Meni stigle odjednom, naravno u odvojenim kovertama...Visa kartica stigla vec danas, tri dana samo za pohvalu, dine nema, zar im nije lakse u istu kovertu da stave to nego ovako.
Imas li vise informacija u vezi ovoga i da li je neko dobio?Pustili su ponovo link preporuke za 3000 rsd za otvaranje iRačuna. Verovatno ćemo dobiti mejlove počev od prvog avgusta traje do 30.9.2026.
Ja sam sam kliknuo na stari link preporuke i izbacilo mi je sve ove podatke što sam naveo. Do kraja jula je pisalo 404 kada kliknem na njega. Očekujem da će se pojaviti u app ili mejlu. Ako imaš link od ranije, možeš probati da vidiš da li ti radi.Imas li vise informacija u vezi ovoga i da li je neko dobio?
Prosli put je link bio u aplikaciji, da li ce i sada tako ili ce slati email...?! 🤔
Imam jednog kandidata za preporuku, pa me interesuje.😀
Super, sada je možda najbolje da sačekaš malo da sve bude i zvanično. 😃Pronadjoh link iz oktobra prosle godine i stvarno stoje podaci o kampanji koja traje do 30.9.2026.
Taj deo, kod sebe u aplikaciji, ne vidim."Eve ga":
Meni stiže i jedno i drugo. A u aplikaciji ne može da se ugasi SMS, više volim notifikacije.Ja dobijam obaveštenja o uplatama i placanjima od Raifajzena i preko SMS. Loše sam možda sročio pitanje ali sam mislio na to.
Jel neko pravilo da se ove preporuke ne prikaziju korisnicima Premium racuna?
Isti problem bio kod mene u to vreme a i druga banka nije radilo placanje (sms potvrda nije stizala).Još neko ima problema da se uloguje u aplikaciju ili izvrši IPS plaćanje? Pre 15-20 minuta nisam mogao ni da platim ni da se ulogujem, pre par minuta se ulogovao, nisam mogao da platim, sad opet ne mogu ni da se ulogujem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari