ArrowSat
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 695
kosutnjak + ada + gradDefiniši tip odnosno namenu bicikla, imaš od specijalke do full sus mtb...
kosutnjak + ada + gradDefiniši tip odnosno namenu bicikla, imaš od specijalke do full sus mtb...
U Pancevu su pre neki dan ozbiljno unakazili dete trotinetom... goveda i mrcine od 100kg voze to smece i masom lome sve ispred sebe...U Ruzveltovoj u BG je na jednoj strani ulice biciklistička traka u jednom smeru, na drugoj strani u drugom smeru. Naravno, voze i bicikli i trotineti suprotnim smerom konstantno. Večeras, jedan, ne da mi forum da napišem ovde pravu reč, juri na trotinetu u kontra smeru. Da li je išao 40, 50 ili koliko, nemam pojma, proleteo je. Ne samo da ne može da drži pravo, pa stalno krivuda, nego se to njegovo g od trotineta bukvalno trese pri toj brzini. Takvi sami traže da poginu i to neće biti šteta, nego će nekog drugog da povredi. I onda se takve budale trpaju u isti koš sa onima koji poštuju pravila jer i jedni i drugi voze trotinete...
Ako mogu da pitam, gde?Ja sam uzeo cube kathmandu hybrid pro, ja sam zadovoljan 🙂 bosch oprema sa shimano stvarima, meni je bas dobar
Imas li neki link za incident u Pancevu?Nisam nista cuo.U Pancevu su pre neki dan ozbiljno unakazili dete trotinetom... goveda i mrcine od 100kg voze to smece i masom lome sve ispred sebe...
Ako mogu da pitam, gde?
Oglasi ili neka radnja to prodaje novo za garancijom, racunom?
ne znam odakle mu ta glupost da je lik od 100kg.Imas li neki link za incident u Pancevu?Nisam nista cuo.
Ako el.skuter sa gasom i pedalama i blokadom ,kupljen sa racunom kao el.bicikl,vozim i nosim kacigu,hoce li mi pandur naplatiti kaznu.Inace imam i kategorije A,B
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari