Ja ga malo pre prekinuo sa gledanjem. Au kakav fail Spilberga.Disclosure Day... Spilberg prolupao! Ovo nije samo los film – ovo je reziserski krah coveka koji je definisao zanr. Scenario je povrsan do bola, specijalni efekti su nivo amaterskog fan-filma, a gluma oscilira od zbunjene do potpuno indiferentne. Kada vam najuzbudljivija scena bude ona jurnjava koja zavrsava sa vozom – a vi to pokusavate da prodate kao vrhunac akcije – nesto ste gadno pogresili.
Nabacana gomila nedovrsenih ideja, a na kraju kao da je sam digao ruke pa ubacio "magicni" zavrsetak da zamuti utisak. Poruka o empatiji je plemenita, ali kad vam je film toliko prazan, deluje kao parce kartona na koje je neko flomasterom napisao "budite fini". Ocena 3.
Film zapravo totalno nije los koliko izgleda i ocekuje se. Na momente je cak i epski ali generalno jeste krs.
Pogledao juče, ovo mi više deluje kao parodija na izvorni materijal, previše nepotrebnih i glupavih šala. I kako im više nisu dosadile ove adaptacije gde se izmišljeni likovi prebacuju u stvarni svet?Masters of the Universe
![]()
Masters of the Universe (2026) | Action, Adventure, Family
Masters of the Universe: Directed by Travis Knight. With Morena Baccarin, Alison Brie, Idris Elba, Kristen Wiig. A young man on Earth discovers a fabulous secret legacy as the prince of an alien planet, and must recover a magic sword and return home to protect his kingdom.www.imdb.com
Odličan preview kako će AI filmovi izgledati u budućnosti.
Ipak je do mene exoplayer na nuvio iz nekog razloga renderuje i crnebarove kad sam skinuo fajl i oustio preko drugog playera sve ok. Isto je sve ok kada se koristi externiplayer u nuvio a i drugi interni onaj lib... nešto. A film do sada top ostalo mi još pola. Naravno rupičast kao švajcarski sir ali jako jako zabavan.Da li je moguće da je svaki encode Disclosure Daya uradjen sa barovima. Jel neko naišao na neki bez barova ? Probao sam 10ak i svi su isti. Ako neko ima odgovor nek šalje pm da ne pokrećemo dalji off.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari