Šta je novo?

Shoppster, vauceri, kuponi, promo kodovi...(razmena)

Ako mene pitate, pucali su sami sebi u noge...

SH-6648-hp.jpg

Jasno piše besplatna dostava, a kad uđete 99+ din...

Pa iskreno nekad im se bas ne isplati, tipa mozes da narucis nesto od 400 dinara i bude besplatna dostava.

Tako je, ali ako hoćeš kupca mora nečeg i da se odrekneš... A kombi dexpressa ide pa ide, sa tim ili bez toga.

Zar je besplatna dostava na paketomate bila za sve?

Koliko ja znam, besplatna dostava na paketomate je vazila samo za SBB korisnike?

Bila je za sve, a i sad je ok, oko 90 RSD koliko sam video za paketomate

Od prvog avgusta je promenjeno.

"Budi Smart i iskoristi odličnu pogodnost! Za porudžbine preko 3.000 RSD preuzimanje na paketomatu je besplatno, dok za porudžbine ispod 3.000 RSD iznosi samo 99 RSD. Još uvek nisi član? Registruj se ovde brzo i lako i uživaj u pametnijoj online kupovini."

Ja sam juče platio 99 RSD za isporuku na paketomatu, nakon što sam napravio porudžbinu od 5500 RSD. Nije im to nešto dobro definisano.

Ja sam upravo probao sa porudžbinom od 3238 dinara. Različiti su prodavci, različiti procenjeni datumi isporuke, i opet je dostava na paketomat besplatna. Dok biram paketomat, pored svakog piše 99 dinara, što jeste loše odrađeno (kontam da ne uspevaju da meniju za odabir proslede informaciju u ceni porudžbine), ali taj trošak se ne pojavljuje u konačnom zbiru.

Da li si "Smart" korisnik?
Jesam. Ali, razmišljam, upotrebio sam bio AIK vaučer od 5000 RSD, doplatio 500 RSD. I platio 99 RSD za dostavu na paketomatu. Možda njihov sistem ne uzima u obzir vrednost porudžbine, već iznos koji se plaća na kraju.

Kupio cat6 kabl za sitno nesto,paketomat 99 din,testiram platformu

Super je,posta sad minimalno 400 din paket

I dalje čekam jednu porudžbinu, poručio 24.07, i od tada stoji samo "zaprimljeno"...slao tri puta mejl, sva tri puta dobio generički odgovor kako je provera u toku i da će me obavestiti...

Nazad
Vrh Dno