Šta je novo?

Shoppster (zabranjeno traženje vaučera -> sledi instant ban)

Isto sam tada kapsule porucio, dugo se cekalo, ali nije mi problem, uzimalo se zbog dobre cene.

Na stranu cena, po meni je nedopustivo da se toliko dugo čeka na isporuku. Nisam naručio kuhinju po meri, već espreso kapsule.

Vaucer 500/3000, vazi do 31. avgusta, valjda moze na drugim nalozima da se koristi

Vaucer500-CNFZ-EFFB-ZN7B-NBF6

Ako može deljenje, evo jednog vaučera od 1000 din na 5000, isto do kraja avgusta:
TS1000-24SF-SLL3-9AW2-N2WA

Da li postoji tema za shoppster gde moze da se pita za vaucere, nisam uspeo da nadjem ?

Nikad nisam kupovala kod Shoppstera, pa nisam pratila temu. Listala sam ponudu ovih dana, pa vidim da su neki artikli koje želim da kupim jeftiniji nego na Ananasu, a još i postoji mogućnost da se paket preuzme bez troškova dostave, čak i za male iznose. Bez obzira na to, ako treba da čekam paket 20 i više dana, otpada u startu. Zanima me kakvo je trenutno stanje kod njih sa brzinom obrade zahteva i da li poštuju rokove dostave, koje su naveli pri poručivanju?

ako je shoppster magacin ide to lagano
ako je neki manji dobavljac moze da bude problema
koji je artikal u pitanju pa cu ti tacno reci.

Bgd:
-Poručen honor magic 7 pro (najjeftinije moguće u Srbiji, 79 000 sa kuponom) - stigao na paketomat za 5 dana (uključen vikend),
-maske i punjač za isti poručene u ponedeljak stigle u četvrtak na paketomat,
-neke aa i aaa baterije i punjač stigli za 3 dana u paketomat,

Poklon za jug Srbije:
-pametni sat redmi stigao za 5 dana(sa vikendom) na kućnu adresu iako je stavljeno preuzimanje u d express shop-u 150 din naspram 350 koliko je dostava na kućnu adresu +imaju kodove, nije kao na ananasu ali 500 na 3000 i 1000 na 5000+, tako da sve u svemu nije loše.

Da li su se popravili, verovatno jesu, da li može brže - ne može sa ovakvim kurirskim službama kod nas. Da li su cene ok - verovatno se nadje po nešto jeftinije nego kod konkurencije npr taj honor magic 7 pro je u vreme promocije na shoppsteru bio 127 000 kod konkurencije

Hvala na podeljenim iskustvima @milos88nbg i @miki92. Pročitala sam nekoliko stranica teme i nisam htela ništa da naručujem dok ne saznam koliko se obično čeka na dostavu. Našla sam neke proizvode koji bih kupila, piše da je prodavac Shoppster, a nešto i kod manjih privatnih radnji. Odgovara mi to što se za manje iznose proizvodi mogu kupiti bez plaćanja dostave. Znam da mnogi imaju loša iskustva sa kurirskom službom DExpress, ali verujem da dosta zavisi i od kurira. Kod mene u kraju DExpress kuriri zaista lepo rade. Najvažnije je da se na dostavu sitnijih stvari ne čeka 20 i više dana, da sam spremna toliko da čekam naručivala bih iz Kine.

Hajde da podelim svoje najnovije iskustvo sa shoppster-om. Pre oko nedelju dana naručih dva duksa, po 2000+ dinara i dodao sam 3 Philips LED sijalice, čisto da prebacim 5000 dinara, jer sam dobio vaučer od 1000 dinara na iznos preko 5000.
Ukupna cena je bila 5097-1000=4097 dinara, uz preuzimanje na paketomatu.
Podelili u 2 paketa, prvi paket stigao i podigao sam ga bez ikakvog plaćanja?!
Otvorim, ono 2 sijalice. Proverim online i vidim da su popust za 3 sijalice od vaučera prebacili na ovaj deo porudžbine - 600+ dinara, a onih 300+ umanjeno s dukserica.

