Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Kolege, zamolio bih za pomoć. Potrebni su mi linkovi sa Alija i Temu-a (izvinjenje što pitam na ovoj temi i za to) za ovu vrstu kabla:

3.5mm TRRS audio video (A/V) male to male cable. Ovaj konektor sadrži kombinovani kompozitni video + stereo audio kroz jedan jack. Dakle, isto na oba kraja.
Može dužina od 1,5 ili 2m, u kranjem slučaju i od 1m.

Ako znate neku domaću alternativu sa ovom vrstom kabla bio bih zahvalan i za tu informaciju.

Kolege, zamolio bih za pomoć. Potrebni su mi linkovi sa Alija i Temu-a (izvinjenje što pitam na ovoj temi i za to) za ovu vrstu kabla:

3.5mm TRRS audio video (A/V) male to male cable. Ovaj konektor sadrži kombinovani kompozitni video + stereo audio kroz jedan jack. Dakle, isto na oba kraja.
Može dužina od 1,5 ili 2m, u kranjem slučaju i od 1m.

Ako znate neku domaću alternativu sa ovom vrstom kabla bio bih zahvalan i za tu informaciju.
Ka sam to poručivao 5m male/female za neku retro kozolu. Pre 3 godine bio je $3.62. Odličnan je, ali ga više nema na tom linku.

Prilozi

• 1786224847718.webp
    1786224847718.webp
    88 KB · Pregleda: 10
Hvala, kolega. Meni treba striktno male to male takav kabal a nešto mi potraga ne ide za sada.

Hvala, kolega. Meni treba striktno male to male takav kabal a nešto mi potraga ne ide za sada.
Obično na jednom linku bude više vrsta, kao na primer ovde. Mislim da je i tamo bilo, ali džaba kad nema više...
I just found this on AliExpress:
Vention Jack 3.5mm Aux Cable Male to Male 3.5mm Audio Cable Jack for JBL Xiaomi Oneplus Headphones Speaker Cable Car Aux Cord

Da, pokušao sam i tako ali za sada ništa. Nadam se da ću nešto pronaći, hvala puno na pomoći. 🙂

Ili kupiš kabl i konektore i da ti neko zalemi.

Jel ima neki bluetooth zvučnik da je u rangu i cene i kvaliteta sa Anker soundcore s obzirom da njega nema više izgleda na aliju

Widget oba profila pise 40+5, srpski dobija 70+5 a makedonski 50+5... Pored toga su izbacili coin nagrade na svakih 5% prize land-a. Ko zna sta ce jos da smanje

US $13.85 | VEITHDIA Brand Sunglasses Unisex Retro Aluminum+TR90 Sunglasses Polarized Lens Vintage Eyewear Sun Glasses For Men/Women 6108

Imam dva para ovih VEITHDIA od ranije i odlicne su. Ove su $5 i neki cent preko zavisi od boje, bez futrole. Sa futrolom i ostalim je nesto vise od $2.19 skuplje.

Widget oba profila pise 40+5, srpski dobija 70+5 a makedonski 50+5... Pored toga su izbacili coin nagrade na svakih 5% prize land-a. Ko zna sta ce jos da smanje
Widget brljavi već duže vreme, ja svaki put dobijem 70+5 kad uđem, iako piše manje.

Soap foameri, isplati li se ma AE ili ima kod nas nesto da valja?
Samostojeci i mehanicki, ne mora senzor.

US $13.85 | VEITHDIA Brand Sunglasses Unisex Retro Aluminum+TR90 Sunglasses Polarized Lens Vintage Eyewear Sun Glasses For Men/Women 6108

Imam dva para ovih VEITHDIA od ranije i odlicne su. Ove su $5 i neki cent preko zavisi od boje, bez futrole. Sa futrolom i ostalim je nesto vise od $2.19 skuplje.

Ima i 1$ kupon pa izađu 4.14$

Nazad
Vrh Dno