DGoran
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.04.2018
- Poena
- 495
Moja oprema
- Tablet
- Ipad 9
- Mobilni telefon
- Iphone 15 pro max
- Pametni uređaji
- Apple watch
- Pristup internetu
- Optički internet
Mislio sam nesto sto mogu odmah kupiti kod nas. Nadjoh recimo ovo GUMA SPOLJAŠNJA 29x2.3 CONTINENTAL RUBAN SW black/black Skin kevlar ili
SCHWALBE 60-622 MARATHON PLUS MTB HS468. Njih nesto nahvalise. Mada neko rece da Schwalbe postao bleda kpija sebe i da samo Continental uzimati.
Da ,samo sto se ja ne razumem u problematiku. Ne silazim sa asfalta a trebaju mi neke robusne da mi se ne buse ,ko sad. Sa Kendom nisam razmisljao o tome 5g bar. Ono sto sidjem sa asfalta je trava,nekad negde tucanik ako nema betona i to je to. Volio bi da ostane opcija i za neke zahtevniju podlogu ali to nije prioritet,ne vidim se u tim avanturam a MTB vozim iskljucivo zbog polozaja tela,ostali su mi neodgovarajuci.Smart Sam su zanimljive gume (mislim da postoje 2 generacije). Na visokom pritisku su iznenađujuće brze, upravljive i tihe, a na malo nižim pritiscima sposobne čak i za lakši off road i hardpack trail, mada ni manje naslage makadama i blata nisu problem.
Ima Schwalbe još nekoliko brzih XC modela u ponudi (Racing Ray, Rapid Rob, Rocket Ron, Rick), sve te gume postoje u x verzija, samo treba izabrati odgovarajuću kombinaciju smeše i zaštite.