Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Podneo zahtev u A1, zvali iz MTS-a posle sat vremena. Prvo su mi ponudili 50 %, ja tražio 60 % ali za oba broja (drugi ističe za 10 dana). Reče da mora da proveri, pa me je pozvala posle par minuta i kaže može 60 % ali samo za broj za koji je podnet zahtev, za drugi mora da se raspita, pa će mi javiti sutra. Sad, ne znam da li sam se zeznuo što sam odmah rekao da imamo dogovor za jedan broj, pa sutra može da ponudi neku bedu za ovaj drugi.
Još me zvala dok sam bio u Maxi-ju, jedva sam je čuo.

Onda ćeš i za drugi da podneseš zahtev i sve u redu. Niko tebe ne tera da moraš da prihvatiš ponudu i ne znači da ako ti sad ne ponude to što želiš, neće ponuditi kad podneseš zahtev nakon isteka ugovorne obaveze.

Имам Бокс 4 плави. Данас сам дошао у Босну, Република Српска.
Не могу да наместим мобилни интернет.
Роминг укључен. Позиви раде нормално.

Пре пар година сам чини ми се имао сличан проблем.
Нека фора са приступном тачком за интернет.

Како подесити?

Onda ćeš i za drugi da podneseš zahtev i sve u redu. Niko tebe ne tera da moraš da prihvatiš ponudu i ne znači da ako ti sad ne ponude to što želiš, neće ponuditi kad podneseš zahtev nakon isteka ugovorne obaveze.
Ma da, naravno. Nego sam hteo da izbegnem tu proceduru. Brojevi se vode na majku, a nije baš nekog najboljeg zdravstvenog stanja, pa da je ne cimam 2x.
Ali, rešićemo i to.

Ma da, naravno. Nego sam hteo da izbegnem tu proceduru. Brojevi se vode na majku, a nije baš nekog najboljeg zdravstvenog stanja, pa da je ne cimam 2x.
Ali, rešićemo i to.
Prvo do Mts, ustupanje oba broja na tvoje ime, da ne cimas zenu u budućnosti… Tako sam ja uradio s matorcima, svi brojevi na mene i ja se bavim tim stvarima kad treba nešto do poslovnice i slično 🙂

Имам Бокс 4 плави. Данас сам дошао у Босну, Република Српска.
Не могу да наместим мобилни интернет.
Роминг укључен. Позиви раде нормално.

Пре пар година сам чини ми се имао сличан проблем.
Нека фора са приступном тачком за интернет.

Како подесити?
Izaberi rucno mtel, ako se odmah ne pojavi net restartuj tel. Ako i tada nece idi u podesavanjima mreze i podesi APN - Naziv APN : gprswap , a korisnicko ime : mts . Opet restartuj tel pa probaj.

То сам прво подешава, није хтело.

Треба у апликацији укључити.

Prilozi

• Screenshot_2026-08-04-12-55-30-598_rs.mts.webp
    Screenshot_2026-08-04-12-55-30-598_rs.mts.webp
    35.7 KB · Pregleda: 42
Nisam ispratio bas najbolje temu pa se unapred izvinjavam, da li je mts uveo istu ******sku praksu 30 dana najave raskida ugovora kao Sbb?

Možda je i na mobilne pakete, ali nemamo zapisanih iskustava. Niko skorije nije javio da je raskidao ugovor, svi prosto pređu u drugu mrežu. To i jeste dobro rešenje, jer tada nikako nema otkaznog roka. Umesto čekanja, odmah se pređe na pripejd, recimo u A1, usput dobije malo Mega plana, a onda se broj pusti da prirodno umre. Isto sam predlagao u Yettelovoj temi.

Zna li neko pouzdano da li je stvarno neograničen internet i na teritoriji CG za paket Soko Max? ChatGPT kaže da da, pod uslovom da sam povezan na mtel mrežu, ali iskustvo me naučilo da mu ne verujem svaki put.

Ako jeste bilo bi odlično, da ne kupujem bzv njihovu karticu za net i hotspot istog.

Pošalji mail MTS podršci i traži da ti odgovore u mail-u. To zvuči kao najsigurnija varijanta.

Zna li neko pouzdano da li je stvarno neograničen internet i na teritoriji CG za paket Soko Max? ChatGPT kaže da da, pod uslovom da sam povezan na mtel mrežu, ali iskustvo me naučilo da mu ne verujem svaki put.

Ako jeste bilo bi odlično, da ne kupujem bzv njihovu karticu za net i hotspot istog.
Jeste i u BiH i u CG na Mtel mreži 100%. Uostalom videćeš da ti ne skida ništa od Zone 0 kad kreneš da trošiš net…

Super, hvala na odgovoru.

Juče ceo dan nisam mogao da se logujem na moj mts, danas sam jedva uspeo, pa sam se brinuo da ne odem u minus dok ne uspem da proverim stanje.

Nemam sad neki način da proverim, ali trebalo bi da se sve vidi i preko USSD kodova, dakle bez aplikacije. Za postpejd korisnike je glavni *797#.

Podneo zahtev u A1, zvali iz MTS-a posle sat vremena. Prvo su mi ponudili 50 %, ja tražio 60 % ali za oba broja (drugi ističe za 10 dana). Reče da mora da proveri, pa me je pozvala posle par minuta i kaže može 60 % ali samo za broj za koji je podnet zahtev, za drugi mora da se raspita, pa će mi javiti sutra. Sad, ne znam da li sam se zeznuo što sam odmah rekao da imamo dogovor za jedan broj, pa sutra može da ponudi neku bedu za ovaj drugi.
Još me zvala dok sam bio u Maxi-ju, jedva sam je čuo.
Samo da se nadovežem. Dogovorio 5icu M sa 60% popusta (3m po 340 i 21m po 1380) Za ovaj drugi broj, samo 20 % nude, tako da ću u A1 opet za 10-ak dana

Hajd pokušaj da izvučeš 70%. Bilo je na ovoj temi više takvih iskustava
To mi je i bila ideja za oba broja.
Međutim, listajući temu, video sam da je 60% najčešći popust koji odobravaju pa sam se držao toga...
Probaću za ovaj drugi, mada, nema neke velike razlike između 60 i 70 % za M paket.
To cenkanje sa njima, Bože sačuvaj.
Neko je već rekao, kao na pijaci.
Da mi daju isto što i za prvi broj, meni ok.

One sa sauta. Koliko znam prelazak są GT na MTS nema pogodnosti, jer to tretiraju kao svoju firmu pa im isto dodje.

Nema to veze, daje MTS popust za zadržavanje čak i za prelazak u Globaltel. Ipak, mislim da stvarno za prelazak u MTS nema ništa bolje od onoga sa sajta, makar niko skorije nije pominjao.

• Like
Reagovanja: fiy
Tebi će Yettel da bi te zadržao verovatno ponuditi od 6 do 12 meseci dinar uz 50% na paket do kraja ugovora ako podneseš zahtev za drugu mrežu...
Dobio 18 meseci po 50 % + 6 meseci po 1 din....stvarno sam hteo da se prebacim u mts ali ponude nije bilo

Ali, rešićemo i to.
Slicna situacija ..izvadis punomocje da mozes da radia sve u mts ukljucujuci raskid ugovora i onda sam zavrsavas. opcija 2 je da odradis prenos broja tj vlasnistva na sebe i tekmonda radis sta hoces..sve sam ovo odradio i peicam iz iskustva. prenos vlasnistva u yettel su mi naplatili oko 500 din

Sad mi je agent javio, zapoceli su akciju 24m 50% na prelazak iz A1 u mts.

Ajde jedno "glupo" pitanje...
Da li je dozvoljeno prodati broj, oglasiti ga na KP i Halooglasi i ponuditi broj na prodaju?
Da li to dozvoljava ili tolerise MTS, da li oglasi (KP i lsicni) dozvoljavaju takvu ponudu?
Imam mnogo lep broj 🙂
p.s. meni je lep

Da li se neko pogađao za besplatno korištenje netboost-a sem ovih procenata oko kojih se natežemo u pregovorima?
Da li se uopste moze dobiti ukljucen i besplatan netboost na koristenje?

Nazad
Vrh Dno