Šta je novo?

RealDebrid, TorBox, Playeri (WuPlay, Nuvio) i slicno

Eto ako ti istice do novembra cisto da znas da mozes da instaliras kolko god hoces uredjaja ( sa koje god ip adrese ) i kad si na istoj ip adresi mozes isto na vise uredjaja i da gledas ( mislim i da tu limita nema ) e jedini limit ti je da ne smes istovremeno da pustas sa razlicitih ip adresa

Neznam o kakvim IP adresama oni pricaju, ja koristim uvek VPN pa koja adresa izadje. Sem ako zabrane koriscenje VPN mogu da gledaju kolko oce.
Da cuknem u drvo RD radi sve bolje.

Ja sam uzeo offcloud na mjesec dana
Pa ću videti kasnje šta ću i gde ću.
Na torbox se više ne vraćam.

Nije bilo starijih filmova i serija na torboxu.
Pa sam zbog toga odustao

Neće ih ni biti više nigde jer da bi bili treba neko da ih kešira i pre toga i ripuje i postavi na torrent sajt. A te matore stvari gleda mnogo manji procenat korisnika.
Na RD je toga bilo prosto jer RD postoji "sto godina" pa nešto što je 2015. bio nov film stoji u keširano narednih 11 godina do današnjeg dana.

Meni torrentio rd i sootio rd puštaju 4K
Screenshot_2026-08-03-20-22-46-12_5a1e11fa41055108da81eb54eea93a2a.webp

Al me šetate 😁, imam fidelity pa ćubsldeći mesec paralelno da probam. Dobar je Tor ali RD je bolji i brži. Jedino ove restrikcije ga kolju.

Al me šetate 😁
Niko te ne šalta. Eventualno te neko obmanjuje zbog sopstvenog neznanja.
Ništa se nije promenilo sa RD: ista block / filter pravila i dalje postoje i piracy "scena" se ne "prilagođava" i ne menja niti će menjati imena release-ova serija i filmova jer im puca ona stvar za probleme RealDebrid korisnika 😂.

Koji Usenet je za nas intersatan? Moze da se deli?

Niko te ne šalta. Eventualno te neko obmanjuje zbog sopstvenog neznanja.
Ništa se nije promenilo sa RD: ista block / filter pravila i dalje postoje i piracy "scena" se ne "prilagođava" i ne menja niti će menjati imena release-ova serija i filmova jer im puca ona stvar za probleme RealDebrid korisnika 😂.
Niti obmanjujem niti je neznanje, nisam nigde napisao da se ista promenilo sa RD pravilima.
Samo prenosim svoje iskustvo, nista vise.
Imam pretplatu na RD i TB i trenutno sam zadovolniji sa RD. To je sve sto sam rekao.

Harbor lepši i od Nuvia pre svega jer ne moram da se bakćem sa kolekcijama i katalozima
Nema veze druže bahćeš se isto sa svim kao što se bahću Nuvio i Stremio. Jer bez Addons ne radi. Traži logovanje na Stremio nalog da pokupi manifeste. Znači isti đavo.
Ako koristiš Duck tool isto se behćeš sa Nuvio i Stremio kao ti sa Harborom.

Zatim. Jeste lepši jer kitnjast ali zato secka pa ide deinstal ko kuća. Fluidniji je Nuvio za Windows ( https://github.com/NuvioMedia/NuvioDesktop/releases) . A ako treba za laptop ili PC može i https://web.stremio.com/#/

Poslednja izmena:
Nema veze druže bahćeš se isto sa svim kao što se bahću Nuvio i Stremio. Jer bez Addons ne radi. Traži logovanje na Stremio nalog da pokupi manifeste. Znači isti đavo.
Ako koristiš Duck tool isto se behćeš sa Nuvio i Stremio kao sa Harborom.

Zatim. Jeste lepši jer kitnjast ali zato secka pa ide deinstal ko kuća. Fluidniji je Nuvio za Windows ( https://github.com/NuvioMedia/NuvioDesktop/releases) . A ako treba za laptop ili PC može i https://web.stremio.com/#/
Pa uloguješ se jednom, namestiš jednom, i gotovo. Ionako koristim samo 3 adona fazon koja sam jednom namestio i stavio ih svuda. Nuvio možda jeste fluidniji na Win, to nisam isprobavao, ali na Linuksu se niko nije baš proslavio.

Koji Usenet je za nas intersatan? Moze da se deli?
EasyNews, može da se uzme na Black Friday promocijama za oko 24-25 dolara ili kako već mislim na ukupno 15 meseci, to je najlakša opcija.

Uhh, pa koliko se puta ulogiješ na Nuvio? I ako njemu staviš ista ta 3 addonsa... u čemu je prednost 🙂
Glavna prednost je što radi na Linuksu. 🤣 Zvanična verzija aplikacije za Linuks još uvek ne postoji, postoji neko neoficijelno budženo čudo koje ne radi stabilno. Tako da sve i da hoću ne mogu da imam isto i na telefonu i na TV-u i na kompu (sem ako neću Stremio da koristim).

Da se razumemo, meni i DebridUI odlično radi posao kao interfejs gde mogu da kliknem i pustim sa MPV kao eksternim plejerom, da potražim na brzinu sadržaj kad znam tačno šta bih itd. za to je dovoljan jedan tab u brauzeru i to je ubedljivo najbrži i najlakši način. Fora je da ponekad ipak zafali neki dodatni sadržaj za preporuke mimo standardnih kataloga, a ove AI varijante mi ne rade posao.

Nisam uopšte imao želju da pravim i udešavam kolekcije i čudesa na Nuviu, na telefonu ispada nekako natrpano, pa dal koristio BingeCat, Ultramax, Captain, itd. ili nešto treće. A i zašto da nameštam kad imam samo na televizoru, pa stalno još to da čačkam, a na laptopu ništa... Meni je Harbor doneo fine kataloge sa nula truda, stabilan interfejs na Linuksu koji ždere manje memorije od Stremia/ tog budženog Nuvia, a pritom ni ne secka, bar meni.

može,u playback postavkama uključi "reuse last link", možeš podesiti i koliko dugo da ga povlači
a može se i samo uključiti autoplay...
Ovo mi je bilo upaljeno i mislio sam da cu gasenjem mozda resiti problem izbacivanja greske kada npr sutra nastavim. Desava se i dalje ali manje a mnogo mnogo brze ucitava stream kad se opcija ugasi. Snimci tipa 75+ GB pre gasenja opcije nekih 15ak sekundi sada 3-4 sek ucitavanje.

Offcloud radi super, jedina je mana 1TB mesečno ograničenje, a koriste premiumize cache.

Ja sam možda potrošio 3 Terabajta za dvije godine korištenja Real Debrida.
Ne gledam 4K sadržaj, jer mi je TV Full HD.
Valjda će se i to uskoro promjeniti.

Jel proveravao neko ko deli torbox nalog da nisu uveli neko ograničenje sa ovim izmenama na broj aktivnih instanci koje gledaju?

Sinoć lepša polovina hoće da gleda seriju "all her fault" i nema šanse, wuplay/StremThru učitava i buferuje u nedogled, neće uopšte da počne. Rekoh možda se zeznuo addon nešto. Probam stari dobri besplatni stremio i torrentio, pusti skoro odmah.

Jutros probam ponovo wuplay, posle nekoliko sekundi pusti normalno ono što nije sinoć, pa ne vidim šta bi drugo moglo biti problem, osim eventualno preopterećenih torbox servera.

Probaću večeras ponovo, ali da pitam za svaki slučaj i ovde.

Nazad
Vrh Dno