Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Ма није проблем провалити шифру, проблем је сконцентрисати се...🤣

Splitsville
https://www.imdb.com/title/tt33247023/?ref_=ext_shr

Neka kao ala rom-komedija, ali onako malo uvrnuta, opicena, meni bas fino legla.
Svidja mi se kasting, kao i gluma. Nista nije da padneš u nesvest, ali ni ne treba da bude. Par puta sam se bas fino nasmejao.
Na momente me malcice podsetio na He's just not that into you, ali je taj ipak dosta ozbiljniji film, a i bolji je po mom mišljenju.
Juče ga pogledao, pridružujem se oceni.
A kad smo kod atipičnih romcomova za vikend će pasti četvrta ili peta repriza češkog remek dela.
15850.webp

moja scena ti se posebno svidela 😏
Што твоја? 😄 Можда си мислио 'која'...
Ако мислиш на сцену која се горе помиње са проваљивањем шифре, ооо, да. А и ако мислиш на сцену са Хале Бери кад склони књигу коју чита, охохоо, да 😍

Koja naravno, kliknuo na pogrešnu autocorrect sugestiju. Nisam primetio grešku dok nije isteklo vreme za edit komentara...

Ja se ne sećam ikakvih šifri sećam se samo da Halle Berry čitala knjigu 😅

Odgledah Violent Night. Nisam ni znao za njega dok ne videh najavu nastavka ovde na forumu. Miks bar dva bozicna filma kojer smo voleli da gledamogledali. 6/10

Preživeh nekako Disclosure Day, može i da se odspava na par deonica lagano, što je dobro. Može da se pogleda samo ako niste prethodnih 40 godina odgledali ni jedan ovakav film, i ako vam logika apsolutno nije bitna dok se nešto dešava. U svakom drugom slučaju nema potrebe gubiti vreme.

Orkanski visovi 6/10

Procitah negde dobar opis filma "stil ispred sustine".
Moze da se pogleda, al meni nije legao Jacob Elrodi , msm, lik je antitalenat a i napravili su limunadicu kako to samo ameri znaju.

Meni se gledaju "Kontrolori" i "Skrimersi" - svi delovi. Nigde nisam mogao da uparim dobru kopiju sa titlovima. Moraću da napišem želju na Crnoj Berzi.

Pogledah novog Spajdermena, e ovo je dobar superherojski film, možda i najbolji sa Tom Holandom.
Ima malo od svega i to dobro dozirano, malo drame, malo akcije, malo komedije, likovi imaju motivaciju za ono što rade, prikazano tako da i gledaoci mogu da se poistovete sa njima. Gluma dobra. Negativac dobar, interesantan. A ja čak i ne volim nešto posebno Spajdermena.
Ocena 8/10.

Totalna suprotnost od Supergirl gde je sve akcija, akcija, pa neka fensi pesmica u slowmo akciji, pa kao 1 min tužna priča, pa akcija + tinejdž pesma kombo do kraja filma.

Pa? Zvanični nacionalni jezik u Brazilu je portugalski
Bukvalno joj jeste maternji 😁

Meni se gledaju "Kontrolori" i "Skrimersi" - svi delovi. Nigde nisam mogao da uparim dobru kopiju sa titlovima. Moraću da napišem želju na Crnoj Berzi.

• Scanners (1981) – originalni film
  • Scanners II: The New Order (1991)
  • Scanners III: The Takeover (1991)
  • Scanner Cop (1994) – prvi spin-off deo
  • Scanners: The Showdown / Scanner Cop II (1995) – drugi spin-off deo

----------------------------

• Prvi deo: Screamers – snimljen 1995. godine, u glavnoj ulozi sa Piterom Velerom (Peter Weller).

Ako neko ima neke dobe kopije (ne veće od 3-4 GB) neka me kontaktira na PM 🙂

Skoro sam reprizirao Kronenbergove kontrolore (Scanners 1981), bili su negde na strimingu, verovatno na HBO. Dobar film, obožavao sam ga kao klinac, ali su mi "vrištavci" (Screamers 1995) ostali u dosta boljem sećanju, moraću da repriziram. Na IMDB je Philip K. Dick izlistan kao scenarista, a internet kaže da je u pitanju adaptacija njegove kratke priče iz 1953. "Second Variety".

Nazad
Vrh Dno