Ka sam to poručivao 5m male/female za neku retro kozolu. Pre 3 godine bio je $3.62. Odličnan je, ali ga više nema na tom linku.Kolege, zamolio bih za pomoć. Potrebni su mi linkovi sa Alija i Temu-a (izvinjenje što pitam na ovoj temi i za to) za ovu vrstu kabla:
3.5mm TRRS audio video (A/V) male to male cable. Ovaj konektor sadrži kombinovani kompozitni video + stereo audio kroz jedan jack. Dakle, isto na oba kraja.
Može dužina od 1,5 ili 2m, u kranjem slučaju i od 1m.
Ako znate neku domaću alternativu sa ovom vrstom kabla bio bih zahvalan i za tu informaciju.
Obično na jednom linku bude više vrsta, kao na primer ovde. Mislim da je i tamo bilo, ali džaba kad nema više...Hvala, kolega. Meni treba striktno male to male takav kabal a nešto mi potraga ne ide za sada.
Hvala na predlogu, kolega. Možda mi nešto promiče ali piše da je samo audio. Meni je potreban audio/video kabal male to male, dakle da prenosi sliku i zvuk na oba kraja.
Widget brljavi već duže vreme, ja svaki put dobijem 70+5 kad uđem, iako piše manje.Widget oba profila pise 40+5, srpski dobija 70+5 a makedonski 50+5... Pored toga su izbacili coin nagrade na svakih 5% prize land-a. Ko zna sta ce jos da smanje
I just found this on AliExpress:
US $13.85 | VEITHDIA Brand Sunglasses Unisex Retro Aluminum+TR90 Sunglasses Polarized Lens Vintage Eyewear Sun Glasses For Men/Women 6108
![]()
VEITHDIA Markensonnenbrille Unisex Retro Aluminium+TR90 Sonnenbrille Polarisierte Gläser Vintage Brillen Sonnenbrille für Männer/Frauen 6108 - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Imam dva para ovih VEITHDIA od ranije i odlicne su. Ove su $5 i neki cent preko zavisi od boje, bez futrole. Sa futrolom i ostalim je nesto vise od $2.19 skuplje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari