Srbija RS ili Srbija CS? za oba piše Srbija, RS je pravi a CS je ostalo od Srbija i Crna goraBrzinski sam napravio nov nalog preko Streamer-a i dva puta u Play Store-u proverovao stari i oba su na Srbiji 🤔
A da probaš verziju za mobilne uređaje? https://apkcombo.com/xplore-tv-srbija/rs.a1.android.xploretv/download/apkLjudi koristi li neko Xplore na firesticku 4k max? Gde ste skinuli aplikaciju ? I dalje dobijam ovu gresku, zvao podrsku nemaju pojma...
Problem rešio tako što sam napravio nov nalog preko Streamer-a, pa ga preko telefona sa Srbije prebacio na US, pa ga sa US prebacio na Srbiju... baš bezveze ali je upalilo.Srbija RS ili Srbija CS? za oba piše Srbija, RS je pravi a CS je ostalo od Srbija i Crna gora
taj je na CS, ne na RS kao što sam već napisaoGmail star 15god nece ni da čuje
Sasvim moguće 😀taj je na CS, ne na RS kao što sam već napisao
Sad kad si to reko, ušao da proverim prvo nov account(sa kog je prošao Xplore TV) i da stvar bude još čudnija, Google Pay podešen na Sjedinjene Države 😀pa prebaci na RS. ja sam to rešio preko Google Pay (ne Google Play)
Ovo deluje kao da nije verzija za android TV nego sa telefon/tablet.A da probaš verziju za mobilne uređaje? https://apkcombo.com/xplore-tv-srbija/rs.a1.android.xploretv/download/apk
Ja sam kod mene na android box instalirao i odlično radi.
Pošto je .xpak ekstenzija u pitanju, ako ne može da se pokrene instalacija, moraćeš prvo da instaliraš ApkPure ili neku sličnu aplikaciju koja otvara xpak, pa preko nje instaliraš.
Pa to sam i napisao, "Verzija za mobilne uređaje". Probaj, pa javi da li radi?Ovo deluje kao da nije verzija za android TV nego sa telefon/tablet.
Aha, ja videh da si instalirao na andorid box. Ne moze na firestick, treba mi aplikacija za smart tv.Pa to sam i napisao, "Verzija za mobilne uređaje". Probaj, pa javi da li radi
jesi siguran da ovo nije HR verzija 😀Probaj ovu:
![]()
rs.a1.xploretv.android.tv_2.0.31.6
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Lepo zvuci ali nije to izvodljivo na firestick-u, nasao sam na playstore-u aplikacije ali nemam puno koristi odatle. Na apkpure i bilo gde drugo nema verzija za Smart TV...Pa skini je sam probaj prvo preko browsera isti nalog i u browseru u Google play i ako je tvoj uređaj vidi ko Smart TV onda bi trebalo da ga vidiš instaliran na dodatnim uređajima. A možeš da probaš i preko Downloader by AFTVnews.
Smart TV verzija link
Mobilna verzija link![]()
Xplore TV RS – Апликације на Google Play-у
Zakorači u svet interaktivne TV sa našom aplikacijom za Android TV - Xplore TV!play.google.com
A možeš i preko apkpure sajta da skinem sve aplikacije koje ti trebaju![]()
Xplore TV Srbija – Апликације на Google Play-у
Закорачи у свет интерактивне телевизије са нашом апликацијом Ксплоре ТВplay.google.com
Ili lepo da se vratiš na početak ove stranice gde ti je @ M4rk0 koji učestvuje u razvoju iste ponudio da ti je pošalje na e-mail.
Verovatno, ali nemaju svi provajderi isti ispis i ne verujem da vuku sa istog izvora. Pretpostavljam da nekim delom vuku odnekud ali da moraju da umaju i neki svoj uticaj, mozda neki merdz zajednicki ili sl.ja sumnjam da oni to sami rade svaki dan za sve kanale, pretpostavljam da koriste neki eksterni api
Svi uzimaju od nekog epg provajdera... dosta operatera ima zajednickog . samo verovatno sa razlicitim paketima oko opisa filmova itd itd .. za imdb integraciju za sada nemam nikakve informacijeOdakle vuku provajderi info o filmovima npr? EON ima dobro da za svaki film ima glumce i malo vise detalja. XploreTv takodje to ima ali nedovoljno. Jos kad bi ikako ubacili i imdb ocenu.... @m4rk0 jel to izvodljivo?
Ne znam koga više i gde da pitam, hoće li možda u skorijoj budućnosti da se ubaci amc tv kanal?Svi uzimaju od nekog epg provajdera... dosta operatera ima zajednickog . samo verovatno sa razlicitim paketima oko opisa filmova itd itd .. za imdb integraciju za sada nemam nikakve informacije
Nema na apkpure file da se skine, to je samo opis aplikacije ali nema fajlova dostupnih . Poslao mi je Marko apk poslednje verzije , sve radi super.Apkpure link što sam ti ja ostavio je za Smart TV. A je si li pokušao preko Downloader by AFTVnews on ima u Amazon Appstore-u pa da uz pomoć njega pretražio i onda skineš sa Google playa.
![]()
Downloader
Enter URLs, browse websites, or enter short codes to easily download files, such as app APKs, from the internet onto your Fire TV or Fire tablet. Favorites allow you to easily save and open frequently visited URLs. Once files are downloaded, you can use the app's file manager to open them...www.amazon.com
Hoće li biti još nekih novih kanala?
Hvala za infoМожеш да га активираш, али пази шта ће ти све користити интернет од уређаја док гледаш Xplore.
У преводу - за само једног корисника интернета неће бити проблем. Са сваким новим корисником/уређајем који истовремено приступа интернету, -већ ће бити проблем. Зато што ће ти Xplore вући за HD канал око 7-8 mbps, ако пустиш истовремено (ти или неко други) нешта на јутјубу у 1080р са 15-20 mbps то је већ близу 30, али у једначину додај да ће инстаграм, фејс и све остало користити такође неки проток. Не толики, али ипак вуку.
По мом мишљењу, миминум за несметан рад јесте 100 mbit интернет. Али опет подвлачим, зависи како се користи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari