Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da li ste znali da ako vam ugovor (50% na 24m) na primer krece od 20.06.2024 i traje do 20.06.2026, poslednji mesec placate punu cenu paketa bez popusta?
Prvi mesec tj 10dana ugovora u prvom mesecu placate kao 1/3 promotivne cene, ali zadnjih 20 dana placate 2/3 pune cene paketa, nema popusta od 50%?
Potpisujemo ugovor na 24meseca a promociju ne dobijamo u toku vazenja celog ugovora, vec samo u toku 24 obracunska perioda.
Ko prati ovu temu zna za to.... Kod Yettela se racunaju 24 obracunska perioda...

Poštovanje prijatelji.
Korisnik sam Yettel 20 paketa, gde sam odabrao HBO Max aplikaciju. Radi uredno sve.
Takodje sam korisnik i Net TV Basic paketa.
Računi su odvojeni. Uskoro mi ističe net i TV ugovor i da bih dobio bolju ponudu (kod plaćanja) planiram da predjem na Net TV Premium paket, gde postoje HBO kanali, ali se aktiviraju kroz aplikaciju.
PITANJE
Pošto mi ugovor za telefon važi još godinu dana, pitam da li može da se zameni aplikacija, umesto HBO Max da izaberem nešto drugo?
Ja kada sam deaktivirao HBO aplikaciju, nisam mogao da je ponovo odaberem-aktiviram..više je nemam u ponudi.

ovako, pristao sam na 2.200,00 dinata za paket M. Mislim da je to o.k. Vidimo se ovde za dve godine.

Pogledajte prilog 548358
@vladat1 pa to i nije lose sta sve taj tarifni paket nudi,dobio si 50% popust na celu UO.Mene obnova ceka u Martu 2027,tad krecemo sa cenkanjem.Mada ako ponude Yettel 30 uz 50% popust na celu UO,pristao bih...to mu dodje negde oko 1650d mesecno (ako ne gresim) 🤔

@vladat1 pa to i nije lose sta sve taj tarifni paket nudi,dobio si 50% popust na celu UO.Mene obnova ceka u Martu 2027,tad krecemo sa cenkanjem.Mada ako ponude Yettel 30 uz 50% popust na celu UO,pristao bih...to mu dodje negde oko 1650d mesecno (ako ne gresim) 🤔
Screenshot_20260803_194427_rs_telenor_mymenu_MainActivity.webpPredješ malo na pre paid i izasje ti jeftinija varijanta

Da, zato čim počne poslednji mesec, podnese se zahtev za prelazak na pripejd i onda kad se opet prihvati 50% na paket, ceo taj mesec je sa popustom
E vidis, to nisam znao...
inace moze da se dobije 12m za dinar i 12m po 50% za obnovu. Cisto da znate ako obnavljate. Ne pratim ovu temu, mozda je spominjano

Pa da, to je to, a koliko god meseci po dinar da dobiješ, odnosi se i na tekući, tako da ti faktički "oproste" stari paket, tj. časte te za produžetak.

Ranije su na mobilnoj nudili HBO i kao dodatak, pa ko je želeo mogao je da ga kupi. Sada je dostupan samo u okviru slota paketa.

Za tv pakete HBO može da se dokupi, sada sam proverio

Da li se nekom desavalo da mu prilikom placanja racuna pokazuje da je doslo do greske i racun bude placen uredno?

Pre 3 meseca sam potpisao novi ugovor, Yettel M, 6 meseci po dinar, 18 meseci 50% bez uredjaja. U slucaju da zelim da uzmem uredjaj da li je to moguce da se uzme bez promene tarife i ugovora, ili mora potpisivanje novog po punoj ceni na novih 24 meseca?

@Zoki'91 proveri DM,to jest tvoj inbox .

Ranije su na mobilnoj nudili HBO i kao dodatak, pa ko je želeo mogao je da ga kupi. Sada je dostupan samo u okviru slota paketa.

