Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Strašan podatak ranked in top 0%, da barem malo prečešljaju tekst pre objave.

Dobro izgleda W.

Udavise sa ovim japanskim igrama.

Poslednja izmena:
Svi se žure da puste nove naslove pre GTA6 izlaska 😂 jedino ću obrnuti Wolverine pre GTA6. God of War wtf ako celu igru moram da igram sa Karen Page iz Daredevil zaobilazim u širokom luku. Ovi iz Santa Monica izgubili kompas izgleda kao i ND sa Intergalactic.

Bio sam ubeđen da je neko veliko trolovanje u pitanju kada je krenula priča da će Faye da bude glavna u novoj igri. Sad kad se desilo još uvek ne mogu da procesuiram u glavi da je realno.

Niko ne pominje ovu igru. 4 godine je već u razvoju. Deluje da će biti nešto od nje

Mene obradovao novi Until Dawn, ali dok sam gledao trailer nikad ne bih pogodio da ima ikakve veze sa Until Dawn-om 😀

Dobar PS5 007 First Light. Vidim da se nije štedelo. Tek sam 1 sat u igri. Ovako dobar trening još nisam video sa preskakanjem scena i lokacija bez dosadnog vođenja za ruku. Igram na 30 fps da uživam u likovima i okruženju. Srpski-crnogorski-hrvatski likovi okolo pričaju što je za nekoga sa naših prostora imerzivno dosta.

Kazu da je bas dobra igra, al mora se cekat jesen/zima kada se ima vise vremena da se odigra. Vjerovatno do tada ce doci na nekom popustu bar 20%😂

Nazad
Vrh Dno