Koliko dugo cekate?Koliko MTS-u treba da aktivira MultiSIM preko aplikacije, meni se čini da to neko treba ručno da klikne?
Od juče rano ujutru. Pretpostavljam da će biti u ponedeljak-utorak.Koliko dugo cekate?
Trebalo bi da oni nude tu uslugu i za Samsung kao i za Apple brendove,Pozdrav svima,
Da li neko u Srbiji koristi Samsung Galaxy Watch LTE (Ultra, Watch 7, Watch 8 ili neki drugi LTE model) na mts mreži sa uslugom MultiSIM / „Jedan za sve“?
Pitam zato što na mts sajtu postoje pomalo kontradiktorne informacije ("Usluga MultiSIM i Apple uređaji - usluga je dostupna samo za Apple Watch."), dok sam od korisničkog servisa dobio potvrdu da Samsung Galaxy Watch LTE može da se koristi sa MultiSIM uslugom.
Svako iskustvo sa Galaxy Watch Ultra LTE ili novijim LTE modelima je dobrodošlo.
Za A1 sam siguran da može jer ga ja koristim na dva telefona i satu.Da li MultiSIM može da radi na 2 telefona?
Ponovio bih ovo pitanje specifično za MTS mrežu, ukoliko neko ima informaciju.Da li MultiSIM može da radi na 2 telefona?
imam akivno 1 profil na 1 telefonu i 1 na 9esim mozePonovio bih ovo pitanje specifično za MTS mrežu, ukoliko neko ima informaciju.
Koji esim adapter si uzeo? Imas neku preporuku?Moze ja koristim vec 5 meseci ali u 4G ruter moras da stavis (prvo i kupis esim adapter, da u njega integrises esim broj) adapter koji ce sluziti da zameni esim koji nema 4G ruter.
Samo na sim kartici stizu sms- poruke. Na druga dva broja ne. Malo prelistaj temu oko tih adaptera, kako naruciti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari