Dok je bilo lepo vreme, okrenem 2 kruga Ade na bajsu, mrzi me da setam.
Bajs vozim izmedju 15te i 18te brzine, ojacale mi noge pa mogu hehe, sat kaze od 700-800 kcal ode na voznju.
Dva kruga je oko 25km, i lepo se umorim.
Vozim 3 dana za redom pa pauziram jedan dan da se ne bih slogirao po onoj vrucini sto je bila.
Da da, slazem se.Prvih 10kg je lako, uglavnom voda, posle je teže ali uz kalorijski deficit i vežbanje, sve se može.
Moj cilj je -30kg.
Druga nedelja teretane u jutro, pre posla.
U logorima pucali od zdravlja.@Labello Naravno da je dobro da preskočiš doručak. To je samo mit, da je doručak najvažniji. Što ti duže traje taj post, bez hrane, to je bolje, i za dijetu i zdravstveno.
A za vas koji kupujete grčki jogurt, a ne grčki tip jogurta....gde ga kupujete?
Da, bas pratim celu stazu, jer kod te grbe malo malo pa prolaze automobili, a imam slusalice.
Cek, zar nije 11.2km ako se prati cela staza za bajs?
A da je ona pesacka staza (stara) 8km? 😀
A za vas koji kupujete grčki jogurt, a ne grčki tip jogurta....gde ga kupujete?
Hvala za info i svaka cast!Pešačka staza, uz jezero, nema ni punih 7,8km. Ako se šeta uz biciklističku stazu, bez golf terena, to ispadne oko 7.850m.
Ove godine, on foot, imam najmanje 50 krugova tamo 😶🌫️
Pa ne mogu da procenim da li sam ista smrsao zbog kreatina.
Ne mislim da sam smrsao od njega, nego ako sam smrsao nece se videti zbog kreatina, jer ta vezana voda ti dodaje kilaze. A nisam siguran koliko kg vode se nabacikreatin vezuje vodu u mišićima, teško da možeš da smršaš od njega
Verovatno zavisi i od organizma i od količine, ja sam uzimao kreatin tri meseca i nabacio sam nula grama 😀Ne mislim da sam smrsao od njega, nego ako sam smrsao nece se videti zbog kreatina, jer ta vezana voda ti dodaje kilaze. A nisam siguran koliko kg vode se nabaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari