor onda nemaju šta da traže. Ja im (TotalTV) ništa vratio nisam mada je to bio specijalan slučaj jer je ugovor bio na pokojnog brata a istekao je par godina. Tada je Total još bio nezavisan, jednom pretili i posle ništa. Idioti tražili da im vlasnik ugovora lično donese a on mrtav. Nudio sam im da dođu po opremu, nisu hteli ni da im pošaljem po kuriru naravno da oni plate.
Kada sam prešao na MTS, monter bukvalno bacio antenu sa krova, stavio njihovu, dao novi prijemnik i nije hteo ništa da uzme. Sada i da me nateraju da vratim, priključio bih ga na 19v ili više pa neka izgori.
a sta ce tebi? koliko se secam SBB je te risivere namerno osakatio da se ne mogu koristiti ni za FTA kanale?

Od držača antene i glave sam napravio nosač za 2 kamere a oba prijemnika i daljince ostavio u podrum mada mi ništa ne trebaju ali im sigurno ne nosim na noge.

Zaboravio sam da kazem da su u poslovnici trazili ugovor koji sam bio sklopio sa Totalom i nisu mogli da nadju taj ugovor.

Zar je moguce da nisu dobili celu dokumentaciju od bivseg Totala ili nisu hteli da se bave unosom podataka od bivseg Totala.

Lazu mada ko ce ga znati. Ja sam se sa Totalom natezao 8g da upisu odgovarajucu adresu i nismo uspeli. Sad ,kad sam nosio opremu, on opet odvali adresu koja nema veze sa zivotom.

Završi se i ta saga posle bezmalo 19 i po godina 😏 bez ikakvih problema, bez ikakvog traženja ugovora...brat dao LK, videli da danas ističe, na licu mesta vratili opremu pošto rekoh da nosilac ugovora ne može da vrati ako se bude naknadno vraćalo mada mi odgovoriše da i nije to u pitanju može danas da se vrati kad smo već poneli, prvo mi rekao da ću platiti ceo mesec a onda mu koleginica suflirala da će mi biti naplaćeno samo do današnjeg dana što se tiče avgusta, dakle jedno kaže jedno a drugo kaže drugo pa kako bude biće. Za antenu ako će da skidaju i ako im treba neka dođu pošto je i to pomenuto. Nisu me ni pitali na kojoj adresi sam koristio pošto se ugovor vodio na adresi u gradu a davnih dana prebačeno u vikendicu, antene su na oba mesta pa ko velim ako će da skidaju lakše će im biti ovu u stanu, nebitno. Ende.

Završi se i ta saga posle bezmalo 19 i po godina 😏 bez ikakvih problema, bez ikakvog traženja ugovora...brat dao LK, videli da danas ističe, na licu mesta vratili opremu pošto rekoh da nosilac ugovora ne može da vrati ako se bude naknadno vraćalo mada mi odgovoriše da i nije to u pitanju može danas da se vrati kad smo već poneli, prvo mi rekao da ću platiti ceo mesec a onda mu koleginica suflirala da će mi biti naplaćeno samo do današnjeg dana što se tiče avgusta, dakle jedno kaže jedno a drugo kaže drugo pa kako bude biće. Za antenu ako će da skidaju i ako im treba neka dođu pošto je i to pomenuto. Nisu me ni pitali na kojoj adresi sam koristio pošto se ugovor vodio na adresi u gradu a davnih dana prebačeno u vikendicu, antene su na oba mesta pa ko velim ako će da skidaju lakše će im biti ovu u stanu, nebitno. Ende.
Bar meni je bilo lepo dok je trajalo ne znam za druge.

Jedno dugo putovanje...nisam imao nijednu uslugu tako dugo kod jednog provajdera. Na MTS IPTV bio nekih 13 godina. Ovde bila i selidba usluge i pretraživanje satelita i šta sve ne. Bilo je lepo dok je trajalo.

U kući na selu prelazim na običnu antenu.

Na koju ćete sada opciju da pređete kad ste raskinuli sa Total tv?
Iskreno razmišljam da li uzeti gt media ili v8 ili sačekati novembar za optiku na adresi totala. Trenutno dvb s2/t2 free.

Nazad
Vrh Dno