Šta je novo?

Tekuci racun u bankama

Što se kamate tiče, AIK Start otvoren online video pozivom i non-stop štednja, ali provizija na plaćanje je 14 dinara.
Ipak, sad je besplatan samo prvih šest meseci, kao i viši paketi, tako da bi u konačnici samo kamatu i imao, baš suprotno od iRačuna. Takođe, ta štednja traje samo jednu godinu.

To mi je svakako plan
U međuvremenu može posao da ti vrši i Lite, ako ti je Yettel draži od ProCredit-a. Održavanja nema, jedino što bi te eventualno povlačenje novca koštalo, 50 dinara po instant plaćanju do 300k. Redovna bonus kamata je svakako 2%, nezavisno od paketa. Ovih 4% nude nekima za prenos zarade, ali to valjda nije garantovano da bi ti ponudili.

Jel postoji trenutno neki racun ili kartica da je bez mesecnog odrzavanja tipa poklon kartice ali sa mogucnoscu doplate?

Ako ima trosak po placanju i to je ok, samo da nema mesecnog odrzavanja posto je ne bi cesto koristio

Imas u nlb prepaid karticu ako te to zanima al ona je jednokratno 500 mislim mozes uz bilo koj racun e sad ako imas manje od 27 mozes otvoriti nlb start ako ne nista onda

Stanje na tržištu je takvo da se pripejd i poklon kartice ne isplate. Rešenje je u besplatnim tekućim računima, koji se na temi pominju svako malo, a poslednji put u petak. Valjalo bi makar malo proći kroz temu pre pitanja, jer stvarno stalno pišemo isto: Raiffeisenov iRačun, Yettelov Bank Lite (ili MAX), ProCredit-ov besplatan, omladinski, razne akcije...

Hvala puno obojici, mislio sam da mi je najbolja opcija poklon kartica, ali ti racuni sto ste napisali deluju savrseno za moje potrebe

Nazad
Vrh Dno