Možda nema veze, ali evo mog iskustva od danas:
20+ godina u SBB, roditelji poumirali, stan se ispraznio, meni usluga više ne treba. U međuvremenu istekla ugovorna obaveza. Inače, 11 od 12 meseci u godini ne živim u Srbiji. Ugrabim priliku, razmontiram opremu, popakujem sve uredno u originalne kutije i odem da raskinem ugovor.
Jedva punoletna devojčica na šalteru (parafraziram): "Neeee... Ne možete tek tako da raskinete ugovor... Danas pišemo zahtev, a otkazni rok je mesec dana. Tako da, moraćete da platite i za ovaj mesec, i za sledeći. Baš me boli ri8a što ste vratili opremu. Mogli ste da vratite tek za 7 dana. A usluga če Vam biti isključena tek za mesec dana. I moraćete da je platite za taj period"
Tako da, eto odgovora zašto vam kanali još uvek rade. Sve će oni to lepo da vam naplate uz "račun iznenađenja". :-D
Nisam hteo da se svađam i raspavljam. Briga me za 4700+ dinara. Ako toliko košta čast i poslovna etika u Srbiji, onda OK. Još jedan dokaz da sam ispravno odlučio da jednom zauvek raskrstim sa ovom raspalom firmom.
Ne vređam.
Ne pretim.
Samo želim da ih stigne moja ciganska kletva, da te pare što mi na najpokvareniji način uzimaju za nešto što ne koristim potroše na lekove svojoj deci. Neka plate svoju pohlepu i "poslovnu kulturu".
Toliko od mene. Nikad više ni reči o SBB/EON/Yettel, šta god da je i kako god da se sada zove.