Šta je novo?

A1 Xplore TV - aplikacije [nije tema za A1 smart box/settop box ni za pakete A1]

Brzinski sam napravio nov nalog preko Streamer-a i dva puta u Play Store-u proverovao stari i oba su na Srbiji 🤔
Srbija RS ili Srbija CS? za oba piše Srbija, RS je pravi a CS je ostalo od Srbija i Crna gora

Ljudi koristi li neko Xplore na firesticku 4k max? Gde ste skinuli aplikaciju ? I dalje dobijam ovu gresku, zvao podrsku nemaju pojma...
A da probaš verziju za mobilne uređaje? https://apkcombo.com/xplore-tv-srbija/rs.a1.android.xploretv/download/apk
Ja sam kod mene na android box instalirao i odlično radi.
Pošto je .xpak ekstenzija u pitanju, ako ne može da se pokrene instalacija, moraćeš prvo da instaliraš ApkPure ili neku sličnu aplikaciju koja otvara xpak, pa preko nje instaliraš.

Greška u kucanju, mislio sam na .xapk ekstenziju

Srbija RS ili Srbija CS? za oba piše Srbija, RS je pravi a CS je ostalo od Srbija i Crna gora
Problem rešio tako što sam napravio nov nalog preko Streamer-a, pa ga preko telefona sa Srbije prebacio na US, pa ga sa US prebacio na Srbiju... baš bezveze ali je upalilo.
Gmail star 15god neće ni da čuje, dok ovaj nov nalog radi.

Vidim da je još neko ovde ima sličan problem.

pa prebaci na RS. ja sam to rešio preko Google Pay (ne Google Play)

Prilozi

• IMG_20260725_120224.webp
    IMG_20260725_120224.webp
    57.8 KB · Pregleda: 18
Poslednja izmena:
Pa skini je sam probaj prvo preko browsera isti nalog i u browseru u Google play i ako je tvoj uređaj vidi ko Smart TV onda bi trebalo da ga vidiš instaliran na dodatnim uređajima. A možeš da probaš i preko Downloader by AFTVnews.
Smart TV verzija link
Mobilna verzija link
A možeš i preko apkpure sajta da skinem sve aplikacije koje ti trebaju
Ili lepo da se vratiš na početak ove stranice gde ti je @ M4rk0 koji učestvuje u razvoju iste ponudio da ti je pošalje na e-mail.

Pa skini je sam probaj prvo preko browsera isti nalog i u browseru u Google play i ako je tvoj uređaj vidi ko Smart TV onda bi trebalo da ga vidiš instaliran na dodatnim uređajima. A možeš da probaš i preko Downloader by AFTVnews.
Smart TV verzija link
Mobilna verzija link
A možeš i preko apkpure sajta da skinem sve aplikacije koje ti trebaju
Ili lepo da se vratiš na početak ove stranice gde ti je @ M4rk0 koji učestvuje u razvoju iste ponudio da ti je pošalje na e-mail.
Lepo zvuci ali nije to izvodljivo na firestick-u, nasao sam na playstore-u aplikacije ali nemam puno koristi odatle. Na apkpure i bilo gde drugo nema verzija za Smart TV...
Cekam Marka da se javi, nadam se da ce imati file.

Apkpure link što sam ti ja ostavio je za Smart TV. A je si li pokušao preko Downloader by AFTVnews on ima u Amazon Appstore-u pa da uz pomoć njega pretražio i onda skineš sa Google playa.

Odakle vuku provajderi info o filmovima npr? EON ima dobro da za svaki film ima glumce i malo vise detalja. XploreTv takodje to ima ali nedovoljno. Jos kad bi ikako ubacili i imdb ocenu.... @m4rk0 jel to izvodljivo?

