Pogledaj jačinu signala. Dobar je -80dBm i više.Ima li nesto sto treba da se podesi ili ukljuci apn da se podesi, probao 2 mtel kartice na obe turist 15 probau 4 telefona(samsung a26, samsung s24 ultra, iphone 13 mini i iphone 15 pro) brzine jadne
Definitivno mts ima ili opterecene BS probaj na istom mestu sa mts karticom. Ako je isto spora brzina. Onda definitivno do jačine signala plus opterećenja Bazne staniceIma li nesto sto treba da se podesi ili ukljuci apn da se podesi, probao 2 mtel kartice na obe turist 15 probau 4 telefona(samsung a26, samsung s24 ultra, iphone 13 mini i iphone 15 pro) brzine jadne
E jako im je brz korisnički servis i razumeju se. Nije im ništa neobično ja sam ih par puta i za Bosnu kontaktirao i sve su mi razjasnili za par minuta nista do sad nije bilo problematično osim sto jednom nisam mogao da uplatim kredit ali i to su resili do podneva istog dana.Probudim se malopre- nema neta.Servis limitiran.
A1 zte ruter i esim adapter.
Prva pomisao- banovali me zbog potrošnje.
Potrošnja je izmedju 500-600 gb mesečno.
Druga pomisao,zeza 9esim adapter nešto.
Ko će se sad j.... sa time.
Kako se
uopšte deinstalira esim sa adaptera,veeovatno preko 9esim aplikacije?
Ubacim drugu mtel karticu,ima neta.
Taman da uplatim tiket na ovoj drugoj,ajd probam još jednom.
I ono proradi....
Idemo dalje,pa dok traje....
Koristim 2 Tourist 15/20 kartice pretvorene u SIM (9Sim)Do sad je bilo koliko god mreza/uređaj moze da izvuce na mts mrezi, nema nekih ograničenja. Ili u mom slučaju na mtel mreži sada.
Jesi siguran da ti je na mtel karticama aktiviran 5G. Moras zvati korisnički da ti upali 5G. Ja lično nisam jer sam u Bosni ali ovde u Srbiji moras zvati da ti aktiviraju. Moguće da zbog toga nemas vece brzine.Koristim 2 Tourist 15/20 kartice pretvorene u SIM (9Sim)
Imam 2 5G rutera i probao sam skoro pa sve provider (A1, Yettel,..) i na oba svuda zakucava isto - oko 200 Mb/s
Ista lokacija i ubaceno u Iphone, dobijam brzine 700 Mb/s
Da li neko ima da mu ruter daje vece brzine ...Na neki nacin, MTS prepozna da nije telefon i onda uradi limitaciju ..
Pametan vise nisam sta mi je raditi
S.
JOŠ UVEK nema odgovora za MOVE.
da li ovaj MOVE preko mtel CG (turist za 15e) radi celu godinu tj dok je aktivna kartica ili dok se uplacuje mesecno 3e?
Korisnici ovog paketa u toku promotivnog perioda mogu besplatno aktivirati besplatnu licencu za pristup Move TV aplikaciji (bez posebnih internet resursa za reprodukciju sadržaja. Aktivacija dodatka se vrši putem Moj Mtel selfcare aplikacije. Licenca za Move TV aplikaciju se može koristiti bez ograničenja kad god korisnik ima internet resurse. Validnost licence se ukida u sličaju deaktivacije kartice usled neaktivnosti.
60ak megabita lici na 4G bez puno agregacija ili si dosta udaljen od bazne staniceJOŠ UVEK nema odgovora za MOVE.
Dva merenja, na 10 koraka udaljenosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari