Šta je novo?

Patike - generalna tema - bez zamene i traženja vaučera - vidi 1. post

Šta mislite ljudi vredi li TN ili DN ? 😃😀😀

Prilozi

• Screenshot_2026-08-03-20-25-11-639_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2026-08-03-20-25-11-639_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    78.1 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_2026-07-30-22-12-38-630_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-07-30-22-12-38-630_com.android.chrome.webp
    19.5 KB · Pregleda: 35
Mislim da nisu dovoljno crne.

Samo teorija. Malo mi cudno kako se pojavi patika i svi u glas urlicu kao da ce promeniti zivot ljudima a ono........nista nevidjeno do sad
Dosta se preteruje i ulazi u sitna crevca kod opisa patika bez potrebe, pocinje da lice jedne na druge po osecaju

Na Benchmarku smo... Pratimo offline i online recenzije hardver 30+ godina.

Mnogi rivjuveri patika zapravo uopšte nisu ozbiljni trkači ili nasuprot, toliko su ozbiljni da mogu da trče u bilo čemu. I za svaku patiku može da kaže šta god. Čuveni test onog Norvežanina, kao žena mu obuje patike, da on ne vidi koje su, pa poredi Alphafly i neke kineske patike tako što trči u njima. I kao ne zna koje su koje. Ko je jednom obuo Alphafly, ne može da ne zna da je u njima. I kao trčiš, snimaš i nijednog momenta ne vidiš svoje patike. Posle toga prestao da gledam njegove snimke (taj sam odgledao ceo, tipa 25min), a ubrzo i sve druge youtube kanale sa tom namenom.

Imam poznanicu koja radi slične promo video snimke u nekim drugim oblastima. Nemam više ideju šta je legit, a šta je navlakuša.

Mnogi rivjuveri patika zapravo uopšte nisu ozbiljni trkači ili nasuprot, toliko su ozbiljni da mogu da trče u bilo čemu. I za svaku patiku može da kaže šta god. Čuveni test onog Norvežanina, kao žena mu obuje patike, da on ne vidi koje su, pa poredi Alphafly i neke kineske patike tako što trči u njima. I kao ne zna koje su koje. Ko je jednom obuo Alphafly, ne može da ne zna da je u njima. I kao trčiš, snimaš i nijednog momenta ne vidiš svoje patike. Posle toga prestao da gledam njegove snimke (taj sam odgledao ceo, tipa 25min), a ubrzo i sve druge youtube kanale sa tom namenom.

Imam poznanicu koja radi slične promo video snimke u nekim drugim oblastima. Nemam više ideju šta je legit, a šta je navlakuša.
Sve je fora .
Većina sve što radi ,radi samo da bi radili ...
Pola nemaju pojma ni kako im se zove firma ali znaju kad dođe 5 ti ili 10 - ti u mesecu pare da ide da digne ...😃

Ovo sa promocijama je bas otislo u krajnost, sestrina drugaricaima instagram nalog preko 300k pratilaca, skoro reklamirala Asvagandu a verujem da veze nema sta je , reklamira je kao da leci Sidu, tako i u vecini oblasti pa i patikama vise se ne zna sta je legit

mozda je neko imao iskustva pa me opravi, decije patike su u pitanju
klincu(3 godine) narucim Skecersice sa Office sajta gledam trenutne koje ima a male su 24 i reko da mu uzmem 26, jer ima Champion 26 na kojima pise da su 16.7 cm a Scecers je 16cm
Dodju patike one ceo broj vece od tih Champion, uzmem ulozak iz Championa izmerim i on stvarno 16.7 cm, pogledam Scecers pise 26 broj 16cm, onda na sajtu pogledam drugi model Scecersica pise 15,5cm wtf.
Posto ne zelim da se zezam sa vracanjem, ostaace mu te za sl godinu.
Nasao sam u Djaku Ribok ali sad sam potpuno zbunjen oko velicine jer ne znam kome verovati. Te sto sam gledao normalno nema u Nisu da se probaju a do sada mu nismo kupovali Ribok
gledam ovu tabelu, gledam ulozak Champion, gledam Skecers i nista meni nije jasno.
Po ovoj tabeli klincu mozda i ove 27 nece odgovarati ili ce biti vece i od Scecersica
25.59.0C15
26.09.5C15.5
26.510.0C16
27.010.5C16.5

mozda je neko imao iskustva pa me opravi, decije patike su u pitanju
klincu(3 godine) narucim Skecersice sa Office sajta gledam trenutne koje ima a male su 24 i reko da mu uzmem 26, jer ima Champion 26 na kojima pise da su 16.7 cm a Scecers je 16cm
Dodju patike one ceo broj vece od tih Champion, uzmem ulozak iz Championa izmerim i on stvarno 16.7 cm, pogledam Scecers pise 26 broj 16cm, onda na sajtu pogledam drugi model Scecersica pise 15,5cm wtf.
Posto ne zelim da se zezam sa vracanjem, ostaace mu te za sl godinu.
Nasao sam u Djaku Ribok ali sad sam potpuno zbunjen oko velicine jer ne znam kome verovati. Te sto sam gledao normalno nema u Nisu da se probaju a do sada mu nismo kupovali Ribok
gledam ovu tabelu, gledam ulozak Champion, gledam Skecers i nista meni nije jasno.
Po ovoj tabeli klincu mozda i ove 27 nece odgovarati ili ce biti vece i od Scecersica
25.59.0C15
26.09.5C15.5
26.510.0C16
27.010.5C16.5
Skechers uvek uzimati broj manje.

vodio sam se logikom ako mu je 24 mali jedva ih obuva i stezu ga , 25 je sada oke ali mozda nece biti za jesen ali ocigledno sam bas omasio u proceni

Posto ima 3g,nemoj da se nerviras. Svakako ce ih prerastati za 4,5 meseci maks. I da si pogodio sad broj,na jesen je to vec malo.

Nazad
Vrh Dno