I jedno i drugo i ko što ti je već @Ricnik napisao,mala dopuna samo što kod yettela nema HBO OD ko što ima u vod delu SBB i MTS.HBO kanale ili HBO Max?
Oces iskreno , naj iskrenije ?? Cilj mi je bio da ostanem u SBBu . Ugovor je kod mojih roditelja , njima znaci hbo i te sitnice , meni znaci eon slot koji koristim u drugom stanu . Ima optika u zgradi , nema kod njih u stanu , nezgodno pozicioniran stan , *******cija oko busenja i dovodjenja optike u njega . Ali kad istekne ovaj za dve godine onda ce sve opcije biti na stolu .Sto nisi obezbedio drugu opciju .
Mesec dana sedis i cekas da ti padne sa neba .😱
SBB nema IDP on ne deli ni sa kim mrežu. Te u tom smislu je bio i moj post da zato često ne shvataju ozbiljno raskid UO i pominjanje da imaš bolju ponudu i ne daju najbolje ponude sve dok im ne doneseš opremu za razduživanje.Izvini ali ...
Meni se desilo da kad najavim raskid ili podnesem za IDP da me zovu sutradan ili ako je vikend odmah u ponedeljak sa ponudom 24 x 50 , a ne da cekam tih 30 dana , pa da ih ja jurim .
Nisam to znao, ali vidim sada i razumem ponudu. Tnx!I jedno i drugo. HBO max aplikaciju, 3 HBO kanala i 2 Cinemax
Mnogo ljudi pobeglo sa povećanjem cena, pa se mreža rasteretila. 🤣Btw, primećujem u poslednjih 5, 6 dana da se SBB značajno stabilizovao, bolji ping, nema ispadanja neta, EON box-ovi rade kako treba. Da li je slučajno ili ne, ne znam.
Samo neka beže, da rade servisi dok traje UO, a posle ćemo lako..Mnogo ljudi pobeglo sa povećanjem cena, pa se mreža rasteretila. 🤣
/s
Vala baš..Nije nego bilo zahlađenje 😂
Podneo zahtev za raskid 13. 6. i vratio opremu 20. 6. i platio taj račun za jun proporcionalno danima korišćenja. Upravo probao da se ulogujem na eon.tv preko Google Chrome-a na uređaju koji prethodno nije bio na listi aktivnih uređaja i dalje mogu da se ulogujem i svi kanali rade.
To da eon radi nakon raskida je uobicajeno, ugasice to sve u nekom narednom krugu. A inace, zar nije raskid +30 dana jos, mozda zato radi sasvim normalno?
U junu je situacija bila drugačija, jer smo masovno raskidali bez penala u toku ugovorne obaveze zbog poskupljenja. Tu nije bilo otkaznog roka, niti su pokušali da naplate išta dodatno, tako da je to što nekima EON nalozi i dalje rade čist propust.Tako da, eto odgovora zašto vam kanali još uvek rade.
Nema baš svaki, različita su pravila, ali jasna je suština.Kod svakog operatera je tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari