Šta je novo?

iOS 27

Kakav je ios na ip 15? . Jos uvek sam na 18, vredi li update?

Kad te nije uhvatio neizdrž do sada, strpi se do finalne verzije, da imaš što manje bagova.

iPad Mini 6 i sa PB1 i sad sa PB2 odličan. Duplo bolji uređaj u odnosu na 26.5.2. Sve je bolje, uređaj je snappy što bi rekli Ameri. Vidim da su kozmetičke izmjene sitne, ali primjetne. Što je najbitnije - (meni) sve radi, iako je beta…

Je li ko instalirao na Iphone kao promarni telefon i koristi za svakodnevni rad?

Iphone 17 pro
Beta 27
Za sad extra bez neiih gličilova ili bagova u svakodnevnom radu ,nadam se da ako ovaj put jos malo n poprave siri ai i ai u sustinu da cu da se “vratim”na s seriju… za sad je dobro ali nije toliko blizu Koreje i SG seriji , dal ima jos neko slicno sa ovin iskustvon AI i da ce bit bolje do novembra sa novim updajtem

….

Je l vam radi Intesa Mobi na beti ios 27? Prošle godine nije radila aplikacija do dana oficijalnog izlaska public verzije ios 26 - tu sam se zeznuo, pa da pitam ako je neko instalirao betu

Kako da izbegnem instalaciju iOS kada stigne finalna verzija ili update starog ? Nisam odavno koristio iPhone pa se sve pozaboravljalo 😢

Public beta 2 najbagovitija do sad
Šteta

Nazad
Vrh Dno