Šta je novo?

Raiffeisen bank

Pustili su ponovo link preporuke za 3000 rsd za otvaranje iRačuna. Verovatno ćemo dobiti mejlove počev od prvog avgusta traje do 30.9.2026.

Visa kartica stigla vec danas, tri dana samo za pohvalu, dine nema, zar im nije lakse u istu kovertu da stave to nego ovako.

Pustili su ponovo link preporuke za 3000 rsd za otvaranje iRačuna. Verovatno ćemo dobiti mejlove počev od prvog avgusta traje do 30.9.2026.
Imas li vise informacija u vezi ovoga i da li je neko dobio?
Prosli put je link bio u aplikaciji, da li ce i sada tako ili ce slati email...?! 🤔
Imam jednog kandidata za preporuku, pa me interesuje.😀

Imas li vise informacija u vezi ovoga i da li je neko dobio?
Prosli put je link bio u aplikaciji, da li ce i sada tako ili ce slati email...?! 🤔
Imam jednog kandidata za preporuku, pa me interesuje.😀
Ja sam sam kliknuo na stari link preporuke i izbacilo mi je sve ove podatke što sam naveo. Do kraja jula je pisalo 404 kada kliknem na njega. Očekujem da će se pojaviti u app ili mejlu. Ako imaš link od ranije, možeš probati da vidiš da li ti radi.

Pronadjoh link iz oktobra prosle godine i stvarno stoje podaci o kampanji koja traje do 30.9.2026.

Da li neko koristi Moja mBanka aplikaciju na Globaltel mreži? Da li ima problema sa notifikacijama od banke? Planiram prelazak u Globaltel mrežu.

Nemam problem, a ne znam što bi ga i bilo? Za Globaltel su se korisnici žalili da im ne stižu SMS-ovi od nekih usluga, notifikacije su preko interneta.

Ja dobijam obaveštenja o uplatama i placanjima od Raifajzena i preko SMS. Loše sam možda sročio pitanje ali sam mislio na to.

Ranije je bilo na početnoj strani, pa verujem da je tako i sad. Doduše, redizajnirali su je u međuvremenu, pa je možda nešto drugačije. Bilo bi svakako lepo da neko postavi snimak ekrana, da vidimo kako sad izgleda. Ja sam ovde kačio za prošlogodišnju turu, kada je svako imao svoj link. Ipak, uglavnom ne daju svakome, pa ako ne vidiš, kao ni ja sad, nije za nas...

Meni je takodje stiglo obavestenje sa linkom za preporuku u app, kod supruge isto...
Jutros ga spazih, sinoc ga nije bilo.

Pretpostaviću da su u ovoj rundi povećali broj ljudi koji preporučuju, prvi put od kad sam u Raiffu sam i ja dobio link...

Imao sam do sada vise od 10 kreditnih kartica ali kredite sam slabo dizao pa nisam u njih upucen. E sada imam jedan kredit Rfb i zanima me da li mogu da uplacujem s' vremena na vreme neku sumu da bih taj kredit ranije otplatio? Redovnu ratu mi skida poslednjeg dana u mesecu. Za kreditnu karticu ima ona opcija "izmirenje kartice" a za kredit ne znam da li moze preko e ili m banke da se na neki nacin smanjuje dug po kreditu.

Moras da najavis prevremenu otplatu, tacan iznos i onda ti omoguce. Ne mozes sam da uplacujes vise. Na ovaj nacim smanjujes dug, a broj rata ostaje isti. Ako hoces da smanjis broj rata, onda se radi aneks i mislil da to naplacuju 3000 din po aneksu.

Još neko ima problema da se uloguje u aplikaciju ili izvrši IPS plaćanje? Pre 15-20 minuta nisam mogao ni da platim ni da se ulogujem, pre par minuta se ulogovao, nisam mogao da platim, sad opet ne mogu ni da se ulogujem...

Evo radi login na iOS verziji. Verovatno je neki njihov bug ili nešto rade na sistemu.

Plaćao sam iz Grčke u toku dana i sve je proteklo bez problema. Očekivao sam da mi potencijalno blokiraju pristup zbog korišćenja u inostranstvu, kao što sam čuo od nekih, ali to se još uvek nije desilo.

Još neko ima problema da se uloguje u aplikaciju ili izvrši IPS plaćanje? Pre 15-20 minuta nisam mogao ni da platim ni da se ulogujem, pre par minuta se ulogovao, nisam mogao da platim, sad opet ne mogu ni da se ulogujem...
Isti problem bio kod mene u to vreme a i druga banka nije radilo placanje (sms potvrda nije stizala).

Nazad
Vrh Dno