Daki82
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.04.2014
- Poena
- 152
Iz Yettela sam prešao u A1 u Martu kada mi je istekao ugovor, trenutno na Mega planu. Više puta su mi ljudi skretali pažnju zadnjih meseci da me ne čuju posle par minuta razgovora, da prekida i slično. Inače u Yettelu se to nije dešavalo. Kod mene je slučaj da se ovaj problem uglavnom dešavao dok sam u kući, i da takođe se dešavalo da budem nedostupan na prvo pozivanje, pa odmah ljudima dođe poruka da sam dostupan.
Zadnjih mesec dana problem nemam, ali sam promenio podešavanje, ovo je na preporuku veštačke inteligencije kada sam objasnio svoj problem. Podešeno je kao na slici. Ne znam iskreno da li je slučajnost ali kao što rekoh već duže vremena nemam problema i niko se nije požalio. Možda nekom pomogne.
Zadnjih mesec dana problem nemam, ali sam promenio podešavanje, ovo je na preporuku veštačke inteligencije kada sam objasnio svoj problem. Podešeno je kao na slici. Ne znam iskreno da li je slučajnost ali kao što rekoh već duže vremena nemam problema i niko se nije požalio. Možda nekom pomogne.