tozovac
- P. Živković -
- Učlanjen(a)
- 07.03.2003
- Poena
- 835
Од наведених филмова, само сам Good luck... и I swear гледао. Ни ја немам баш добру меморију, па ми се дешава да погледам филм, и већ сутрадан заборавим 90% радње, или да сам уопште гледао филм. Кречана, брате. Или лоши филмови 😄Za početak probijaj led sa nekim miniserijama poput Chernobyl koju si spomenuo.
Oceni ili ocrni? 😝
Ne ide baš da pišem ocene za filmove koje nisam gledao. A da "hejtujem" napamet bez gledanja... pa eto to može da prođe za gl*pi Marvel i određene krš žanrove.
Baš sad listam na Trakt profilu istorijat filmova pogledanih u ovih skoro 7 meseci 2026 godine:
A da me ne neko pitao šta mislim ( šta se "sećam") da sam poslednje gledao od filmova snimljenih ove i pošle godine ja bih rekao Bugonia ( to sam gledao početkom decembra prošle godine). Koliko me loše služi memorija...
- Good Luck, Have Fun, Don't Die
- Hamnet
- If I Had Legs I'd Kick You
- I Swear
- Winter in Sokcho
Ето, нешто се радујем Одисеји да погледам у биоскопу, мада, очекујем пре да ће ме одушевити ефекти него сам филм, а такве филмове брзо заборавим. Зато нисам хтео да гледам Аватар 2 и 3, јер сам укапирао да су само ефекти ту, прича иста као кец.
Што се тиче серије Chernobyl, можда је и погледам, са више страна сам чуо да је добра.