OK, pozovem korisničku službu, tak'a i tak'a stvar, kaže 2. paket stiže naknadno, piše reklamaciju za nedostajuću sijalicu, ako bude trebalo da priložim fotografiju - ja reko' kako da dokažem da je nema - da slikam prazne šake?! 😀 Takođe sam dodao da bih mogao da ne preuzmem 2. paket i da zadržim ove 2 sijalice - uspeo bih u životu! 🙂

Sutradan stiže i 2. paket, uredno sam platio i preuzeo. Stigao i mejl da mi je reklamacija registrovana i:
"Proveravamo sa dobavljačem da Vam se isporuči sijalica koja Vam nije isporučena."

Dan nakon toga stiže sledeće "razrešenje" reklamacije:

Poštovani,
Vaša reklamacija *** se usvaja vaučerom u iznosu od 300 dinara,
Vaučer: ***
Dobijeni vaučer možete jednostavno iskoristiti u nekoliko koraka:
1. Registrujte se ili ulogujte na shoppster.rs
2. Odaberite proizvode u minimalnoj vrednosti 2000RSD i dodajte u korpu (troškovi dostave se obračunavaju naknadno) - sem ako korišćenjem ne ostavuje besplatnu dostavu.
3. U polje „Kupon kod“ ukucajte ili prekopirajte kod koji ste dobili
4. Kliknite „Potvrdi“ i iznos za plaćanje će automatski biti umanjen za vrednost vaučera RSD
Vaučer nije moguće iskoristiti za kupovinu manju od 2000 dinara. U jednoj kupovini možete iskoristiti jedan vaučer.

Odgovorio sam mejlom da je "rešenje reklamacije" neprihvatljivo, da želim da mi isporuče artikal koji sam naručio i platio ili ev. da mi vrate novac, a vaučer koji su mi poslali može da posluži samo kao dodatni gest izvinjenja.

To je bilo u četvrtak. Naravno, nikakav odgovor do sad nisam dobio.
Boli me uvo za sijalicu i 200tinjak dinara, ali POBOGU, KAKVA NAKARADNA POSLOVNA PRAKSA I LOGIKA, KOJA NEPROFESIONALNOST I DIREKTNO NEPOŠTOVANJE KUPCA I KUPOPRODAJNIH OBAVEZA?! Nebitno je šta je u pitanju, ako sam platio žvaku, hoću žvaku, gde i na osnovu čega se povlači granica?!

Po vasim iskustvima kada bi ovo stiglo? tnx.

Prilozi

• pppppppppppppppppppp.jpg
    pppppppppppppppppppp.jpg
    58.9 KB · Pregleda: 208
Taj dan koji piše ili sledeći posle toga.

Da dopunim svoju prethodnu objavu i napišem kako se cela situacija završila:
Pošto na mejl nisam dobio nikakav odgovor, zvao sam ponovo korisničku podršku, odeljenje za reklamacije i oni su ponovo pokrenuli reklamaciju i zabeležili moje "nezadovoljstvo", to prosledili koleginici koja se time već bavila i posle dan ili dva sam dobio mejl u kome sam dobio objašnjenje da se prethodno "potkrala greška" i da je taj vaučer koji su mi dodelili bez ikakvog ograničenja u potrošnji ili roku trajanja.
Tako da sam naručio (ne)par artikala vrednosti ispod 1000 dinara, sad čekam da vidim da li će i kako da stignu... koliko vidim, već su podelili na 3 pošiljke. 😀

Najsvežije iskustvo - za potpuno izbegavanje.

Prilozi

• InShot_20260114_123857386.jpg
    InShot_20260114_123857386.jpg
    47.1 KB · Pregleda: 134
Kupatilska galanterija. Ništa teško, masovno, što nema na stanju itd. Pre bi sa temua stiglo

Ne, iz Srbije. Prodavac je shoppster, nije navedeno da je 15 dana rok dostave kao kod stvari Hanah home npr iz Turske.

Vaga s kraja prošle godine sada 999 din. Samo danas.

Edit: ipak je S200.

Prilozi

• Screenshot_20260115_131534_Chrome.jpg
    Screenshot_20260115_131534_Chrome.jpg
    62 KB · Pregleda: 77
Da li neko zna šta se dešava ako sam poručio nešto na paketomat, ako paket ne može da stane? Neki sam alat poručio, ali ne znam koliko može biti veliko odnosno da li će moći da stane.

Ukoliko je preveliki, preusmeriće ga na najbliži paket shop

Nazad
Vrh Dno