Šta je novo?

Bura u vezi Sony odluke se ne stišava: Onda bi mogli da ukinu PlayStation hardver i konzole

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Sony-Play-Station-diskovi-sa-igrama.webp

Bura u vezi Sony odluke se ne stišava: Onda bi mogli da ukinu PlayStation hardver i konzole​

Tvorac Disgaea serijala kritikuje Sony zbog plana da ukine fizičke diskove i tvrdi da kutije imaju posebno značenje za fanove

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/gejming/...mogli-da-ukinu-playstation-hardver-i-konzole/

I meni se ne sviđa ova odluka od Sonyja. Iako ne posedujem Sony, već PC, i zadnje fizičke igre su mi Warcraft FT3. Ne, ne,lažem, sin ima nekoliko fizičkih Nintendo switch disketica... Ali, hoću reći da razumem ljude koji žele imati fizičku igricu. Razumem i logiku Sonyja, ali po meni ukinuti skroz proizvod je bezobrazno. Nek budu skuplji za troškove proizvodnje i distribucije, i napravite jedan svetski centar za distribuciju da pojednostavite i sprečite curenje informacija, ali ne ukidajte. Po meni.

Prvo, trebali bi da prošire broj podržanih zemalja.
Drugo, trebalo bi da omoguće prelazak sa zemlje na zemlju, SA ZADRŽAVANJEM biblioteke igara na nalogu.
Treće, vezano za second hand igranje polovnih igara, ubeđen sam da softverski može da se reši da možeš KOD igre da aktiviraš, odigraš, deaktiviraš (kao konzola što može) i prodaš dalje , samo ako hoće.
Onda jedino ostaje pitanje/muka ljudi koji su kolekcionari.

I na kraju, ništa od toga ti ne garantuje da nećeš ostati bez igara kao što su ljudi ostali bez filmova u istom tom SONYju.... Pokvarenjaštvo ono najniže.

Prvo, trebali bi da prošire broj podržanih zemalja.
Drugo, trebalo bi da omoguće prelazak sa zemlje na zemlju, SA ZADRŽAVANJEM biblioteke igara na nalogu.
Treće, vezano za second hand igranje polovnih igara, ubeđen sam da softverski može da se reši da možeš KOD igre da aktiviraš, odigraš, deaktiviraš (kao konzola što može) i prodaš dalje , samo ako hoće.
Onda jedino ostaje pitanje/muka ljudi koji su kolekcionari.

I na kraju, ništa od toga ti ne garantuje da nećeš ostati bez igara kao što su ljudi ostali bez filmova u istom tom SONYju.... Pokvarenjaštvo ono najniže.
Slažem se.

Nazad
Vrh Dno