Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Ja zamenio bateriju i opet ista prica od 6 do 21h baterija gotova. Ne igram igrice, relativno mali SOT i opet baterija ode. Vreme je da se menja

Ja zamenio bateriju i opet ista prica od 6 do 21h baterija gotova. Ne igram igrice, relativno mali SOT i opet baterija ode. Vreme je da se menja
Da li imas neke apk. koje rade u pozadini pa srcu bateriju. Kod mene je sve iskljuceno osim osnovnih. Poruke, viber, email, pozivi. Baterija sasvim ok a koristim ga bas, dan ipo ladno.

dva puta hard reset, nema battery leak a nista ne prijavljuje. Ukljuceno je samo ono kada kliknes dva puta po ugasenom displeju da probudi

Da li je neko dobio nadogradnju? Ja sam na odmoru, pa ne mogu da proverim. 11870.webp11871.webp

dva puta hard reset, nema battery leak a nista ne prijavljuje. Ukljuceno je samo ono kada kliknes dva puta po ugasenom displeju da probudi
Menjali smo i mi u ovlašćenom servisu prošle godine jer je izgubila kapacitet. Međutim, baterija na 13T nikada nije bila šampion izdržljivosti. Taj model je zamenjen sa edge 60 pro kome baterija traje duplo duže.
Inače to je jedina baterija koju smo u našoj kući menjali na telefonu još od modela Galaxy S advanced...

Za Globalne romove prijavljuju nadogradnje za regione Pakistan i Indonezija, a za EU romove Češka i Španija.

Nazad
Vrh Dno