To zavisi od volje i znanja provajdera da lepo sastave EPG za programe, neko se vise potrudi neko manje, to ti i govori o kvalitetu provajdera...

ja sumnjam da oni to sami rade svaki dan za sve kanale, pretpostavljam da koriste neki eksterni api

ja sumnjam da oni to sami rade svaki dan za sve kanale, pretpostavljam da koriste neki eksterni api
Verovatno, ali nemaju svi provajderi isti ispis i ne verujem da vuku sa istog izvora. Pretpostavljam da nekim delom vuku odnekud ali da moraju da umaju i neki svoj uticaj, mozda neki merdz zajednicki ili sl.
Evo ovde ima lep web pregled sta je na programu

Odakle vuku provajderi info o filmovima npr? EON ima dobro da za svaki film ima glumce i malo vise detalja. XploreTv takodje to ima ali nedovoljno. Jos kad bi ikako ubacili i imdb ocenu.... @m4rk0 jel to izvodljivo?
Svi uzimaju od nekog epg provajdera... dosta operatera ima zajednickog . samo verovatno sa razlicitim paketima oko opisa filmova itd itd .. za imdb integraciju za sada nemam nikakve informacije

Svi uzimaju od nekog epg provajdera... dosta operatera ima zajednickog . samo verovatno sa razlicitim paketima oko opisa filmova itd itd .. za imdb integraciju za sada nemam nikakve informacije
Ne znam koga više i gde da pitam, hoće li možda u skorijoj budućnosti da se ubaci amc tv kanal?

Apkpure link što sam ti ja ostavio je za Smart TV. A je si li pokušao preko Downloader by AFTVnews on ima u Amazon Appstore-u pa da uz pomoć njega pretražio i onda skineš sa Google playa.
Nema na apkpure file da se skine, to je samo opis aplikacije ali nema fajlova dostupnih . Poslao mi je Marko apk poslednje verzije , sve radi super.
Onaj mediafire link ka aplikaciji sto je neko kačio je verovatno HR verzija, zato sam dobijao onaj P208 playback error. Uglavnom bi bilo dobro da postave apk na sajt da može da se skine i rešen problem🫣

Kako se dogovori neki kanal pusti se kroz 2 3 nedelje tako za sad nista spec nema

Ok, hvala na odgovoru. Pretpostavljam da će AMC i Insajder doći jer su njih najviše ljudi i tražili.

Citam ovde i mnogo toga mi nije jasno. Imam A1 kucni net 50/10. Brzina najcesce preko 30. Da li mogu da aktiviram A1 Xplore TV onaj najskuplji paket? Ne treba mi nikakav box islo bi sve preko LG smart TV-a.

Можеш да га активираш, али пази шта ће ти све користити интернет од уређаја док гледаш Xplore.
У преводу - за само једног корисника интернета неће бити проблем. Са сваким новим корисником/уређајем који истовремено приступа интернету, -већ ће бити проблем. Зато што ће ти Xplore вући за HD канал око 7-8 mbps, ако пустиш истовремено (ти или неко други) нешта на јутјубу у 1080р са 15-20 mbps то је већ близу 30, али у једначину додај да ће инстаграм, фејс и све остало користити такође неки проток. Не толики, али ипак вуку.
По мом мишљењу, миминум за несметан рад јесте 100 mbit интернет. Али опет подвлачим, зависи како се користи.

Можеш да га активираш, али пази шта ће ти све користити интернет од уређаја док гледаш Xplore.
У преводу - за само једног корисника интернета неће бити проблем. Са сваким новим корисником/уређајем који истовремено приступа интернету, -већ ће бити проблем. Зато што ће ти Xplore вући за HD канал око 7-8 mbps, ако пустиш истовремено (ти или неко други) нешта на јутјубу у 1080р са 15-20 mbps то је већ близу 30, али у једначину додај да ће инстаграм, фејс и све остало користити такође неки проток. Не толики, али ипак вуку.
По мом мишљењу, миминум за несметан рад јесте 100 mbit интернет. Али опет подвлачим, зависи како се користи.
Hvala za info

Nazad
Vrh Dno