Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Drugari da li vam radi PVR Eon addon? Vratio se sa odmora i na sva tri android uredjaja mi izbacuje grešku i neće da pusti stream. Svi uredjaji su uredno prijavljeni na portalu SBB-a kao EON aplikacija. Na tv-u koji je prijavljen kao smart tv sve radi normalno. Kad se startuje Kodi uredno povlači EPG ali ni jedan program ne pušta.

Apdejtovano na poslednju verziju za sve platforme... Sa mogucnoscu custom UA i opcijom unosa prethodnog identifikatora uredjaja, da ne mora da se radi novo prijavljivanje i novi slot...

Opet Trakt udario nove restrikcije, poludecu od njih... Gomila opcija u addonovima mi sad ne radi...

i mene nervira, treba mi POV, elementum, umbrela a samo jedno dozvoljavaju. A ne pada mi na pamet da im plaćam...

Pobrisali su i sve api-je korisnicima, imao sam svoje kljuceve namestene u Red Light-u i sada ih vise nema, koji pacenici

i mene nervira, treba mi POV, elementum, umbrela a samo jedno dozvoljavaju. A ne pada mi na pamet da im plaćam...
Ја срећом користим само POV, али су постали изузетно безобразни. Да има негде да се мигрира, одмах бих то урадио.

Ја срећом користим само POV, али су постали изузетно безобразни. Да има негде да се мигрира, одмах бих то урадио.
Dodao je autor red litea, podrsku za simkl i još dva slicna sajta, ali realno nema boljeg od trakta, plus navika, plus ko da eksportuje ako uopste može i sl.

@dEXE
Slazem se sa tobom da je trakt najbolji i navika je cudo, ali ovi poslednji potezi da samo jedu aplikaciju mozes da povezes i da vise nije moguce bez vip naloga kreirati api je pucanj u nogu samom sebi. Mislim da je ovo pocetak kraja trakta a realno i zasluzili su da puknu. Zaboravili su da su njih korisnici i sve te besplatne aplikacije i plugini ucinili popularnim. Sa ovim ce veci deo korisnika i programera preci na neku alternativu.

Pobrisali su i sve api-je korisnicima
Hmm vidi stvarno g*vna. I to su 2 puta brisali API app u poslednjih pola godine pa sam tipa prošli mesec ponovo kreirao novi da bih ručno brže sredio zaj*b koji je napravio Jellyfin plugin sa watch history.

Čudi me da st*ka zaboravila? da pobriše i sveee autorizavane aplikacije (a i da bar deo ovog koje koristim nisu developers bez Trakt VIP pretplate 😂):

Screenshot_20260731_133155_Chrome.webp

3/1 😅

Samo mi je Series Guide nedavno tražila ponovni login na Trakt a potrefilo se vremenski sa instaliranjem novije (naravno "krekovane") verzije aplikacije pa sam pomislio neki gremlini...

Ma da, evo sad pustio epizodu i vidim da ne iskače notifikacija od Trakt for Kodi addon-a. Radilo naravno noćas u 2h.

Pobrisali sve jer sam ja skoro namestio i Crosswatch(za plex) reko sad sam miran. Imam Simkl i Mdblist a i celu istoriju sam importovao u mdblist. U red light sam ponovo dozvolio trakt i neka stoji tako.

Dodao je autor red litea, podrsku za simkl i još dva slicna sajta, ali realno nema boljeg od trakta, plus navika, plus ko da eksportuje ako uopste može i sl.
Može u mdblist bez problema.

Isprobajte Wetrakr. Trebalo bi da bude dobra alternativa za Trakt. Ima lep interfejs, i sve važne funkcije. Ubrzano dobija na popularnosti, pa očekujem da če uskoro biti podržana od svih popularnih aplikacija.

Napravio sam Nalog na wetrakr. Importirao sve sa trakt-a. Autorizovao wetrakr u red light, ali mi ne markira gledane filmove i serije? Gde grešim?

Nazad
Vrh Dno