- Učlanjen(a)
- 27.06.2000
- Poena
- 725
Razumem poptuno iz biznis ugla, razumem i da dodju neke nove faze u zivotu, ali uvek mi je tuzno kad vidim da covek koji je pokrenuo veliku stvar (verovatno s pravom) vise ne veruje da to ima smisla.Nije, samo sam nakon 100 godina ušao na forum
Mozda ste gledali video od MKBHD-a kako su "bolje" starije kamere jer nove previse obradjuju slike i snimke. E nekom liku je to isto smetalo pa je napravio nesto kul, zanimljiv video.
Zato me je ova Native zaintrigirala, em je nastala na Pikselu, em ima jako malo podešavanja, ali je samo za video. Dok s druge strane MotionCam nema šta nema ali može i foto i video...Nisam, jer iskreno ne zanima me to toliko previse, radi mi posao fabricka.
Ako motioncam moze da snima bez da ja nesto cackam, mozda je i kupim.
Ne razumem se u edit i podesavanja kamera i to, nije ni da me zanima, zato najvise volim point and click.
Msm da je najvece otkrice za snimanje otkljucavanje ovog DCG-a.Zato me je ova Native zaintrigirala, em je nastala na Pikselu, em ima jako malo podešavanja, ali je samo za video. Dok s druge strane MotionCam nema šta nema ali može i foto i video...
Ni ja ne volim previše da čačkam sve to jer se isto ne razumem dovoljno a nije mi toliko interesantno, al nije mi palo na um da je senzor u Pikselu tako dobar iako je mator, pa da gašenje Gugl procesiranja može tu nešto da popravi.
I mene zanima samo sa S24 Ultra na Pixel 10 Pro. Ali sve recenzije koje sam gledao piše da upgrade nije isplativ.Poslednjih par dana se razmisljam da radim tranziciju sa S25 Ultra 512 na Pixel 10 Pro 256, prvenstveno zbog dimenzija i nesto bolje kamere. Ima li ko da je odradio prebacaj tog tipa, cisto da me pogura (ili odgovori)?! Hvala
Poslednjih par dana se razmisljam da radim tranziciju sa S25 Ultra 512 na Pixel 10 Pro 256, prvenstveno zbog dimenzija i nesto bolje kamere. Ima li ko da je odradio prebacaj tog tipa, cisto da me pogura (ili odgovori)?! Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari