Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

U pitanju je sistemska greška, jer su dozvolili brojeve krajnjih korisnika u numeraciji potpuno druge namene. Čak nije isključeno da je broj 062, pa da je greškom poslata poruka na 63 sa istim brojem. U svakom slučaju, svi operateri imaju slične greške, najčešće sa onim malim paketima podataka u roamingu, čak i kada je mobilni internet isključen. 100% sam siguran da te greške nisu namerne, ali mi je neverovatno da ne mogu da ih reše.

Ovde su zapravo najveći problem loše obučeni radnici tehničke podrške.

I da zaključimo, očekujem od @s4m3m4n da nas obavesti o daljem ishodu slučaja, a svako dalje prepucavanje će biti nagrađeno bodovima.

Pozdrav, ponudili su mi neki Yettel Extra 50 za 1499din, jel valja to i da li je to najbolja ponuda koju mogu da dobijem?
Ovo su mi ponudili posto mi iatice ugovor za 2 dana i imam 24h da prihvatim ili odbijem

@trip ja ne vidim taj paket kod njih u ponudi na sajtu. Šta nude za te pare?

Mene je, kao korisnika SBB EON van mreže, Yettel agentkinja pozvala na mobilni (verovatno iz baze SBB korisnika) i ponudila neki popust od 50% ( na ceo ugovor) na neke mobine Yettel pakete od 30 ili 50 GB po "punoj brzini", a zatim neo internet po smanjenoj, uz neo minute i sms poruke. Uz to idu i neke besplatne aplikacije / digitalni servisi. Akcija važi do 31. avgusta.

Naravno ne treba mi nov broj. Postojeći postpejd ugovor sa mts-om mi ističe 1, septembra, pa mi je savetovala da se pozovem na ovaj njen poziv i da odem 2. septembra u SBB poslovnicu i tražim prebačaj broja u Yettel, za ovaj paket od 30 GB. Cena 1499 rsd na 24 meseca.

Ne verujem da je to ponuda samo meni. Moguće je da među SBB korisnicima traže "novo meso" za njihove postpejd mobilne pakete,

Mene je, kao korisnika SBB EON van mreže, Yettel agentkinja pozvala na mobilni (verovatno iz baze SBB korisnika) i ponudila neki popust od 50% ( na ceo ugovor) na neke mobine Yettel pakete od 30 ili 50 GB po "punoj brzini", a zatim neo internet po smanjenoj, uz neo minute i sms poruke. Uz to idu i neke besplatne aplikacije / digitalni servisi. Akcija važi do 31. avgusta.

Naravno ne treba mi nov broj. Postojeći postpejd ugovor sa mts-om mi ističe 1, septembra, pa mi je savetovala da se pozovem na ovaj njen poziv i da odem 2. septembra u SBB poslovnicu i tražim prebačaj broja u Yettel, za ovaj paket od 30 GB. Cena 1499 rsd na 24 meseca.

Ne verujem da je to ponuda samo meni. Moguće je da među SBB korisnicima traže "novo meso" za njihove postpejd mobilne pakete,
Nudili i meni pre 10 dana. Navodno povodom sto su sbb i yettel zajedno. Najjeftinije bio neki paket za 1500, ja pitao jel ima za 1000. Kaze teta nema. Odbio sam.

@trip
Sigurno nema 8.5 GB rominga (onog što važi u celoj Evropi i većem delu sveta).
Verovatno je to net za Zapadni Balkan.

p.s. Ne da nije top ponuda kao što si rekao prvi put, ili korektna ponuda kako si je nazvao drugi put, već je nepovoljna ponuda.
Prelistaj malo ovu temu i videćeš šta sve za taj novac možeš dobiti.

Poslednja izmena:
Sta znam svakako nije primarni broj, bitni su samo pozivi i domaci internet za viber a cena ugovora je dobra.

Meni je fascinantno da oni zovu te zemlje zapadnim balkanom i da ti pomisliš da imaš roming kako dolikuje, jer u te zemlje nikome realno i ne treba. Većina nas samo prođe, tako da roming i nemaš ako pričamo o normalnim EU zemljama za koje ti najviše treba.

