Šta je novo?

Gothic Remake

• Začetnik teme Začetnik teme Mau53r
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A posle u gradu mi kovač Harad srbenda kaže: "Donesi mi ork oružje (ubi orka). Neću bre da crvenim pred ljudima kada orci napadnu i moj šegrt pobegne u planine sa ženama i decom". To me je odmah kupilo.
A isto mi moćan momenat bio kada trćim ka plaćenicima i vidim onog što vežba i sprema se da napadne leglo džinovskih buba (field riders), i dogovorim se sa njim da mu pomognem, a on meni da da 50 zlatnika. I obavimo to, i ja u fazonu "aj da se raskosuramo što si obećao", a on je u fazonu "ko te *ebe kad si pglu" 😆... i onda ti je jedina opcija da ga prebiješ ako hoćeš svoje pare.
Al' dobro... plaćenik... bitanga... i za očekivati je.

Ma i Witcher 3 kad sam uzeo da igram... sve super na početku, ali vrlo brzo stvari krenu da se ponavljaju... idi na lokaciju.. prati krvave tragove... jovo nanovo sve iz početka... pao je uninstall posle nekoliko sati.
E moj druže ovo ti nije nikako trebalo 😡
Reći ovo za Wiedžmin koji ima tonu sadržaja u vidu verovatno najboljih side quest-ova u nekoj RPG igri je krajnje neozbiljno.
Kad je već pao uninstall posle nekoliko sati suvišno je bilo šta dalje govoriti.

Ne znam... možda mu nekad dam šansu još jednom... poštujem što si fan, i ne kažem ja da je igra loša (svakako mnogo koplja ispred precenjenog Elder Scrollsa).
Wicher kec me dosta duže zadržao, mada mi je i on postao repetativan.
Kingdom Come: Deliverance (kec) mi se dosta svideo, a ne sećam se što sam prestao da ga igram.. verovatno sam imao puno posla, pa kada je prošlo nekoliko meseci, nije mi se vraćalo.
Kurajberpunk mi nije legao. Čim mi kvestovi diktiraju šta da radim (idi ovde, klikni ovde, pritisni E, pritisni sad M), izgubim volju.

Nemoguce je da se vrhunske RPG igre ne porede medjusobno, pogotovo sto ih nema bas preterano mnogo.
Daj Boze da se Gothic sto vise spominje u istoj recenici sa Witcherom 3 i Skyrimom, da ceo internet krene da ih poredi, pa se mozda nekada desi neko cudo i dobijemo novu igru iz fransize, a mozda i neke druge, samo da je na nivou Gothic-a i slicnog fantasy okruzenja.

Promaših quest za Stone-a, nema upgrade-a Ore armora sada, ali bilo je zadovoljstvo očistiti stari kamp od gamadi.

Ore armor ti je OP i kao default.
Ja sam zbog fore igrao najvise sa onim koji sam nasao na onoj kuli.
Bolje mi je izgledao nego nakindjureni ore armor.

Kuli? Royal Guard Armor? Mada ostao mi je samo mrtvi 6 chapter, ne znam ni dal da nastavljam 😀

Ja sam tek kada sam zavrsio igru i saznao da moze da se upgrade-uje, jer nisam hteo nista da znam unapred.
Ali sam vecinu igre nosio Xardasov robe, ore mi je ruzan 🙂

Meni se estestki royal guard dopada najviše.
U svakom slučaju remake je odličan, nadamo se dvojci u istom kvalitetu.

Meni je Crawler armor super, kao i master Fire robe i Xardasov.

Nazad
Vrh Dno