Za tv pakete HBO može da se dokupi, sada sam proverio
ja hteo da ga otkazem na neko vreme jer imam preko A1, ali ako cu ostati bez opcije da se nekad vratim, rekoh neka ga

Da li neko zna može li Smartić paket da se prebaci u neki drugi uređaj, poput "dumb" telefona ili imaju neku vrstu provere da li se koristi u satu?

Jel još nekome poskupeo paket ovaj mesec. Ja imam neki popust ali vidim skočila mi cena, prvo sam pomislio da mi je manji popust posle nekog vremena ali ne , skočila je cena paketa (koga inače više nema Yettel kod Kuće L)

Novi ugovor po punoj ceni.
Onoj ispod precrtane.
Zaboravio si da mu kažeš da mora te mesece što je koristio po 1 dinar da plati po punoj ceni. To je ona najviša cena.

p.s. mada ovo sa popustima od 1 dinar je novina i možda je najbolje da se neko javi ko je koristio taj popust a želeo je da raskine UO kakvi su uslovi.

Poslednja izmena:
Mogu i ovde da proverim, ćerki ističe Junior A1 paket, kada je reč o Yettel Surfu za prelazak iz A1, kojim putem se dobija 6 meseci dinar + 18 meseci upola? Pretpostavljam da po tržnim centrima i radnjama radnici nemaju te promocije. Onda možda poziv call centru?

Jel još nekome poskupeo paket ovaj mesec. Ja imam neki popust ali vidim skočila mi cena, prvo sam pomislio da mi je manji popust posle nekog vremena ali ne , skočila je cena paketa (koga inače više nema Yettel kod Kuće L)
Poskupeo je svima koji imaju fiksne usluge, tačno za 300 dinara. O tome si obavešten na majskom računu, koji ti je stigao početkom juna, da poskupljenje kreće od jula. Evo i ovde na sajtu. Ovo je, inače, tema koja se fokusira na mobilne usluge, mada jesmo i ovde pomenuli poskupljenje kad je najavljeno. Ipak, trebalo bi da pratiš temu o Hipernetu.

Zaboravio si da mu kažeš da mora te mesece što je koristio po 1 dinar da plati po punoj ceni. To je ona najviša cena.

p.s. mada ovo sa popustima od 1 dinar je novina i možda je najbolje da se neko javi ko je koristio taj popust a želeo je da raskine UO kakvi su uslovi.
Upitno. Pominjali smo da u tom slučaju kao cena za otkup stoji samo tekući mesec. Meni trenutno za Mobile M, koji već deveti mesec koristim po dinar (tj. besplatno uz e-račun), piše da je otkup svega 600 dinara, što je taman za ovih pet dana. S jedne strane, rekao bih da je očigledna greška. S druge, to je zvanično i stvarno bi mi samo toliko naplatili.

kojim putem se dobija 6 meseci dinar + 18 meseci upola?
To je ponuda za zadržavanje, ne i za nove korisnike. Novi najviše mogu da dobiju sve upola cene, mada ne znam odnosi li se to na Yettel Surf, kao osnovni paket.

Upitno. Pominjali smo da u tom slučaju kao cena za otkup stoji samo tekući mesec. Meni trenutno za Mobile M, koji već deveti mesec koristim po dinar (tj. besplatno uz e-račun), piše da je otkup svega 600 dinara, što je taman za ovih pet dana. S jedne strane, rekao bih da je očigledna greška. S druge, to je zvanično i stvarno bi mi samo toliko naplatili.
Sad sam proverio, ja sam na XL paketu, od maja imam 1 din i stoji mi otkup od 918 dinara.
Moram priznati da mi ovo nema logike, jer bi to značilo da pošto sam dobio 12 meseci po dinar, ja mogu to da otkupim posle 12 meseca za 1.000 dinara i da uzmem neki novi popust.
Ali kao što ti kažeš, ovo je zvanično.

Kolege, ako ima neko da mi prosledi u DM vaučer za Gigatron baš bi mi dobro došao.

Nazad
Vrh Dno