Je li može neko da podeli broj Yettel agenta? Nije mi realno da stvarno ne daju popust na mobilni kući net. One cene su brutalne, kao optiku da plaćam, a A1 kućni net ne znam da li ću moći ponovo da izguram uprkos popustu zbog loših brzina u poslednje vreme

Koju ponudu nudi yettel za prelazak iz druge mreze? Placam 1600 u mtsu trenutno, bitan mi je samo internet.

registrovao si se danas i ispamovao 3 teme sa istim glupostima. Aj malo procitaj stranu,dve bar od svake teme pa ces doci do odgovora. Ako ni onda ne uspes,neko ce ti pomoci. Ovako bas iritira.

Poštovanje prijatelji.
Korisnik sam Yettel 20 paketa, gde sam odabrao HBO Max aplikaciju. Radi uredno sve.
Takodje sam korisnik i Net TV Basic paketa.
Računi su odvojeni. Uskoro mi ističe net i TV ugovor i da bih dobio bolju ponudu (kod plaćanja) planiram da predjem na Net TV Premium paket, gde postoje HBO kanali, ali se aktiviraju kroz aplikaciju.
PITANJE
Pošto mi ugovor za telefon važi još godinu dana, pitam da li može da se zameni aplikacija, umesto HBO Max da izaberem nešto drugo?

Poštovanje prijatelji.
Korisnik sam Yettel 20 paketa, gde sam odabrao HBO Max aplikaciju. Radi uredno sve.
Takodje sam korisnik i Net TV Basic paketa.
Računi su odvojeni. Uskoro mi ističe net i TV ugovor i da bih dobio bolju ponudu (kod plaćanja) planiram da predjem na Net TV Premium paket, gde postoje HBO kanali, ali se aktiviraju kroz aplikaciju.
PITANJE
Pošto mi ugovor za telefon važi još godinu dana, pitam da li može da se zameni aplikacija, umesto HBO Max da izaberem nešto drugo?
jednom mesecno mozes da menjas zeljenu aplikaciju. kada je u yettel aplikaciji deaktiviras, vazice ti jos do kraja tekuceg meseca, zatim pocetkom sledeg meseca, oslobodice ti se "slot" i mozes aktivirati drugu aplikaciju po zelji.

Po uvodjenjau numeracija 0637xxxxx je bila šestocifrena ali je još Mobtel odlučio da je promeni u sedmocifrenu dodavajući još jednu sedmicu - 7 ispred.

Da li ste znali da ako vam ugovor (50% na 24m) na primer krece od 20.06.2024 i traje do 20.06.2026, poslednji mesec placate punu cenu paketa bez popusta?
Prvi mesec tj 10dana ugovora u prvom mesecu placate kao 1/3 promotivne cene, ali zadnjih 20 dana placate 2/3 pune cene paketa, nema popusta od 50%?
Potpisujemo ugovor na 24meseca a promociju ne dobijamo u toku vazenja celog ugovora, vec samo u toku 24 obracunska perioda.

Da li ste znali da ako vam ugovor (50% na 24m) na primer krece od 20.06.2024 i traje do 20.06.2026, poslednji mesec placate punu cenu paketa bez popusta?
Prvi mesec tj 10dana ugovora u prvom mesecu placate kao 1/3 promotivne cene, ali zadnjih 20 dana placate 2/3 pune cene paketa, nema popusta od 50%?
Potpisujemo ugovor na 24meseca a promociju ne dobijamo u toku vazenja celog ugovora, vec samo u toku 24 obracunska perioda.
Te *******cije sam imao sa A1 zbog tzv obračunskog perioda,zato sam prešao na prepaid.

Da, zato čim počne poslednji mesec, podnese se zahtev za prelazak na pripejd i onda kad se opet prihvati 50% na paket, ceo taj mesec je sa popustom

Da dodam, ko ih definitivno napušta, može da prevremeno raskine, tj. otkupi ugovornu obavezu pre ulaska u poslednji mesec. Tako ispadne jeftinije, mada i kraće traje.

Nazad
Vrh Dno