Šta je novo?

A1 Xplore TV - aplikacije [nije tema za A1 smart box/settop box ni za pakete A1]

Trebalo bi u ruteru da možeš da podesiš prioritet uređajima.
Istraži i ovu opciju, zgodna je u tvom slučaju.
TV prioritet max, ostalo (ili pojedinačno) niži prioritet

Da može da radi nesmetano na njihovom 4g internetu verovatno bi nudili combo pakete sa svojom televizijom. Čim nude samo sa 5g internetom nešto tu ne štima.

Da može da radi nesmetano na njihovom 4g internetu verovatno bi nudili combo pakete sa svojom televizijom. Čim nude samo sa 5g internetom nešto tu ne štima.
Tako je. Ne mogu da garantuju 24/7 stabilnost usluge kao na optici.
Kada budemo imali sa 5g onda možda i bude mobilnih TV paketa

Може ли се добити апликација за андроид ТВ? Треба ми за амазонову коцку.

mogao bi @dabox da ti prosledi

Uhh ja se ponadao da sam u Yettel temi

Ako neko zeli da bude u test grupi za Android tv neka mi posalje serijski broj ZTE boksa na PP.

Sledece nedelje ide update SmarTV apk. Resen je problem sa channel listama. Moci ce svaki uredjaj da ima svoju.
Nadam se da to nece biti nametnuto, sto znaci da ja ne zelim da imam razlicit spisak i redosled kanala po uredjajima, zelim ko sad jedan sto sam napravio gde god se prijavim da bude isti, a ne da pravim 5x...

Zavisno ako naprave kvalitno ko eon da ne mora svaki čas da biram ko gleda i gde pamti omiljenu listu onda je uredu. Ali ako naprave ko MTS gde svaki izlazak iz aplikacije te vraća na glavni profil i ponovo svaki put da biraš listu omiljenih onda je bolje nek ostane kako je.

Ne namecemo nista 🙂 postavis listu koju zelis gde zelis i upamtice app. Do sad je bilo problematicno sto je ista lista bila automatski primenjena na sve uredjaje. Pa kad izmenis na jednom promeni i na drugim boksevima ili tv-ovima.

Bravo, ja prebacim na mobilnom na Sport listu zena kuci poludi ne mozem da gleda sta oce samo sport 🙂

Klikni i na History i History 2 🙂
Gledaju mi se Pawn Stars i Storage Wars

Pozdrav, da li je neko ima sličan problem?

Naime gledam xplore na LG TV, međutim danas neće da radi, aplikacija se otvori, izaberem TV kanal, ali neće da pusti video, samo me posle par sekundi vrati na početni ekran i tako u krug.
Brisanje aplikacije nije pomoglo, na drugom LG TV radi normalno.

Ok, dva fina koraka napred za A1.

Naime gledam xplore na LG TV, međutim danas neće da radi, aplikacija se otvori, izaberem TV kanal, ali neće da pusti video, samo me posle par sekundi vrati na početni ekran i tako u krug.
Moguce da je kesirao nesto stari LG hajde probaj sa factory resetom. Pisi na PP ako treba.

Код мене исто синоћ и ноћас(LG webos).Данас цео дан нисам био кући, нисам пробао. На боксу је радило.

Mala pomoc. Drugar od skoro ima A1 optiku+TV. Da li mogu i ja sa njegovim podacima da gledam A1 Xplore TV na mom smart TV? Kod eona znam da daju onaj kod,kako li se vec zove,pa se aktivira na Moj SBB.

Nazad
Vrh Dno