Šta je novo?

Move TV (aplikacija) [nije tema o TV box-u]

Za one koje prate promene i unapredjenja MOVE platforme konacno su resili problem za "krzavoscu", "treperenjem" i "prozirnim vertikalnim linijama" kod vecine HD i SD kanala (jos uvek ne na svim) pa oni koji se razumeju neka malo obrate paznju i iznesu svoja zapazanja!!!

Pokušavam da aktiviram Move aplkaciju da jednom android boksu, i nema pojma. Onda mi ovi u call centru rekoše da mora prvo da se aktivira na telefonu, ne može prva aktivacija na TV-u. Naravno, nekako telefon nije kompatibilan sa aplikacijom, iako je Android 16 na njemu. Jel mora da bude telefon vezan za moj broj i mrežu, da probam kod nekog drugog da aktiviram?

Pokušavam da aktiviram Move aplkaciju da jednom android boksu, i nema pojma. Onda mi ovi u call centru rekoše da mora prvo da se aktivira na telefonu, ne može prva aktivacija na TV-u. Naravno, nekako telefon nije kompatibilan sa aplikacijom, iako je Android 16 na njemu. Jel mora da bude telefon vezan za moj broj i mrežu, da probam kod nekog drugog da aktiviram?
Za broj ne mora sigurno, a ne verujem ni za mrezu.

Našao sam problem. Dodali su 32 na username za logovanje na Move, nemam pojma zašto. A niko mi nije rekao.

Za one koje prate promene i unapredjenja MOVE platforme konacno su resili problem za "krzavoscu", "treperenjem" i "prozirnim vertikalnim linijama" kod vecine HD i SD kanala (jos uvek ne na svim) pa oni koji se razumeju neka malo obrate paznju i iznesu svoja zapazanja!!!
Pošto si duplikat ovog komentara ostavio i u temi za Move box poželjno bi bilo da pojasniš gde si ta "unapređenja" iskusio: samo na Move boxu ili i na drugim tj svim drugim Android uređajima.

Ja bacio pogled baš zbog djmirun-ovog posta, meni na LG aplikaciji vise od 95% kanala i dalje u 25fps-a. Znam da je bilo rasprave ali nisam ispratio, na kraju jel njima i na move box uređajima isto slika u 25fps-a? Ako jeste to je ozbiljan downgrade sa Iris platforme.

Pošto si duplikat ovog komentara ostavio i u temi za Move box poželjno bi bilo da pojasniš gde si ta "unapređenja" iskusio: samo na Move boxu ili i na drugim tj svim drugim Android uređajima.
Na drugim android uredjajima i na LG webos aplikaciji... ko se seca kada je pusten MOVE u Srbiji navedene pojave su bile prisutne na svim tv kanalima pa su vremenom resavali na pojedinim (RTS 1, Star tv kanali) od skoro "problem" je resen i na pinkovim HD i SD filmskim kanalima, na Film Box kanalima i ostalim filmskim kanalima... s obzirom da ja nisam strucan tehnicki vec "probleme" primecujem samo vizuelno strucna lica su konstatovala da je problem sa tv kanalima na MOVE platformi zbog deinterlacing-a... kao sto sam naveo taj problem nije jos uvek resen na svim tv kanalima pa je izuzetno jos uvek primetan (koga zanima) na tv kanalima Adria TV i Espreso TV i ko zna jos kojim ali ja mozda ne primecujem...

Да ли може неко да остави линк модоване Мове апликације за смартбокс, која заобилизаи проверу регистрације тог бокса?

Зар тако нешто постоји?

Nazad
Vrh Dno